WebAmp er meget professionelle
Jeg har benyttet WebAmp gennem lidt over 2 år nu.
WebAmp har formået at løftet min hjemmesides organiske søgning voldsomt og derved skabe en stabil søgning, der ikke er afhængig af annoncer. Dette giver derfor også en stabilt opadgående tilgang af nye klienter.
De har et godt produkt og det er tydeligt at det er en virksomhed med ambitioner på deres produkts vegne og dermed modtageren, meget sympatisk.
De er ærlige og er der noget der ligger på deres banehalvdel, så rydder de op efter sig.
De har lavet en hjemmeside til mig og den får rigtig meget ros og den er let for mig at arbejde i, når der skal lavet generelle eller mindre rettelser.
De er meget professionelle. Telefonen bliver taget og problemet fikset når lokummet brænder.
Jeg er meget glad for mit samarbejde med dem og kan virkelig anbefale dem.
Hvis jeg skal hele vejen rundt, så må jeg sige at deres binding til deres produkt er irriterende lang og at deres priser ligger højt. Men jeg er som sagt tilfreds med produktet og jeg er ikke en let kunde at tilfredsstille.
De får 5 stjerner for produkt og produktlevering, 4 stjerner for prisen (selv om de er dyrere så lever de et godt produkt og det koster) og 3 stjerner for bindingsperiode.
Samlet set en god anbefaling herfra.
Rikke Godthjælp
Fra GODTHJÆLP Institute - the art of balancing the body