pcdokteraanhuis-rijnmond Anmeldelser 37

3,4

Probeer al weken contact te krijgen maar niemand reageert. Heb ik eindelijk antwoord krijg ik iets te horen alsof ze allang mij antwoord terug gegeven hebben, gewoon niet best.

Ik ben blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Op de site van studentaanhuis stonden zoveel klachten en ik werd doorverwezen naar 010computerhulp.nl En inderdaad snelle service, dezelfde dag nog be... Vis mer

Duurde te lang en te weinig gedaan voor 2 uur koste 150 vond ik te duur

Na telefonische afspraak goed geholpen met het zoeken naar geluidstoring. In korte tijd verholpen met goede verdere adviezen om computer te verbeteren. Kreeg nuttige adviezen om enkele zaken te verb... Vis mer

1. Datagjenoppretting
  2. Datamaskinreparatør
  3. Databutikk
  4. Drev og lagring
  5. Skriver- og skannerbutikk
  6. Programvareselskap
  7. Samarbeidsplattform på nett

Om pcdokteraanhuis-rijnmond

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

PCDOKTERAANHUIS: Snelle service tegen een lage prijs

100% No Cure No Pay garantie

Computerproblemen zijn vervelend, en deze wilt u natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben. Hierbij helpen wij u graag met snelle, vakkundige service tegen een lage prijs.

Wij kunnen u helpen bij al uw computerproblemen: het opschonen van uw PC, het aansluiten van internet, het verwijderen van virussen, of het realiseren van netwerken, het is bij ons allemaal geen probleem! Daarnaast adviseren en helpen wij u ook graag bij vragen over uw tablet of computer.

Bij alle problemen hanteren wij vaste prijzen, gebaseerd op de regel ‘no cure, no pay’: Als wij uw probleem niet zouden kunnen verhelpen, hoeft u geen cent te betalen. Bovendien ontvangt u als nieuwe klant eenmalig 20% korting! Heeft u een probleem met of een vraag over uw computer, bel ons dan via ☎ 010-8515065 | b.g.g sms ? ✆ 06-24157250

3,4

Middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

Na telefonische afspraak goed geholpen…

Kreeg nuttige adviezen om enkele zaken te verbeteren c.q. eventueel te vervangen.
Een tevreden klant.

7. november 2025

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Betaalbaar en snel hulp in Rotterdam en netjes op tijd.

30. juli 2020

Duurde te lang en te weinig gedaan voor…

Duurde te lang en te weinig gedaan voor 2 uur koste 150 vond ik te duur

4. desember 2019
Logoen til pcdokteraanhuis-rijnmond

Svar fra pcdokteraanhuis-rijnmond

Beste Klant

Bedankt voor het schrijven van een review. We vinden uw mening erg belangrijk! Wat ontzettend naar om te horen dat u niet tevreden was.

Dit zou absoluut niet mogen gebeuren. We ontvangen uw klacht graag per e-mail, Op deze manier kunnen we u bevoorbeeld, een volgende keer een gratis computerhulp aanbieden. Ons e-mailadres is info@010computerhulp.nl

Met vriendelijke groet,
pcdokteraanhuis-rijnmond
010computerhulp.nl
Hendrik-Jan Poort
010-8515065

Uitstekende service

Uitstekende service, goed meedenken en schappelijke prijzen

22. mars 2019
Logoen til pcdokteraanhuis-rijnmond

Svar fra pcdokteraanhuis-rijnmond

Dank voor de positieve recensie. Als je mij weer nodig hebt weet je wie je moet bellen, 010 - 8515065 Met vriendelijke groet, pcdokteraanhuis-rijnmond (010computerhulp) Hendrik-Jan Poort