Hei, Zoza er fantastisk bra- de er kjappe på levering, samt så har de en fantastisk kundeservice. Jeg måtte reklamere på to av mine tightser, de tok meg på alvor, og nølte ikke med å sende meg to nye... Vis mer
Pga litt nett feil så kontakta eg kundeservice å fikk upåklagelig hjelp! Raske svar og løysingar, heilt fantastisk kundeservice 👍 Mottok plagga eg bestilte eit døgn etter mail om at pakken var sen... Vis mer
Overhodet ikke fornøyd med kundeservicen. Har prøvd to ganger å kontakte de for å bytte farge på tightsen, men de svarer meg ikke. Så her går varen i retur og aldri mer kjøp fra denne siden igjen.
Zoza Sportswear - Express yourself in trendy gym wear. - Vi er en 100% norsk nettbutikk. Vårt fokus er fornøyde kunder. Vårt mål er å tilby et stort utvalg av treningstøy.
Erdalsneset 17, 5305, Florvåg, Norge
- post@zoza.no
- zoza.no
Vanvittig lang ventetid
Venter nå siden august. Ingen rask levering altså. Babyen har vokst og passer nok ikke inn i det jeg har bestilt. Skulle være en gave. Måtte kjøpe noe i butikken istedenfor. Vansker med å få kontakt. Tror faktisk at det brukes kunstig intelligens for å svare. Ingen her i Norge ville svare på slik måte. Hadde satt pris på.å få kontakt med noen mennesker 😩
Ble overrasket over kort leveringstid
Ble overrasket over kort leveringstid. Og produktet var helt slik jeg håpte det var
Umulig å få returnert eller få kontakt…
Umulig å få returnert eller få kontakt med kundeservice
Får ikke svar fra kundeservice
Sports BH og topp.
Fordi ordren ble ekspedert omgående ,
super rask levering :)
Ser ut til å være bra kvalitet.
Bra varer men kundeservice er dårlig
Bra varer men kundeservice er dårlig
Trenger returlapp og skrive 5 dager(hver dag)
Kjempefornøyd
Tightsen satt bra, men litt stor i str. Ellers kjempe fornøyd.
Rask levering.
Hei har bestilt julegave til søstra to…
Hei har bestilt julegave til søstra to par bukser den ene vært veldig dårlig kvalitet dem har sprekt på rumpa med en gang når ho tok pa dem. Har skrevet til dokker flere ganger men fikk ikke svar
Ekstremt dårlig kundeservice
Kjempe fornøyd
Kjempe fornøyd. Tightsen satt som et skudd. Kjempe god og trene i. Rask levering
Fantastisk!
Mottok plagga eg bestilte eit døgn etter mail om at pakken var sendt, å dei står virkelig til forventningane!
Blir ny bestilling neste lønningsdag 🙌
Veldig bra kundeservice
Veldig fornøyd
Veldig fornøyd! Har bestilt flere modeller og alle veldig myke og behagelige i stoffet. Sitter godt på. Normal i størrelse
Veldig fornøyd
Kjempefornøyd med treningsklærne, sitter veldig fint på! Utrolig rask levering og super service. Anbefales på det varmeste!
Super service og meget bra passform på…
Super service og meget bra passform på klærne! 🤗
Svært fornøyd
Hei,
Zoza er fantastisk bra- de er kjappe på levering, samt så har de en fantastisk kundeservice. Jeg måtte reklamere på to av mine tightser, de tok meg på alvor, og nølte ikke med å sende meg to nye! Dersom du er på utkikk etter en perfekt treningstights, så kjøp en fra Zoza!
Perfekt
Elsker scrunch tightsen🤩 og FOR EN FANTASTISK service. Anbefales på det sterkeste
Helt perfekt
Rask og enkel betaling. Pakken ble sendt hurtig og kom kjapt fram.
Elsker den nye tightsen. Perfekt i str