2 dagen levertijd volgens de website. Mede daarom besteld omdat we zonder warm water zitten .Na 1 week contact opgenomen. Wordt zonder enig excuus of uitleg meegedeeld dat de boiler na anderhalve we... Vis mer
Se hva andre synes
Door het verbod op gas gestookte geisers moesten mijn opa en oma een oplossing vinden om hun warmwatervoorziening. Nadat ik ze in contact had gebracht met 123boilers werden ze voorzien van vakkundig a... Vis mer
Goed geholpen door de telefoon met de aanschaf van de warmtepomp boiler. We hadden een aantal vragen over een paar modellen die allemaal snel beantwoord konden worden. Levering kwam een paar dagen lat... Vis mer
Een hele fijne en praktische website, bestellen is zo gedaan. Paar dagen later staat de installateur op de stoep met de nieuwe boiler en binnen no time geinstalleerd en was hij weer weg. Zou dit ieder... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
123boilers verkoopt Elektrische boilers en CV ketels. Als meer dan 15 jaar verkopen wij kwaliteit en bieden de service die klanten van ons verwachten.
Kontaktopplysninger
27M Van Neurenburgpad, 3311DN, Dordrecht, Nederland
- +31 085 06 01 221
- info@123boilers.nl
- 123boilers.nl
Har svart på 11 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goede ervaring
Duidelijke webwinkel met zeer concurrerende prijzen en zeer uitgebreide keuze.
Goede communicatie met after-sale service. TOP.
DE levering was incompleet
De levering was incompleet. Van de set met hulpstukken werden alleen flexibele slangen en overdruk ventiel geleverd maar niet een aansluit snoer.
Bij recensie kan ik alleen maar 5 sterren geven. Dat is wel erg vreemd.
Goeie prijs, goed info en snelle levering.
Goeie prijs, toegankelijke webshop met informatie.
Levering optijd
Levering optijd, boiler ziet er mooi uit. We zijn tevreden met de manier zo de bestelling heeft plaatsgevonden en bezorging.

Snel geleverd
Andere boiler geleverd gekregen dan de…
Andere boiler geleverd gekregen dan de boiler Die op de webshop aangeboden wordt. In de handleiding die op de webshop bij het artikel staat worden andere type nummers genoemd.
Er is een goedkoper type geleverd met een mindere isolatiewaarde
Boiler
Bestellen ging makkelijk, ik zou alleen graag te horen krijgen wanneer hij geleverd wordt.

Svar fra 123boilers
ik krijg wel deze vraag maar heb nog…
ik krijg wel deze vraag maar heb nog niets ontvangen ?

Heel tevreden
Heel tevreden, komen afspraken na en reageren vlot.
Goede ervaring.
De boiler ontvangen
De boiler ontvangen. Deze bleek bij montage stuk te zijn. Een pakking was niet goed waardoor de boiler lekte. Contact opgenomen met 123 boilers die zei dat ik maar naar Bosch moest gaan voor garantie.
Mijn advies: koop een boiler bij een gerenommeerde winkel en betaal maar wat meer. Nu heb ik losse pakking van 80€ moeten kopen voordat de boiler goed functioneert.
Vrij goed geholpen
Enige minpuntje als je op vrijdagmorgen bestel dit niet meer verzonden wordt maar oas op maandag. Kwam dinsdag pas aan , wel jammer als je geen warm water hebt 4 dagen.
Ik heb nog niks ontvangen en ook geen…
Ik heb nog niks ontvangen en ook geen bericht wanneer jullie het verwachten.
Wat men presenteert is onderbouwend en maakt men ook waar.
Wat de site presenteert en de manier hoe de site werkt is heel positief.
De uitleg is onderbouwend zodat men direct weet wat men nodig heeft.
Derde keer al dat ik een boiler bestel…
Derde keer al dat ik een boiler bestel voor onze verhuur studio’s en voor derde keer weer super tevreden . Super snel en goed prijs
Helaas deze keer wel de verkeerde maar dat was mijn fout dus gewoon opgehangen , alles zat er weer netjes bij
Weet nog steeds niet of hij geleverd…
Weet nog steeds niet of hij geleverd worden!!!
2 weken later geleverd en sturen mails…
2 weken later geleverd en sturen mails met klantteveredenheidonderzoek terwijl ze niets sturen aangaande de bestelling. Tot vandaag geen oog op levering.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.