Onlangs geklaagd over de onhandig lompe en zware 20 kg pakketten. Zuurbrood beloofde verbetering. En op de website staat nu: "pakket 10 kg à €6,50". Maar, schandalig genoeg, kreeg ik zojuist weer één... Vis mer
Zuurbrood
Vurderingen av denne virksomheten er utilgjengelig som følge av en overtredelse av retningslinjene våre.
Se hva andre synes
Steeds correcte levering. Website zeer duidelijk en gebruiksvriendelijk. Alle instructies om het perfecte desembrood te bakken zijn zeer goed en correct uitgelegd. Hiermee is het bakken van desembrood... Vis mer
Het transport via POSTNL verliep niet goed. Een andere onderneming zou mogelijk gezegd hebben dat het probleem bij POSTNL ligt, maar zuurbrood hielp onmiddelijk. Zelfs na 3 weken wachten deden ze nog... Vis mer
Selskapet har svart
Erg blij met Zuurbrood.nl! Mijn allereerste brood (en alles sindsdien) zijn fantastisch goed gelukt dankzij de mooie tools, starter, meel en tips van deze site. Voor zowel gevorderden en beginners ee... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Zuurbrood is dé online zuurdesem bak winkel. Wil jij het beste kwaliteit zuurdesembrood uit eigen oven? Dat kan! Zuurbrood voorziet je van kennis, gereedschap en eersteklas ingrediënten voor de best bak ervaringen. Naast een springlevende zuurdesem starter, bak tools en informatie voor overheerlijk en gezond zuurdesembrood ben je bij ons aan het juiste adres voor al je zuurdesem vragen. Weinig geeft zo’n voldoening als het bakken en opeten van je thuis gebakken zuurdesembrood. Die ervaring delen wij graag met jou. Bak jij met ons mee?
Kontaktopplysninger
25 Rookmelderstraat, 1019VS, Amsterdam, Nederland
- bakken@zuurbrood.nl
- zuurbrood.nl
Brudd på retningslinjene
Starter
Ik heb zuurdesemstarter besteld, kwam de volgende dag al binnen. Heb het gevoed en kon gelijk aan de slag. Heel blij mee!
Snelle en goed verzorgde levering
Snel en netjes geleverd
Snel en netjes geleverd. Al heerlijke desembroden gebakken met dit meel.
Ik heb mijn bestelling van 04.02.2026…
Ik heb mijn bestelling van 04.02.2026 nr. 12838 nog steeds niet ontvangen en geen reactie op mijn email gekregen. Dat is al eerder gebeurd. Geen bestellingen meer bij "Zuurbrood" voor mij.
Echt teleurgesteld
Echt teleurgesteld - mijn bestelling werd 6 dagen geleden geplaatst en is nog niet geleverd. Normaal moest die vandaag ontvangen worden maar wordt morgen geleverd. Op het adres zal morgen niemand zijn en mijn desem starter gaat ergens enkele dagen buiten de koelkast liggen en wordt dus bedorven. Desondanks mijn order bijna 100 euro bedraagt moest ik toch voor de verzending bijna 9 euro betalen. Dit zou ik echt niet erg vinden als het pakket op tijd kwam.

Svar fra Zuurbrood
Als beginnend broodbakker wilde ik met …
Als beginnend broodbakker wilde ik met eerlijke
een zuivere producten werken. Tot nu toe ongeveer 10 zuurbroden gebakken en het meel is gemakkelijk te verwerken en belangrijkste , het is zeer smakelijk.
E-mailbericht van belang
Goede producten maar helaas kijken ze niet naar mijn verzoek in e-mail over huisnummer wijziging. Nogal van belang.
Duidelijke website en goede service
Op de website kan je alles vinden wat je over zuurdesembrood wil weten. Goede duidelijke uitleg. De deeggarde was niet op voorraad maar wordt nagestuurd. Goede info via e-mail hierover.
Heerlijk brood!
Heerlijk brood bak je met het meel van zuurbrood! Mijn starter voeden met roggebloem en je bakt een geweldig brood! Echt super leuk om elke week een lekker brood te bakken en het bananenbrood is ook fantastisch 🤩
Ok maar nogal duur
Bestelling kwam sneller dan verwacht!
Een heel mooi mes die echt geweldig…
Een heel mooi mes die echt geweldig brood snijd. Erg scherp. Prachtig in een bewaardoos komt deze. Aanrader!
Altijd goed!
Alle producten van zuurbrood zijn goed en ik ben altijd tevreden. De levering was ook erg snel!
Netjes ingepakt en snel geleverd
Prima producten en vlotte bezorging.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.