Van mij een dikke vette 1
Van mij een dikke vette 1
Dit is de 4de keer dat ik geen geld heb nadat ik getir betaald heb en na een uur een berichtje door technische storing is he bestelling geannuleerd,,,
Duurd 3 dagen totdat ik mijn geld terug heb dus kan niets anders bestellen
De eerste 3 keer was het direct van er was een probleem en wel over 50 euro betaald en excuse me maar ben niet rijk heb alleen een uitkering dus die 3 keer had ik niet meer geld om te bestellen en ik weet niet hoe hun dat doen ,3 dagen niet eten?dacht ik niet
Ik heb echt veel geduld maar na zoveel mis te zijn gegaan denk ik een review is op zijn plaats
Trustpilot weet nu wel dat ik alleen maar eerlijke revieuws plaats en ik heb bewijzen alleen geven ze geen emails meer
Echt he gewoon 4 keer chat sluiten terwijl ik een uur zit te wachten op mijn bestelling en weinig tot geen support
Ze pakken je geld en je krijgt het na 3 dagen terug (dus houden ze me geld maar geen extra terug)
Dit is nu 4de keer geen eten geen geld en deze keer koste me dat 40 euro korting (70 procent korting)wat te doen met je laatste geld ?nooit bij getir bestellen........,want als er iets misgaat bij hun ben jij de pineut en ik doe dit ook niet anoniem
Getir kent me onder lily rose so als ze hun eigen support of emails die ik gestuurd heb naar ze lezen weten ze dat dit 100 procent waar is
Doe beter laatste keer ben ik ook half jaar weggeweest en na deze keer weet ik niet of ik überhaupt nog bestel mijn 5 euro tegoed kwijt die ze dan wel op je getir account maar wat heb je eraan als je niet je bestelling krijgt maar wel je geld weg
Ik zit dit in tranen te typen want ik geef niet zomaar een 1 maar Trustpilot weet dit ook en met een zwaar hart (ben 60 rolstoel gebonden dus kom niet buiten en voel me als vuil behandeld dus die bezorging is super belangrijk)zeg ik doe beter getir en bedankt Trustpilot (btw Trustpilot krijgt altijd een 5 omdat hun support ,eerlijkheid nr 1 is hetzelfde als hoe ik denk )