Simon på Zparo en grym och kompetent kontakt från början till slut. Han får högsta betyg från mig med sitt otroliga generösa men professionella tillvägagångssätt att hjälpa mig till en bättre liv... Vis mer

Banky Lån har verkligen imponerat mig med sin professionalism och kundservice. Deras process för att ansöka om lån är enkel och transparent, vilket gör att man känner sig trygg genom hela lånehanterin... Vis mer

Riktigt otrevligt bemötande och när jag sa att jag inte var intresserad så blev han mer eller mindre lite hotfull. Svara inte när dom ringer

Jag rekommenderar starkt Zparo de har konsekvent tillhandahållit pålitlig och effektiv service. Teamet är kunnigt, vänligt och går alltid den extra milen för att säkerställa kundnöjdhet jag fick hjälp... Vis mer

1. Finanstjenester utenom bank
  2. Regnskapsfører

Zparo jobbar med att jämföra privatlån åt privatpersoner i Sverige. Du får svar från flera långivare samtidigt som endast en kreditupplysning tas.

4,5

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

4,5

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

De lyssnade gav oss ett råd

De lyssnade gav oss ett råd! Jag som brukar sätta döv örat åt fick mig haja till give honom en chans !! Han sänkte våran kostnad så vi kan betala en ränta 300 kr betala av lånet på 10000kr på amortering per månad !!

15. juli 2024

Hej,

Stort tack för ditt omdöme. Vi är glada över att vi kunde hjälpa dig med din lånesituation.

Zparo

Hjälpte oss att sänka billånets ränta…

Hjälpte oss att sänka billånets ränta genom att byta lånegivare. De gjorde allt arbete åt oss.
Är tålmodiga, vänliga och återkom som de lovat.
Kommer att anlita dem igen vid behov.

1. juli 2024

Hej Helena,

Zparo

Himla snabb och bra service

Himla snabb och bra service, helt utmärkt kundbemötande (kommer tyvärr inte ihåg namnet på killen jag pratade med)
Känns som med deras hjälp så blir mitt liv helt annorlunda nu

10. mai 2024

Hej Andreas,

Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada över vi kunde hjälpa dig med din lånesituation.

Väldigt bra information

Väldigt bra information, snabbt och enkelt svar

2. mai 2024

Hej Amina,

Tack för ditt omdöme! Vi är glada över att vi kunde hjälpa dig med din lånesituation.

Grymt bra!

Grymt bra!
Zparo ska vara glada att de har just Frank som hjälpte mig!
Duktig och gav info och upplyste på ett sätt flera av jämförelse tjänster inte gör.
Frank är grym!

1. mars 2024

Hej Kenneth,

Tack så mycket för ditt omdöme! Det är fantastiskt att höra att vi kunde vara till hjälp med din lånesituation. Jag har delat ditt positiva omdöme med Frank, och det gjorde verkligen hans dag!

Mycket bra tjänst

Mycket bra tjänst, professionella handläggare, snabb hantering, och bäst av allt att de mer än halverade min månadskostnad.

23. februar 2024

Hej Athanasios,

Stort tack för din feedback. Vi är glada över att vi kunde hjälpa dig med din lånesituation.

Zparo

Supertrevlig säljare som inte kändes…

Supertrevlig säljare som inte kändes ”säljig” och vi fick bra hjälp och service.

29. februar 2024

Hej Michaela,

Zparo

Kunnig och trevlig personal som…

Kunnig och trevlig personal som lyssnade på mina tankar o funderingar.

22. februar 2024

Hej Stefan,

Tack så mycket för dina vänliga ord, och det gläder att höra att du är nöjd med oss.

Mvh,
Hugo