Se hva andre synes
Duidelijke aflever en afhaalmomenten. Ze bieden zekerheid aan. Prijs voordelig met afnemen van grotere hoeveelheid wat fijn is om wat reserve te hebben en niet te moeten stressen op aantallen.... Vis mer
Selskapet har svart
In de laatste 5 jaar regelmatig drukwerk besteld, de kwaliteit is altijd perfect. Gebruiksvriendelijke webshop, maar vind je niet echt terug wat je zoekt, dan word je via e-mail meteen geholpen en wor... Vis mer
Selskapet har svart
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Drukkerij ZwartOpWit. Vanaf het begin tot de levering is alles perfect verlopen. Kwaliteit: Het drukwerk ziet er werkelijk prachtig uit. De k... Vis mer
Informasjon om virksomheten
- Trykkeri- og skilttjenester
- Klistremerkeprodusent
Om Zwartopwit
Skrevet av virksomheten
Met 85 jaar ervaring, ben je zeker van een garantie voor vakkennis en dus prima print- en drukwerk, snelheid en flexibiliteit.
PrePress, drukken, printen, afwerken, inpakken. De volledige productie is in eigen beheer, door onze eigen mensen, op onze eigen printers en drukpersen! Dat zijn meer dan 200 ervaren handen elke werkdag in de weer voor jou.
Via onze eenvoudige website plaats je makkelijk je bestelling. Je bestanden worden gratis gecontroleerd door de drukkerij.
Service
Ons team van medewerkers wil je graag begeleiden van aan je ontwerp tot bij de levering. Vind je het niet op onze website, vraag het dan via onze chat, online support of via de telefoon...
Meer dan 9000 producten
Snel, eenvoudig en erg duidelijk! In onze webshop vind je gestaffelde prijzen voor meer dan 9000 artikels. En opgepast ze zijn scherp.
Kwaliteiten
Met een uitgekiend aantal papiersoorten en met respect voor kwaliteit en de natuur (FSC) een zo ruim mogelijk assortiment aanbieden, dat is onze uitdaging.
Vanaf de upload van je bestand tot aan de levering aan je deur controleren wij iedere productiestap van je bestelling. Daarom kunnen we je de gekende Zwartopwit-kwaliteit garanderen voor al je druk- en printwerk.
Afwerking
Lamineren, rillen, plooien, blinddrukken, boren, perforeren, lakken, stansen, nummeren, … het kan allemaal!
Levering
Zwartopwit heeft snelle en vaste leveringstermijnen, je drukwerk is al klaar op 3 dagen.
Servicepunt en afhaalpunt
Jij bepaalt waar wij moeten leveren. Helemaal gratis op één van onze servicepunten in Vlaanderen of tegen een kleine transportvergoeding aan je voordeur of waar je maar wil!
Kies voor duurzaam print- en drukwerk!
Skrevet av virksomheten

- 100% eigen productie
- drukwerk in 3 dagen
- een groot aanbod
- alles met een glimlach
Kontaktopplysninger
Grensstraat 9, 2270, Herenthout, Belgia
- 014 28 58 78
- hallo@zwartopwit.be
- zwartopwit.be
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ik wou graag postkaartjes met afgeronde…
Ik wou graag postkaartjes met afgeronde hoeken van 5 mm. Ik vond nergens bij het bestellen de optie dit aan te duiden. Ik schreef een opmerking bij mijn bestelling met de vraag de afgeronde hoeken toe te passen. Ik kreeg geen antwoord en mijn postkaartjes hadden geen afgeronde hoeken. Jammer. Verder goede kwaliteit.
Prima kwaliteit en snel geleverd.
Zeer vlotte en professionele…
Zeer vlotte en professionele communicatie, goede service, correcte afspraken.
Altijd vlotte en professionele service…
Altijd vlotte en professionele service op maat van de klant
goed kwaliteit tegen een goede prijs.
goed kwaliteit tegen een goede prijs.
Betrouwbare leveringen.
Het resultaat is precies wat ik…
Het resultaat is precies wat ik verwacht had. Schone kwaliteit. Deadlines wordengerespecteerd. Nog nooit teleurgesteld. Al twee dichtbundels laten drukken en verschillend hoogwaardige posters en altijd al blij geweest

Kwaliteit en betrouwbaarheid onder 1 dak
Zwart op Wit staat voor een uitstekende kwaliteit van het drukwerk, stipte productietermijnen, een uitstekende, reactieve en goedbereikbare klantenservice en dat alles aan zeer correcte prijzen.

Mooie poosters en flyers
Prima afgewerkte bestelling van prachtige posters en flyer met een korte levertermijn.
Ook dank aan de baliemedewerkers voor de vlotte en vriendelijke bediening.

correcte opvolging
correcte opvolging
service zoals afgesproken
vriendelijke ontvangst bij afhaling
mooi resultaat, prachtige papiersoorten

Prima kwaliteit
Prima kwaliteit, snelle service en zeer vriendelijke mensen in het Servicepunt te Mechelen!

Svar fra Zwartopwit
Goede service, want ik heb het drukwerk op een andere locatie afgehaald. Top!

Svar fra Zwartopwit
Foto’s op Dibond zien er heel goed uit…
Foto’s op Dibond zien er heel goed uit en zijn keurig afgewerkt.
Ook zorgvuldig ingepakt. Ben heel tevreden!

Svar fra Zwartopwit
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.