Anmeldelse av Meewind

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Tegenwind

Tegenwind zou een betere naam zijn voor deze klub. Instappen en uitstappen kost al een rib uit je inleg. En verder omvangrijke kostbare reclames. Elders stijgen de aandelen terwijl Meewind niets realiseert.
Beleg duurzaam bij de ASN bank is mijn advies.
Tot slot: de app.van Meewind is beneden de maat.

2. april 2021
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra Meewind

Geachte heer van Buuren,

Dank voor uw feedback op Trustpilot. Ik begrijp dat u ontevreden bent over het behaalde rendement tot dusver, dat is vervelend om te horen. Helaas heeft de grootste deelneming uit ons Energie Transitiefonds een uitdagend jaar gehad. Dit kwam door de uitbraak van Corona, de dalende energieprijzen en het feit dat 2020 het warmste jaar ooit gemeten is.
Al deze zaken hebben een forse impact gehad op energieleveranciers wereldwijd. Helaas heeft het in dit geval geleid tot een daling van de koers, wij begrijpen uw teleurstelling.

Beleggen kent altijd fluctuerende periodes. Zo heeft het fonds in 2019 nog een positief resultaat gehaald van ruim 10%, over 2020 was die helaas -1,89%. Wij verwachten wel dat de grootste pijn uit 2020 nu genomen is en we over 2021 weer positieve cijfers kunnen tonen. Gelukkig zien we sinds de start van 2021 een positieve ontwikkeling waarbij er volgens budget gepresteerd wordt bij de deelnemingen uit het fonds.

Tot slot wijzen we u er nog wel op dat beleggen risico’s met zich meebrengt, u kunt uw inleg gedeeltelijk of in z’n geheel verliezen. Hier communiceren we duidelijk en transparant over volgens richtlijnen van de AFM. Ook over het feit dat het fonds indirect in Greenchoice belegt zijn we transparant, zie onze website over het Energie Transitiefonds: https://meewind.nl/fonds/energie-transitiefonds/.

Over de door u genoemde kosten wil ik graag ook meegeven dat dit u duidelijk is bij aanvang van uw belegging. Instapkosten zijn 3% en uitstapkosten eenmalig 25,- euro. Het is spijtig dat u dat achteraf als iets negatiefs beschouwd.

Team Meewind