ZoekjeBoek.com Anmeldelser

2 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Wil onbruikbaar boek van €52 niet retour nemen

Ik heb voor €52 een tweedehands studieboek gekocht (nieuwprijs 99,-). Toen de opleiding begon bleek het boek onbruikbaar. Er hoort een code bij voor een online studieomgeving, die kan slechts eenmaal gebruikt worden. Het boek bleek dus onbruikbaar en ik moet alsnog voor 99 een nieuw aanschaffen.
De retourtermijn was inmiddels verstreken. (de opleiding startte meer dan een maand na de aankoop van het boek) Dus ik heb een mail gestuurd waarin ik uitgelegd heb wat er aan de hand was. De verkoper vind dat zij het boek niet terug hoeven te nemen, omdat de retourperiode voorbij was.
Bij de omschrijving van het boek is echter nergens vermeld dat de code bij het boek niet bruikbaar was, dus naar mijn mening ben ik niet voldoende geïnformeerd over de staat van het product, er is informatie achtergehouden die ik nodig had bij mijn keuze.
Ik ben het dus niet eens met de redenatie dat zij het boek niet retour hoeven te nemen. Ik heb inmiddels contact opgenomen met de klantenservice van bol.com, via welke site de verkoop tot stand is gekomen.

10. september 2026

Boek besteld

Boek besteld. Snel geleverd en in nette conditie binnen gekregen. Alleen een aparte doos om het boek heen? Helemaal tevreden!

3. august 2026

Ontevreden over service

Eerder werd mij door Bol aangegeven dat ik mijn boeken vanwege omstandigheden nog retour kon doen. Nu blijkt het dat ze deze retouren ineens niet aannemen op het moment dat ik ze retour wilde sturen. Ik ben dus niet tevreden over de service van Zoekjeboek en kan het dus ook niet aanraden om hier een aankoop te doen.

8. juli 2025

te laat ontvangen, retour wordt niet op gereageerd

Het boek zou binnen 1 dag verzonden worden aan mijn zoon. Het was nodig voor studie. Vervolgens duurde de verzending via DPD 2 dagen, maar die dag (vrijdag) moest iedereen werken. DPD geeft blijkbaar niet af bij de buren en pakje zou naar een afhaalpunt gaan. Dit is een winkel die tot 17:30 open is en ook op zaterdagen. Echter DPD stuurt het pakket om 17:20 terug naar het Depot omdat het afhaalpunt gesloten zou zijn. Dus maandag na 17 uur kan ik het boek pas afhalen. Inmiddels had ik via bol.com vrijdagavond om 22:00 uur besteld en het boek de volgende ochtend om 9:00 in huis. Ik wil het boek dus retourneren aan Zoekjeboek, maar men reageert niet op de mail. NOOIT MEER DAAR BESTELLEN DUS!

26. januar 2023

Wel betaald maar niet geleverd

Een gebruikt boek besteld bij zoekjeboek.com. Ondanks de aankondiging dat pakketbezorgers DPD het pakket zou komen afleveren, ontving ik de bestelling niet. Na ruim 2 weken is het boek er nog steeds niet en wil zoekjeboek.com de betaling niet terugstorten. Ook kan men geen ander boek sturen omdat er geen ander gebruikt exemplaar beschikbaar is. Als service zou je dan verwachten dat ze een nieuw boek sturen, maar zo werkt dat niet bij dit bedrijf. Ik moet gewoon rustig geduld hebben, want misschien wordt het boek nog wel gevonden….

19. juni 2022

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis