Zorano Norge

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Fortjener ikke engang den ene stjernen…

Fortjener ikke engang den ene stjernen du må gi dem for å få skrevet en anmeldelse. Dette er bare svindel og bedrag. Produktene ligner ikke engang fjernt på bildene de legger ut. "Skinnjakker" inneholder ikke et gram skinn men noe billig stoff" Skal du returnere det er det et helvete! Styr langt unna!!!!

4. november 2023

Igjen dukker det opp slike svindelfirma…

Igjen dukker det opp slike svindelfirma der man bestiller og betaler for en vare. Firmaet bestiller videre hos Aliexpress, Alibaba eller lignende nettbutikker i Kina. Man kan bestille selv direkte fra kinesisk nettbutikk. Forskjellen er at man kun betaler en brøkdel av hva dette firmaet forlanger.
Firmaet bruker endatil samme bilde i sin annonse som Aliexpress gjør.
Mennesket vil bedras.

17. september 2023

Svaret ved spørsmål om retur. Virker som svindel:

Svaret ved spørsmål om retur når størrelsen ike tilsvarer europeiske størrelser, Bestilte 2XL og det som var merket rett ikke kan være mer en M eller L i europeisk størrelse:
Hvis dette ikke er et alternativ for deg, kan vi også tilby følgende: siden VI ønsker å unngå retur på GRUNN AV CO2-utslipp i den økologiske prosessen, kan du beholde produktet og ikke trenger å returnere det. Som en gest fra oss planter vi et tre i verden for hver tredje ordre.

** I stedet for retur kan vi kreditere 25% av din totale ordreverdi til betalingsmåten Din (Klarna eller kredittkort). Deretter kan du for eksempel gi produktet til venner eller slektninger. Vi håper du kan forstå dette, og vi ser frem til å finne en løsning sammen med deg snart.**
Helt utrolig at de kan svare slik-

8. september 2023

Zoran Norge er ren svindel
Jeg kopierte denne anmeldesen pga at det er slik jeg også har erfart Zorano
Zorano Norge er ren svindel. Billige produkter vakumpakket fra Kina. Klærne ligner ikke de på bildet, og er i materialer av ekstremt dårlig kvalitet. Utmattelsesstrategi og robotpreget svar når du ber om retur. Påstår at de har en butikk og en fabrikk i Nederland, og vil at de skal plante et tre istedet for at jeg skal belaste naturen med å sende retur. Ellers foreslår de at jeg skal bruke klærne som gaver. Jeg har dessverre ingen venner som fortjener så kjipe gaver. Jeg gir meg heller ikke, holder også tett dialog mot Klarna parallelt, informerte dem om det, og truet med forbrukerrådet og anmeldelse. Jeg måtte betale retur med sporing selv, men jeg har ikke fått pengene ennå STYR UNNA!!!

31. august 2023

Zoran Norge er ren svindel

Zorano Norge er ren svindel. Billige produkter vakumpakket fra Kina. Klærne ligner ikke de på bildet, og er i materialer av ekstremt dårlig kvalitet. Utmattelsesstrategi og robotpreget svar når du ber om retur. Påstår at de har en butikk og en fabrikk i Nederland, og vil at de skal plante et tre istedet for at jeg skal belaste naturen med å sende retur. Ellers foreslår de at jeg skal bruke klærne som gaver. Jeg har dessverre ingen venner som fortjener så kjipe gaver. Jeg ga meg ikke, holdte tett dialog mot Klarna parallelt, informerte dem om det, og truet med forbrukerrådet og anmeldelse. Jeg måtte betale retur med sporing selv, men fikk faktisk pengene tilslutt. STYR UNNA!!!

25. august 2023

Egentlig 0 stjerner

Egentlig 0 stjerner. Jeg er så skuffet - bilde og det jeg MOTTOK stemmer ikke.

Ikke kan jeg returnere, det koster mer enn det jeg bestilte.

15. juli 2023

Styr unna dette firmaet.

Denne bedriften bedriver direkte og bevist svindel ! Produktene i annonsene samsvarer ikke med de produktene du faktisk får tilsendt. De opplyser i annonsene at de ikke er ansvarlig for returfrakt. Men de opplyser ingen ting om at deres varelager ligger i Kina og at det er KUN dit det er mulig å returnere produktene. De gir, gjennom firmanavnet Zorano Norge inntrykk av å være et norsk firma. Men et søk i Brønøysundregistrene viser at det er de ikke! Styr unna dette firmaet.

5. juli 2023

Svindel

Svindel! Jeg fikk aldri varen. De påstår den er på vei, så jeg betalte via Klarna. Nå har det gått over to måneder, jeg får ikke pengene tilbake. 0 stjerner!

12. juni 2023

Meget lav kvalitet til dyre priser .. Svindel

Meget lav kvalitet til dyre priser. Produktene de leverer er Ebay lav pris standard men lagt til meget høy pris for å lure kundene. Jeg kjøpt tre produkter i størrelse M.. De kostet 1400kr. Ingen av de som jeg mottok ligner på bildene. Verken fargene, modell eller størrelse er bra. Kvaliteten er så lav og billig at du ikke kan bruke dem. Når jeg ba om retur slipp fikk beskjed om at jeg må betale for retur. Så, du taper penger uansett hvis du bestiller fra dem.

Ikke bli lurt av bildene. Varene blir laget som kopi i Kina. Disse er virkelig Ebay eller andre billig vare standard. Ikke verdt prisene.. Styr unna og ikke la deg lurt av dem.

Ordre nr. 3MZ5KNTR

9. mai 2023
Vis anmeldelser på alle språk. (41 anmeldelser)