Hertz...de er ikke for flinke
Skulle ud at vandre i Norge og for at forsikre at vi kunne nå flyet hjem bestilte vi en bil til afhentning i Odda som skulle afleveres ved Stavanger lufthavn. Vi betalte i forvejen og fik en bekræftigelse på ordren. Spole frem. Når vi så kommer ud af vildnisset, har vi rigtig mange problemer med at finde kontoret da deres adresse ikke er opdateret og der er ingen skiltning udenfor firmaet. Desuden er biksen lukket. Nu er vi presset. Ringer lige til Hertz igen og først nu får at vide at de har sendt en mail til os 2 dage forinden om at de alligevel ikke kunne levere bilen. Lang historie kort, blev der hverken tid til morgenmad eller frokost i den vilde panik for at bruge offentlig transport for at finde frem til en anden by hvor de havde en bil tilgængeligt. Hertz var kold, de havde jo adviseret os. Så når i handler med Hertz, husk nu ikke at lægge telefon og email for langt væk. Selv om i er på ferie. De kan finde på at hive tæppet væk under jer når som helst. Ingen rabat, vouchers, eller andet som plaster på såret.
Svar fra Hertz Biludlejning Reservation