Zo Veilig Anmeldelser

4,7

Ik heb al ruim 10 jaar een abonnement bij Zo Veilig. Erg tevreden over het alarmsysteem en de bijbehorende producten en diensten. Klantenservice van Zo Veilig is heel goed. Snel antwoord en oplossi... Vis mer

1. Montør av sikkerhetssystemer
  2. Fotobutikk
  3. Brannvernutstyrsleverandør
  4. Sikkerhetsutstyrsbutikk
  5. Vektertjenester

Is uw huis al Zo Veilig? Wij beschermen wat kostbaar is voor u. Denk hierbij niet alleen aan uw huis en inboedel, maar ook aan uw gezin. Overal en altijd uw beveiliging, verlichting en thermostaat aan- en uitzetten? Met onze smarthome oplossing kunt u dit overal, op ieder gewenst moment. Tevens bent u niet alleen beschermd tegen inbraak, maar ook tegen brand. Door diverse domotica hierop aan te sluiten, kunt u bijvoorbeeld ook real-time beelden van uw woning zien.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

51 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Just OK

Good customer service, especially compared to the competition, but the equipment has been problematic and does not work as intended in case of an alarm. We had to replace an outside camera after months of malfunctioning and other parts of the system haven't been triggered, as it was described to us in the one event of the alarm going off.

12. juni 2026

Wij zijn dik tevreden over Zo Veilig

Wij zijn dik tevreden over Zo Veilig. De betrokkenheid van de medewerkers en de service is zonder meer supergoed te noemen! Betrouwbaar, accuraat en komen afspraken na. Adviezen die zij geven wanneer je al enige tijd een systeem hebt en wilt aanpassen door wat voor reden dan ook, gewoonweg super!

18. mai 2026

Zeer klantgericht

Veranderingen aan de installatie aan de telefoon besproken en de monteur heeft deze vlot en netjes verwerkt.

18. februar 2026

Goede service en klantvriendelijk

Goede service en klantvriendelijk. Ons huis wordt al jaren door Zo Veilig beveiligd. Eenmaal per jaar wordt de beveiliging nagekeken en batterijen vervangen. Bij een alarm wordt snel contact met ons opgenomen. Bij een mogelijke storing (komt niet vaak voor) is Zo Veilig prima te bereiken en wordt het probleem deskundig en snel opgelost.

8. mai 2026

Blij met Zo Veilig!

Zo Veilig is voor onze oud boerderij een prima oplossing! Alles werkt perfect en jaarlijks een onderhoudsbeurt van een zeer ervaren en vriendelijke onderhoudsmonteur garandeert een goed werkend systeem. We zijn blij met de klantenservice van Zo Veilig.

Veiligheid en service

Wij maken al jaren gebruik van Securitas / Zo Veilig. Het geeft een uiterst zeker gevoel dat wij een goed werkend inbraakalarm hebben op onze buitenaf woning. Het contact via de telefoon met het bedrijf verloopt efficiënt en prettig. Ook de jaarlijkse onderhoudsservice wordt goed gepland en is adequaat.

7. mai 2026

Vertrouwd gevoel en gerust slapen

Ik ben blij met mijn alarmsysteem van Zo Veilig. Door mijn werk heb ik soms te maken met agressieve mensen of nare situaties. Doordat mijn huis beveiligd is, kan ik geruster slapen. De samenwerking met Zo Veilig verloopt goed. Ik kan het aanbevelen.