Wil onbruikbaar boek van €52 niet retour nemen
Ik heb voor €52 een tweedehands studieboek gekocht (nieuwprijs 99,-). Toen de opleiding begon bleek het boek onbruikbaar. Er hoort een code bij voor een online studieomgeving, die kan slechts eenmaal gebruikt worden. Het boek bleek dus onbruikbaar en ik moet alsnog voor 99 een nieuw aanschaffen.
De retourtermijn was inmiddels verstreken. (de opleiding startte meer dan een maand na de aankoop van het boek) Dus ik heb een mail gestuurd waarin ik uitgelegd heb wat er aan de hand was. De verkoper vind dat zij het boek niet terug hoeven te nemen, omdat de retourperiode voorbij was.
Bij de omschrijving van het boek is echter nergens vermeld dat de code bij het boek niet bruikbaar was, dus naar mijn mening ben ik niet voldoende geïnformeerd over de staat van het product, er is informatie achtergehouden die ik nodig had bij mijn keuze.
Ik ben het dus niet eens met de redenatie dat zij het boek niet retour hoeven te nemen. Ik heb inmiddels contact opgenomen met de klantenservice van bol.com, via welke site de verkoop tot stand is gekomen.