Banner for Zooca®

Zooca® Anmeldelser

4,5

Utelukkende positivt Brukte Zooca i flere år, før jeg etter hvert gikk over til Zooca Sport. Utelukkende positiv erfaring, og jeg opplever at kroppen min setter pris på det. Jeg er sjelden syk, tål... Vis mer

Bra omega-3 som ikke gir meg oppstøt med smak av tran. Sliter også med magen, så er ikke alt jeg tåler, tar 4 kapsler hver dag og har ikke merket noe negativt.

Jeg har tre abonnementer på Calanus Oil (meg selv og to barn) og gir Calanus Helse fem stjerner fordi de er kunnskapsrike ved kontakt og svært tilpasningsdyktige og service minded når det gjelder even... Vis mer

Ja fordi jeg ble syk i flere mnd.etter at jeg begynte å bruke disse tablettene..jeg gikk med smerter i magen løs avføring i masse mndr..å jeg kjendte den herske og heslige smaken hele tiden.Jeg gulpet... Vis mer

1. Kosttilskuddsbutikk

Om Zooca®

Zooca® er en norsk merkevare som tilbyr kosttilskudd basert på calanusolje fra havet utenfor Nord-Norge. Calanusoljen er en uraffinert fullspektret marin olje med blant annet omega-3, omega-11, astaxanthin – totalt over 40 ulike fettsyrer. Produktene våre er utviklet med fokus på kvalitet, naturlige marine ingredienser og norsk opprinnelse.

På nettsiden vår finner du:

• Zooca® Original, for deg som ønsker et daglig omega-3-tilskudd fra en norsk marin kilde
  • Zooca® SPORT, utviklet for deg som trener og ønsker et daglig produkt som bidrar til restitusjon og økt energi

Har du handlet hos oss og brukt produktene våre over tid? Da setter vi stor pris på om du deler din erfaring her på Trustpilot. Din tilbakemelding hjelper oss med å bli bedre og gjør det enklere for andre å velge riktig.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

4 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Har spist calanus jevnt ca 1 år

Har spist calanus jevnt siste år, med ett lite opphold. Har alltid hatt gode blodverdier hos lege. Nå har jeg fått forhøyet kolesterol verdier og må endre kosthold. Calanus har ikke gitt noe resultat som senker kolesterol.

Tilbakemelding 🤗

Svært positivt at det er gode muligheter for direkte kontakt med deres kundebehandlere. De gir klare og gode svar på de spørsmål jeg har.
Som kunde blir jeg heller ikke overøst med elektronisk agresiv reklame om nye produkter og tilbud til enhver tid. Det blir man møkk lei av. Desuten blir reklamen ikke lest. Fortsett som dere gjør 🤙

Svar fra Zooca®

Tusen takk for positiv tilbakemelding Oddgeir,
Vi har alltid forsøkt å være i god dialog med kundene våre fremfor å ha folk som sitter lenge i kø for så og få prate med en robot.
Vi har så utrolig mange hyggelige samtaler med våre kunder og det gir oss glede og motivasjon til å kunne yte god service.
Det betyr mye for oss med slike tilbakemeldinger og du skal vite at vi setter stor pris på hver og en av dere.
Ønsker deg en nydelig dag :)

Etter inntak 1 mnd...opplevde jeg at…

Etter inntak 1 mnd...opplevde jeg at tarmsystemet fungerte bedre..og at jeg kunne redusere "movikolpulver" (medisin) til halvparten av tidligere..Det som er litt forbløffende er at jeg etter lengre tids bruk av calanus oil..nå må øke nevnte medisin ..Calanus fungerte også godt mtp mindre gass i magen..Dette er dessverre ikke vedvarende lenger..og magen blåser seg mer opp nå.enn det jeg opplevde etter 2 mnd bruk..Så undrer litt over hva som er årsaken til det🤔 mvh Annette

Greit å få det i posten

Greit å få det i posten. Lette og svelge. Håper de gjør en bra jobb med kroppen.

Hei Margrethe,
Takk for god tilbakemelding, mange synes det er greit å få Calanus Oil tilsendt slik at man ikke trenger å gå tom for produktet for at man har glemt å kjøpe nytt.
All forskning har gjort oss trygg på at vi har et kvalitetsprodukt som gjør godt for kroppen og det gjenspeiler seg i tilbakemeldinger fra kunder så du har nok gjort et godt valg av omega 3.

God for hele kroppen.

Svar fra Zooca®

Takk for god tilbakemelding Berit :)
Det gleder oss at du er fornøyd med Calanus Oil.
Ønsker deg en nydelig dag :)

Det er et veldig bra produkt som…

Det er et veldig bra produkt som fungerer fint for meg, og i tillegg veldig bra oppfølging ang. forsendelser fra Sortland. Jeg er veldig fornøyd 😀

Takk for god tilbakemelding Arne Johan,
Det gleder oss å høre at du har god effekt av Calanus Oil og at du er fornøyd med vårt kundesenter.
Vi setter pris på at du har valgt Calanus Oil og for at du er en av kundene som hjelper oss å bli enda bedre ved å dele dine erfaringer.
Ønsker deg en nydelig dag :)

Vi liker Calanus meget godt og meget…

Vi liker Calanus meget godt og meget god service når vi tar kontakt

Svar fra Zooca®

Tusen hjertelig takk for god tilbakemelding Arne :)
Vi setter stor pris på våre flotte kunder og det gleder oss at du er fornøyd :)
Ønsker deg en nydelig dag :)

Mange gode kostholdsråd og rask…

Mange gode kostholdsråd og rask levering av gode produkter!

Svar fra Zooca®

Hei Gunvor og takk for god tilbakemelding.
Vi setter pris på at du er fornøyd med produktet , leveransen og kundeservice :)
Kvalitet i alle ledd er noe vi jobber målrettet mot :)
Dette er gode ord som vi setter stor pris på hos oss.

Anbefales

Anbefales, enkelt og greit!

Takk for anbefaling Laila,
Vi setter pris på gode tilbakemeldinger :)
Ønsker deg en nydelig dag :)

Eneste minus er at dere sendte siste…

Eneste minus er at dere sendte siste pakke til meg for tidlig. Dette har jeg gitt beskjed om.

Svar fra Zooca®

Var godt at det ikke var så mange minus :)
Håper du fikk god hjelp da du tok kontakt så får vi ta med oss dette videre og jobbe godt for å bli enda bedre :)
Ønsker deg en fin dag Jim Arve :)