Fantastiske mennesker der arbejder hos WemAmp
Hos JD Logistik har vi været igennem mange web-bureauer, som ikke har præsteret ud fra deres aftaler og løfter. Denne frygt havde vi også inden vi skiftet til WebAmp. Heldigvis blev vi meget klogere.
WebAmp spiller med åbne kort, og er ikke blege for at sige hvis du som kunde gør noget forkert, ift. din hjemmeside, Facebook, google mv. Og dette er der i den grad brug for!
Vores kontaktpersoner fra WebAmp, Nicolai og Adam, har i den grad sat sig ind i vores forretning, for at kunne levere et ordenligt stykke arbejde. Dette har bl.a. gjort at vi ikke blot fik en pakkeløsning, men rent faktisk en skræddersyet løsning som passer til vores forretning og vores kunder.
Derudover skal jeg huske at nævne, at vi allerede nu kan se betydlig forbedringer på vores placeringer på Google, hvilket også kan mærkes på mængden af henvendelser vi får gennem vores hjemmeside.
En vigtig ting vi vælger leverandører på, er kemien mellem os og leverandøren. Og lige fra starten har kemien været der mellem os og WebAmp, dette gør samarbejdet meget nemmere, sjovere og lettere.
Bedste Hilsner
Mikkel Ditlev Stange