Anmeldelse av Damixa

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kundeservice i verdensklasse.

Kundeservice i verdensklasse.
Jeg havde købt et Rustfri Silhouet brusesystem. Desværre kom beslaget til hovedbrusen til at sidde lige i kanten af de øverste flise. Og p.g.a. flisens tykkelse svævede den øverste halvdel af beslaget i luften.
Jeg skrev til Damixas kundeservice samme aften, men regnede ikke med at der var noget at gøre.
To dage efter blev jeg ringet og af en super venlig mand fra deres kunde service. Han beklagede at de ikke ringede dagen før, men at deres tekniker havde været nød til at lave en prøve. Det var lykkedes dem at lave en adapter til mig. Denne adapter gjorde det muligt at skære lidt af røret, så beslaget kom længere ned. Den ville han gerne sende til mig samme med prøven. Samtidig fik jeg en klar beskrivelse af hvad jeg skulle gøre.
Jeg modtog en lille adapter med gevind og o-ringe til at skrue i blandingsbatteriet, et lille stykke sandpapir til at puds grater af indersiden af røret samt små poser fedt og ekstra o-ringe.
Få dage efter ringede de fra Kundeservice igen og spurgte om jeg havde modtaget pakken, og om det havde løst problemet.
Jeg bekræftede at det virkede perfekt og var let at montere. Man kan slet ikke se at der er kortet af røret, og alt ser helt originalt ud.
Kan ikke forestille mig bedre kundeservice.

22. september 2019
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra Damixa

Hej Jesper

Mange tak for de pæne ord og anmeldelse.

Damixa / Henrik