Østerlindet Anmeldelser 6

2,5

Under middels

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Prisen holder ikke

Virksomheden reklamerer med en lav pris for et krydstogt. Når så man begynder at booke, stiger kahytsprisen ca. 50 %. Adspurgt er svaret fra Østerlindet, at priserne på forsiden ikke bliver opdateret, kun dem fra rederiet. Dette til trods for, at der på siden man booker fra, står, at den er opdateret samme dag. Dårlig reklame og dårlig undskyldning.

13. oktober 2025

Rundrejse i Østskotland

Østerlindet rejser har tilrettelagt en 10-dages rundrejse i Østskotland med togforbindelse mellem Edinburgh, Aberdeen, Inverness, Pitlochry og Edinburgh igen, for os. Det var en veltilrettelagt rejse, hvor alt klappede og virkede som planlagt. Hotellerne (3-stjernede) var ok-fine i kategorien, og i Inverness og Pitlochry var Premier Inn og Fishers Hotel nærmest 4-stjernede. Rejsebureauets forslag til udflugter og oplevelser gav god mening; de tilkøbte ture understøttede den gode mening. Vi mødte kun forhindringer i form af force majeure - storm over Skotland og det efterfølgende oprydningsarbejde på banelegemet - men vi fandt let løsninger på udfordringerne. Vi var ikke vildt begejstrede for Aberdeen i uvejr - men industribyen bør nok få en chance i godt vejr. Vi så rigtig meget også fordi vi tilkøbte en foreslået tur rundt på Isle og Skye og en sejltur på Loch Ness. Flyafgange, togtransport, hotelaftaler, tilkøbt tur m.m. fungerede yderst tilfredsstillende. Vi fik, alt i alt, en uforglemmelig tur, hvor vi oplevede Skotland i såvel regn som strålende sol, og hvor vi fik smag for den fantastiske skotske gæstfrihed - og god whisky. Så tak til Østerlindet Rejser og især til Christine Hjort Hammergaard, der tilrettelagde turen.

16. oktober 2023

Vi havde købt et krydstogt gennem …

Vi havde købt et krydstogt gennem Østerlindet

Vi havde købt et krydstogt gennem Øster Lindet rejser. Øster Lindet's eneste forpligtelse over for os var transfer i slutningen(den 20. okt) fra Savona i Italien til Milano lufthavn. Dette gik dog helt galt alt var kaos - det bus nummer vi skriftligt havde fået hjemmefra var forkert og den 'guide', Johannes ,der var med de tre busser, havde ikke styr på folk. Mennesker myldrede ind i busserne i et forsøg på at komme med. Efterfølgende optælling fra 'guidens' kammerats side mislykkedes og efter 6 til 7 optællinger var konklusionen at der manglede fire eller fem i vores bus. En ventetid på 1,5 time hjalp ikke på problemmet. Det eneste der skete var at 'guiden' gik ind i sin bus hvorefter den kørte! Vi holdte så tilbage ved terminalen som den eneste - buschauføren, som var italiener' vidste ingenting. Efter yderlig en times venten ringede en passagerer til Øster Lindet der sagde vi kunne bare køre selvom vi tilsyneladende stadig manglede 4-5 personer.

31. oktober 2017

Operatur til Verona juli 2015

Tilmelding og betaling gik glat...
- fortsat ingen svar på henvendelse via mail ang opgradering af billettype
- udflugt til museum med "skjult" entreudgift
- let frokost i forb. med vinfirmabesøg udeblev
- hotel Valpolichello med airkondition, - rumtemperatur i skrivende stund 28,9
- beskedent rejselederinformationsniveau under lange busturer
- indtryk af manglende forberedelse (fra firmaet)

12. juli 2015

Dårlig beskrivelse af værelsestype

Købte 7 dages ophold på Hotel Zora, Kroatien, på Premium Club værelse på stranden. Fik tildelt værelse uden udsigt. Hotel Zora solgte de gode værelser til anden side og ikke til os, der allerede havde betalt.
Østerlindet bør være klar i mælet mht værelses tildeling.

5. november 2014

Super service

Jeg havde en lidt uheldig start, ved bestilling af et cruise via Spot.dk.
Jeg kan nu kun anbefale Øster Lindet til alle der ønsker at tage på krydstogt. En fantastisk service, Rikke fra Spot.dk og Kirsten fra Øster Lindet tusinde tak for at jeg nu kan se frem til et dejligt krydstogt.

16. august 2013

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis