3,7

Middels

Anbefaler ikke

Skulle teste maten på mela festivalen. Sjefen snakket ikke kun respektløst til meg, men flere av kundene. Hun ene før oss i køen sa hun følte seg veldig ukomfortabel, men at hun ikke turte å si noe. Sjefen er kjepphøy, uprofesjonell og lite serviceinnstilt. Skriker og ber oss bokstavlig talt om å pelle oss vekk da jeg ba henne snakke med respekt. Informerte henne om at jeg kommer til å filme oppførselen hennes, og denne dama her sier ordrett «jeg kommer til å k**** deg og mobilen din» og lener seg over benken i forsøk på å ta mobilen min. En annen kollega holdt sjefen sin tilbake og unnskylde oppførselen hennes ovenfor meg og min venninne. Grunnen hun brukte var at «det er mye stress. Sjefen min er sliten». De mannlige kokkene som tilberedte maten på sidelinjen så på meg og venninna mi, smilte hyggelig og ristet på hodet sitt som reaksjon til deres sjef sin oppførsel ovenfor oss. To av dem oppmuntret oss og ba om unnskylding da vi dro derifra. Sjefen nektet også som eier av restauranten Zouq og ansvarlig for matboden på mela festivalen å si hva hun heter da hun ble spurt om dette.

18. august 2024

jente på kassa er veldig flink til å…

jente på kassa er veldig flink til å lure kunder og jeg korrigerte henne om beregninger.
Jeg bestilte 1 kg lam og de leverte 0,8 kg vi kunne ikke spise ordentlig.
Jeg vil aldri anbefale noen å velge denne restauranten å spise og være forsiktig med hvem som er på kassa.

4. september 2024

DÅRLIG SERVICE Jeg entret Zouq i Sandvika på en søndag…

Jeg entret Zouq i Sandvika på en søndag rundt halv sju. Lokalet var overfylt og jeg skjønte at det var bufeet denne kvelden. Spurte om jeg fikk bestille noe annet pga allergier men selv om det var et bord ledig, fikk jeg ikke annen mulighet enn take away. Det ga ingen mening for meg og er dårlig service etter min oppfatning. Men det var nok av folk der, så Zouq har nok råd nå å være sær. Desverre.

16. juni 2024

Topp score på alt

Har vært fast kunde hos Zouq i stavanger et par-tre års tid nå. Veldig hyggelige betjening, utrolig kult innredet restaurant og en mat som jeg i mitt norske sinn anser som autentisk nydelig pakistansk.

Som forrett anbefales Samosa.
Hovedrettene Handi, Karahi, Balti og Curry er så ubeskrivelig gode at jeg har ikke smakt på resten av menyen enda :)
Hvis du klarer sterkt, anbefales alle retter sterke. Det er ikke såå sterkt, men jeg har på følelsen av at mange av rettene skal være sterke.
I følge min datter har de byens beste ris også.
Masse naan brød og chutney'er å velge mellom.
Å, jeg holdt på å glemme, Mango lassi(drikke) komplementerer maten deres på en glimrende måte. I alle fall hvis du går for den sterke varianten.

9. juni 2021
Vis anmeldelser på alle språk. (8 anmeldelser)

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis