ik vind dat ze de opbrengst goed hadden goed hadden uitgerekend vooraf, klopt vrij goed nu, communicatie soms kort
Se hva andre synes
Ook wij zijn over op zonnepanelen. Wilde dit al een tijdje maar vanwege wat mankementen aan onze woning die voorgingen duurde het even voordat wij deze uitgave konden verantwoorden. We zijn er erg bli... Vis mer
Snelle installatie en alles netjes achtergelaten. Prijzen zijn ook scherp dus zeker de moeite waard.
panelen mooi in lijn met dak geplaatst kleine krasje gezien maar niet erg
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Bij Zonnepanelen Maastricht zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige zonne-energiesystemen aan de inwoners van Maastricht en omgeving. Onze missie is om duurzame energie toegankelijk en betaalbaar te maken voor iedereen, terwijl we bijdragen aan een groenere en schonere toekomst. Met jarenlange ervaring in de zonne-energie-industrie, bieden wij op maat gemaakte oplossingen die passen bij de unieke behoeften van onze klanten. Of u nu een particuliere huiseigenaar bent die zijn energiekosten wil verlagen of een bedrijfseigenaar die zijn ecologische voetafdruk wil verkleinen, wij hebben de expertise en de middelen om u te helpen. Onze diensten omvatten alles, van de initiële consultatie en ontwerp tot de installatie en het onderhoud van uw zonne-energiesysteem. We werken uitsluitend met de beste merken en nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat u de maximale opbrengst uit uw investering haalt. Bij Zonnepanelen Maastricht geloven we in transparantie en klanttevredenheid. Ons team van gecertificeerde professionals staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u door elke stap van het proces te begeleiden. Kies voor ons en ervaar de voordelen van zonne-energie, terwijl u bijdraagt aan een duurzamere wereld. Bezoek onze website voor meer informatie of om een gratis consultatie in te plannen. Samen maken we Maastricht groener!
Kontaktopplysninger
Robert Schumandomein 2, 6229 ES, Maastricht Limburg, Nederland
- +31435690251
- contact@zonnepanelenmaastricht.com
- zonnepanelenmaastricht.com
ik vind dat ze de opbrengst goed hadden…
panelen mooi in lijn met dak geplaatst…
panelen mooi in lijn met dak geplaatst kleine krasje gezien maar niet erg
Wat fijn is dat de zonnepanelen…
Wat fijn is dat de zonnepanelen bijdragen aan lagere energiekosten in de toekomst.
De monteurs hadden zelfs extra…
De monteurs hadden zelfs extra onderdelen bij voor zekerheid.
Geen snelle demo maar echt uitleg over…
Geen snelle demo maar echt uitleg over alle knoppen en standen
ik vond t fijn om mee te kijken op…
ik vond t fijn om mee te kijken op afstand door die beelden
me buurman hield een oogje in t ze…
me buurman hield een oogje in t ze hadden dat afgesproken
ik stond in de gang en dacht wauw…
ik stond in de gang en dacht wauw weinig onderhoud klinkt echt mijn stijl
Ze Liet Zien Hoe Panelen Reageren Bij Halve Schaduw
ze liet zien hoe panelen reageren bij halve schaduw
Je Merkt Dat Het Degelijk Materiaal Is Geen Trillingen Of
je merkt dat het degelijk materiaal is geen trillingen of geluid bij wind
Onze Maandelijkse Energielasten Zijn Verdwenen Want De
onze maandelijkse energielasten zijn verdwenen want de panelen leveren alles wat we nodig hebben
Alles Schoon En Netjes Afgewerkt, Zelfs Geen Boorstof Op De
Alles schoon en netjes afgewerkt, zelfs geen boorstof op de grond.
alles voelde eerlijk en transparant…
alles voelde eerlijk en transparant aan, fijn gevoel
ze kozen samen met ons het juiste merk…
ze kozen samen met ons het juiste merk op basis van ons dak en budget
ik heb ze echt al bij meerdere mensen…
ik heb ze echt al bij meerdere mensen aangeraden omdat ze doen wat ze beloven en ook achteraf nog klaarstaan
zelfs mijn vrouw die normaal overal…
zelfs mijn vrouw die normaal overal vragen over heeft voelde zich gehoord en gerustgesteld, top team
hij luisterde naar ons budget en hield…
hij luisterde naar ons budget en hield zich daaraan, heel chill
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.