Anmeldelse av Lunar Denmark

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Lunar Bank har undladt at kreditere min…

Lunar Bank har undladt at kreditere min løn, selv om beløbet rettidigt er overført fra min arbejdsgivers udenlandske bank. Jeg har gentagne gange fremsendt fuld og verificerbar dokumentation – herunder lønsedler og bankudskrifter fra arbejdsgiver – som entydigt viser, at der er tale om løn.

Alligevel har Lunar tilbageholdt midlerne uden saglig begrundelse, uden klar tidsplan og uden reel afklaring. Der har ikke været tale om manglende dokumentation – kun manglende handling.

Konsekvenserne har været alvorlige og fuldt påregnelige: manglende betaling af regninger, rykkergebyrer og advokatomkostninger. Disse tab er direkte forårsaget af, at Lunar ikke stillede lønmidlerne til rådighed rettidigt.

Kommunikationen har været præget af standardformuleringer, forsinkelser og fralæggelse af ansvar. Når en bank ikke kan håndtere dokumenteret løn korrekt og rettidigt, er det et grundlæggende problem – ikke en bagatel.

Sagen er derfor indbragt for relevante klagemyndigheder.

Hvis du er afhængig af rettidig adgang til din løn og forventer ansvarlig bankdrift, er Lunar Bank efter min erfaring et risikabelt valg.

16. januar 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra Lunar Denmark

Hej Arian

Jeg er ked af at høre, hvis din oplevelse med at få udbetalt din løn ikke har været tilfredsstillende nok.

Som bank er vi underlagt en række krav om løbende sikkerhedstjek, særligt ved internationale overførsler. Det betyder, at vi i visse tilfælde skal bede om yderligere dokumentation for at kunne frigive midlerne.

Disse procedurer er til for at beskytte både dig som kunde og banken som helhed, og de skal følges uanset situationen. Jeg vil dog gerne understrege, at vi kun efterspørger ekstra dokumentation, hvis det er nødvendigt for at opfylde disse krav. Vi behandler altid den indsendte dokumentation seriøst og vurderer den grundigt.

Vi ønsker på ingen måde at fralægge os ansvaret for den oplevelse, du har haft. Tværtimod tager vi din feedback meget alvorligt og vil gerne undersøge din sag nærmere for at sikre, at vi har håndteret den korrekt, og for at lære af forløbet.

Vores mål er altid at hjælpe vores kunder bedst muligt og behandle sager hurtigt og effektivt, men samtidig er vi nødt til at følge de procedurer, vi er pålagt.

Vi har rakt ud til dig for at få yderligere indsigt og for at kunne give dig den bedst mulige hjælp. Vi håber, vi sammen kan finde en løsning hurtigst muligt, så du får adgang til dine midler.

De bedste hilsner
Nynne