1. Programvareselskap
  2. SEO-tjenester
  3. Webdesigner

Wij zijn de enigen in Nederland die bestaande websites sneller maken, zonder maandelijkse kosten en zonder ontwerpaanpassingen.

4,2

Bra

Het contact verliep heel prettig en gaf…

Het contact verliep heel prettig en gaf mij veel vertrouwen in hun expertise. De werkzaamheden zijn heel vlot uitgevoerd met het beloofde resultaat, mijn website is nu op de mobiel heel veel sneller, iets waar ik zelf al op had gepuzzeld, maar niet uit was gekomen. En dat terwijl er niets zichtbaars is veranderd aan de website.

11. februar 2026

Beste Els,

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat het contact prettig verliep en dat u tevreden bent met het resultaat. Goed om te weten dat de website nu op mobiel een stuk sneller is, zonder dat er iets aan het design hoefde te veranderen.

Nogmaals bedankt voor het vertrouwen!

Aardige ambitieuze jongens

Aardige ambitieuze jongens. Duidelijke communicatie en snel gefixt. Mijn website is vooral mobiel stukken sneller, heel fijn! Dachten goed mee.

27. oktober 2025

Svar fra QuickWebify

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat de communicatie duidelijk was en dat de verbeteringen direct merkbaar zijn, met name op mobiel. We waarderen het vertrouwen en denken graag mee bij toekomstige optimalisaties.

Fijne samenwerking met betrouwbare professionals

Zeer tevreden over de heren Quickwebify! Correcte benadering en snelle service. Ze komen hun afspraken na en maken waar wat ze beloven. Fijn om met hen te werken.

15. juli 2025

Svar fra QuickWebify

Bedankt Nicole, voor je positieve woorden! We waarderen de fijne samenwerking en kijken ernaar uit om in de toekomst opnieuw met je te werken.

Verbeteren snelheid website

Mijn website was aan de langzame kant waardoor ik aan zichtbaarheid tekort kwam. Ik ben in contact gekomen met de jongens van QuickWebify. Ik werd snel en goed geholpen door ze en ook de nazorg was prima in orde. Fijne partij om mee in zee te gaan.

3. september 2025

Svar fra QuickWebify

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat je website nu sneller presteert. We waarderen het vertrouwen en staan altijd klaar voor verdere optimalisatie.

Kundige jongens

Kundige jongens en komen hun afspraken na. Succes met jullie bedrijfje!

29. oktober 2025

Svar fra QuickWebify

Bedankt voor je positieve woorden, Max! Fijn om te horen dat je tevreden bent. We waarderen je vertrouwen en hopen in de toekomst weer samen te werken.

Start-up met volwassen service!

De mannen van QuickWebify zijn gedreven, transparant en prettig in contact. Ze werken zorgvuldig en leggen hun werkwijze goed uit. Communiceren goed en volgens afspraak, kortom betrouwbare partij om zaken mee te doen met zeer interessante prijs- kwaliteit ervaring.

1. oktober 2025

Svar fra QuickWebify

Hoi Jochum, bedankt voor je mooie review. We hebben zelf ook erg van de samenwerking genoten.

Aanrader

Vriendelijk, snel en eenvoudig verbetering voor mijn website uitbesteed aan deze jongens. Aanrader!

21. oktober 2025

Svar fra QuickWebify

Bedankt voor uw mooie review! Fijn dat u tevreden bent met het resultaat en onze service.