Ik zit al een tijdje bij hun maar als ik nu dit lees ga ik toch wel twijfelen ...dus als je korter als een jaar iets heb keren ze niks uit ? Ze laten je toch niet 7 of 10 maanden zonder inkomen zitten... Vis mer
Se hva andre synes
Bedroevende klantenservice Per post ,per mail , per telefoon niemand heeft een reactie gegeven Ongelofelijk wat een bedroevende organisatie is zzuper zo zuper zijn dus niet Niet aan te raden... Vis mer
Prima! Goede prijs voor wat je krijgt. Zeker voor de jongere ondernemers. De kans dat je volledig arbeidsongeschikt raakt voor je 50ste is zo klein dat de dure aov's die tot de pensioendatum betalen... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
ZZUPER biedt een unieke verzekeringsdienst, speciaal ontworpen voor zelfstandige ondernemers. Het kernproduct, het 'ZZUPER Vangnet', richt zich op het bieden van financiële zekerheid bij gezondheidsproblemen, functieverlies of ernstige aandoeningen, door een substantiële eenmalige uitbetaling te doen in plaats van de gebruikelijke maandelijkse uitkeringen. Dit biedt zelfstandigen een kosteneffectief, transparant en ongecompliceerd alternatief voor traditionele arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.
Kontaktopplysninger
Bordewijklaan 68, 2591 XR, Den Haag, Nederland
- info@zzuper.nl
- zzuper.nl
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Erg teleurgesteld in dit zzupper
Erg teleurgesteld in dit bedrijf. Ben klant geworden met veel enthousiasme. Je krijgt ze moeilijk aan de lijn en toen ik iets had waren ze er niet voor mijn

Svar fra ZZUPER
Ik wilde eerste instantie lid worden
Ik wilde eerste instantie lid worden. Dus ook de premie berekend op de website. Erna ben ik volledig gespamd met elke dag meerdere mails en bellen.
Met zulke agressie promotie moet er wel een addertje zitten. Dus ik blijf er ver vandaan

Te oud
Ik ben bijna 63 en zzp'er en dus ben ik ben te oud! En ik moet nog 4,5 jaar! Wat een giller als ze dit gaan verplichten! Jammer, leeftijdsdiscriminatie!

Heel makkelijk!
Zzuper heeft een makkelijke website, lekker duidelijk. Dit maakt het zoeken naar alles wat ik nodig heb heel simpel!

Svar fra ZZUPER
Zzuper lijkt te begrijpen wat zzp'ers…
Zzuper lijkt te begrijpen wat zzp'ers nodig hebben. Hun producten sluiten goed aan bij wat ik zoek. Ik voel mij nu goed verzekerd.

Svar fra ZZUPER
Bij de eerste vraag al duidelijkheid
Bij de eerste vraag al duidelijkheid: wordt niet geaccepteerd omdat ik ouder dan 54 (54!!!) ben. Ben wel een tijd uit de roulatie geweest rond mijn 30e… daarna nooit meer. Gekkigheid

Svar fra ZZUPER
Je wordt baar binnen gelokt met hele…
Je wordt baar binnen gelokt met hele mooie voorwaarden of eigenlijk "Een AOV verzekering zonder gedoe". Ben 1,84 en weeg 90 kg. Melding BMI te hoog! Dus alleen de perfecte man en vrouw kennelijk komen in aanmerking.

Svar fra ZZUPER
Behalve dan wanneer je 54+ bent!
Behalve dan wanneer je 54+ bent!
Leeftijdsdiscriminatie!

Svar fra ZZUPER
Fijn zo'n betaalbaar alternatief voor…
Fijn zo'n betaalbaar alternatief voor een AOV. Andere verzekeringen zijn een rib uit je lijf. Elke maand weer. Als ondernemer hoop je nooit arbeidsongeschikt te worden. In theorie is een AOV in dat geval weggegooid geld. Fijn dat er een verzekering is die je toch bepaalde angst wegneemt, maar je niet te veel kost.

Waardeloos
Waardeloos, als je ouder dan 54 jaar bent ben je niet gewenst als klant

Top voor elkaar
De website geeft een duidelijk overzicht, concrete informatie zonder gedoe. Vlot geregeld en verwerkt.
Pure leeftijdsdicriminatie
Pure leeftijdsdicriminatie. Boven de 54? Dan mag je niet meer mee doen. Maar wel een foto van een wat oudere dame plaatsen. Echt schande. Dit soort bedrijven moeten verboden worden. Hippe snelle reclames, met leuke tekstjes maar zodra je je leeftijd in moet vullen krijg je een NEE. Waardeloos.

Svar fra ZZUPER
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.