Je krijgt niet waar je voor betaald.
Op de valreep nog een auto huren voor onze vakantie in Dubai. Na een beetje zoeken kwamen we bij Carflexi uit en het leuke was, dat ze voor een beetje meer geld een Volkswagen T-ROC aanboden. Omdat we zelf ook een T-ROC hebben, leek het ons leuk om hem daar ook te rijden. Daar hadden we wel wat extra voor over.
Nadat we de aanbetaling hadden gedaan, kregen we een contract waarin stond dat we de genoemde VW hadden gehuurd bij Europcar
Op het vliegveld aangekomen direct naar de verhuur balie van Europcar. Alwaar we onze T-ROC al zagen staan. Maar toen we het contract toonde aan de baliemedewerker, werd ons verteld dat we voor een auto in een klasse lager hadden betaald en we dus geen VW kregen maar een KIA. Van alles geprobeerd, maar ze verwezen ons naar Carflexi. Volgens Europcar gebruikt Carflexi oude tarieven en daar zou het misverstand door ontstaan.
Bij terugkeer in Nederland gelijk een klacht ingediend. Na een maand niets gehoord te hebben, nogmaals contact opgenomen. Ze waren het nog aan het uitzoeken. Een dag later antwoord. Ze zijn van mening dat wij de auto hebben gekregen waarvoor we betaald hadden. En daarmee was de kous af.
De truc van Carflexi is het goedkoper aanbieden van huurauto, om zo klanten te lokken.
Nooit meer huur ik via Carflexi. We gaan de volgende keer rechtstreeks huren.