Ik heb vaker besteld bij Zorgvrij ivm 3 zorgkinderen. Ik krijg altijd goede service bij vragen en bestellingen worden keurig op tijd geleverd. Zeer en zeer tevreden. Dankjullie wel, met zoveel zorgen... Vis mer
Se hva andre synes
Onze (lange en grote) volwassen zoon draagt alleen (!!) de pyjamapakken van Zorgvrij. De kwaliteit is prima, daar begint het mee: er wordt geleverd, wat wordt beloofd. Maar wat onze ervaring met de... Vis mer
Na levering artikelen, contact gezocht voor retour, via mail en telefoon. Helaas geen contact kunnen leggen en producten niet kunnen retourneren. Jammer, reden om hier niet meer te bestellen. *m... Vis mer
Wij hadden 2 hansops besteld voor onze tante maar deze bleken bij ontvangst veel te lang. Na een heel prettig telefonisch contact met ZorgVrij hebben zij zonder kosten 2 andere maten toegezonden die... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
ZorgVrij staat voor aangepaste kleding met subtiele aanpassingen en extra sluitingen, waardoor zorgverlening effectief en comfortabel kan worden ingericht.
Kontaktopplysninger
Rudonk 25 C, 4824 AJ, Breda, Nederland
- 0765328140
- info@zorgvrijkleding.nl
- zorgvrijkleding.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Keurig bedrijf
Vandaag, na een eerdere bestelling, wederom 2 stuks heren pantalons ontvangen.
Perfecte pasvorm zoals opgegeven, mooie kwaliteit en keurig verpakt.
Complimenten voor de firma Zorgvrij !
Na contact artikelen retour kunnen sturen
Na levering artikelen, contact gezocht voor retour, via mail en telefoon.
Helaas geen contact kunnen leggen en producten niet kunnen retourneren.
Jammer, reden om hier niet meer te bestellen.
*mogelijk review te snel geplaatst.
Contact gehad en na overleg artikel na verstrijken retourtermijn nog terug kunnen sturen
Levering ging 1 tot 3 werkdagen duren (RECHTGEZET !!)
UPDATE !!
Ondertussen werden wij gecontacteerd door "zorgvrij", met een zeer acceptabele verklaring wat er juist allemaal misliep ! (o.a. miscommunicatie via de telefoon, en de immer aanwezige "wet van Murphy")
De klantvriendelijkheid die uit deze mail boekdelen sprak, noopt ons onze eerste reviewscore (Van 1 ster) te veranderen naar een terechte 5 sterren !!
"Levering ging 1 tot 3 werkdagen duren. Na 1 week gebeld, en het ging verstuurd worden...nog eens 2 dagen later, niks . Geen mail, geen levering en bij bestellingen staat er zelfs niks genoteerd.
Gelukkig heb ik wel het bewijs dat de bestelling goed ontvangen was, evenals de betaling.
Uit noodzaak gaan we maar al ergens anders bestellen.
Dus heb je snel iets nodig, 2 maal nadenken."
Prima bedrijf.
Prima bedrijf. Er waren verkeerde artikelen geleverd door het bedrijf. Dit naar volle tevredenheid opgelost.
Zeer tevreden. Verdienen een pluim.
overhemd met overslag aan de achterkant
Voor mijn oom heb ik het overhemd met overslag aan de achterkant gekocht. Hij heeft Parkinson, is erg stijf en daardoor heeft de verpleging veel moeite hem aan te kleden. De service van Zorgvrij vind ik erg goed. Wel heb ik als tip gegeven een maattabel bij de overhemden te zetten. Omdat deze er niet bij stond heb ik twee maten besteld, omdat ik twijfelde, maar het overhemd valt erg groot. Dit zou als tip worden doorgegeven. Ik denk dat het wel goed gaat bevallen, want als het in de nek is opengeknoopt bestaat het echt uit twee delen.
Een reserveknoopje zou trouwens ook wel handig zijn!
Uitstekende service & kwalitatieve producten
Laatst kleding voor mijn oma besteld bij ZorgVrij. Ben telefonisch uitstekend geholpen met het vinden van het juiste product. Top service, mooie kwalitatieve kleding. Aanrader!
Ik heb vorige week een aantal hansops…
Ik heb vorige week een aantal hansops besteld. Wat een fijne service en vriendelijk personeel. De organisatie waar ik voor werk zal zeker vaker producten bestellen bij Zorgvrij. We zijn allen zeer tevreden met de producten.
Ik ben verschrikkelijk behandeld door…
Ik ben verschrikkelijk behandeld door dit bedrijf. Op de site een jas besteld Winter/Blauw/XXXXL. Wordt een zomer/zwart/XXXL gestuurd. Eerst een hele discussie met een medewerker, want ik zou wel verkeerd besteld hebben en ik had op de factuur kunnen zien wat ik besteld had. Wat dus niet waar is, dat staat er niet op, daar moest hij me gelijk in geven, nadat ik hem de rekening gemaild had. Hij had nog steeds geen zin toe te geven dat er gewoon een fout was gemaakt, hij zou UIT COULANCE het bedrag terug storten als de jas terug was. 10 februari heeft hij die ontvangen en ik hoor of zie niets. Weer gaan bellen, hij heeft het druk en belt me later op de dag terug. Hij is nog steeds of liever gezegd weer, van mening dat alles goed is gegaan, want ik had XXXL besteld. Ik ga niet weer in discussie. Dit bedrijf deugt gewoon niet. Als er iets verkeerd gaat (want let wel, de jas is nog steeds niet blauw en het is nog steeds een zomerjas), dan LOS JE DAT GEWOON OP. We hebben het over 239,- dat is toch niet niks. Maar ik wens me niet tot het niveau van dit soort handelaren te verlagen. Een bedrijf dat producten levert aan mensen die al kwetsbaar zijn, zou wel beter moeten weten. Als mentor over een client waarvoor de jas was besteld en die afhankelijk is van een wajonguitkering en de hoge eigen bijdrage WLZ mag betalen, dus een zeer klein budget, hou ik de eer aan mezelf en draai op voor de kosten. Inmiddels heeft ze een jas van een andere leverancier. Blauw wintermodel en XXXXL. Ze is er blij mee.

Svar fra ZorgVrij
Uitstekende service!
Zorgvuldig en persoonlijk advies op maat. Hoge kwaliteit van kleding.
Ik zou opnieuw bestellen bij deze leverancier!
Goede service en persoonlijk advies…
Goede service en persoonlijk advies gekregen bij mijn bestelling. Snelle levering en producten van goede kwaliteit!
Goede professionele afwikkeling.
Goede professionele afwikkeling.
Met zorg ingepakte producten.
Goede service alom.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.