Se hva andre synes
eerst prullenbak niet geleverd na 3 dagen, wat fout gegaan. Toen verkeerde prullenbak ontvangen, dus retour. Bellen kan niet en na 2/3 dagen reageren ze een keer terug. Verder hadden ze het ook een ke... Vis mer
Selskapet har svart
Ik heb in september 2021 een Homra 50 ltr prullenbak gekocht, met een soft sluiting. Vorige week is het dempertje kapot gegaan. Ik heb Zindoo gemaild met deze klacht, waarop zij antwoordden dat dit on... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Zindoo is dé snelst groeiende webwinkel van Nederland die zich richt op de populairste producten van dit moment! Met uitsluitend de mooiste merken als Homra, StangVollby en Daumonet brengen wij producten bij klanten in binnen- en buitenland. Het gehele merkenaanbod is geselecteerd met het oog op kwaliteit, comfort en design. Vanuit het Zindoo-kantoor met distributiecentrum gelegen in Goor, wordt het gehele ordertraject binnenshuis verwerkt. Wij gaan voor mooie producten en uiterste klanttevredenheid. Dat is onze ambitie waar we elke dag voor opstaan en samen met een jong team aan werken. Vrijheid, gelijkheid en creativiteit: De manier om dit samenwerkende jonge team te beschrijven. Een goede uitstraling begint immers bij onszelf! In dit gezellige team wordt gesproken, naar elkaar geluisterd en speelt de vervullen functie onderling geen rol. Alleen samen behouden wij Zindoo een succes!
Kontaktopplysninger
Klavermaten 8, 7472DD, Goor, Nederland
- 0851302710
- info@zindoo.com
- zindoo.com
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Mega Vera*sche
Mega Vera*sche. Überteuerte Kuscheltiere die mega schnell kaputt gehen.
Unzerstörbar Spielzeug (Ente und…
Unzerstörbar Spielzeug (Ente und Frosch) gekauft. Nachdem mein Hund 15 min darauf rumgekaut hat waren im Stoff Löcher, die Naht zerrissen und die Füllung rausgeht. Da sind günstige Kuscheltiere aus dem Supermarktdiscounter oder Schwedischen Möbelladen besser. Absolut NiCHT empfehlenswert.
Dann noch 14 Tage Lieferzeit.
Spielzeug wird als unzerstörbar…
Spielzeug wird als unzerstörbar angepriesen. Ist nach 5Min von meinem kleinen Hund zerrupft und zerbissen. Diese Versprechen sind reine Masche. Man sollte dieses Unternehmen schliessen.
Definitiv nicht die Wahrheit und vom Kauf abraten
Hallo, ich habe zwei angeblich reisfeste Plüschtiere für meinen Hund erworben. Letztlich hat mein mittelgroßer knapp 20 Kilo schwerer Hund, die zwei gelieferten Plüschtiere binnen 5 Minuten zerstört und versucht das Innenfutter zu fressen.
Dementsprechend kann ich sagen, dass die angebotene Ware auf keinen Fall zu kaufen ist und auch nicht der Wahrheit entspricht.
Nach langem Hin und her Schreiben haben sie mir 6,99 € statt dem gesamten Kaufpreis zurücküberwiesen. Vorab wurde mir eine volle Erstattung zugesichert, welche nicht durchgeführt wurde. Die Kontaktaufnahme diesbezüglich war sehr schwer und mühselig. Ich kann von dem Kauf in diesem Geschäft nur abraten.
Lange Lieferzeit
Lange Lieferzeit.
Produkt hält nicht, was es verspricht
"Unzerstörbares" Hundespielzeug
"Unzerstörbares" Hundespielzeug gekauft. Nach nicht einmal 10 Minuten war ein Loch drin und die Füllung kam raus.
Vorsicht
Vorsicht, die unzerstörbar Ente war in 20 Minuten kaputt gebissen. Ein Rücksendeschein git es nur auf Anfrage. Jetzt habe ich angeblich ei FALL eröffnet und sie können mir das Geld nicht zurück geben. Die Rücksendung muss man selber bezahlen. Kostete bei uns 10 Euro.
Via bol.com een prullenbak besteld van…
Via bol.com een prullenbak besteld van 99 euro.
Deze was zozeer beschadigd dat ik hem teruggestuurd heb naar Zindoo via bol en gelijk een nieuwe hebben besteld.
Hele mooie prullenbak dus blij mee tot ik zag dat ik er ineens 20 euro extra voor moet betalen.
Site niet te bereiken en via telefoon krijg ik een buitenlandse stem ( robot ) waar ik niets mee kan.
Vindt dit echt schandalig.
Uitstekende service!
Anderhalfjaar geleden kocht ik via Bol.com bij Zindoo de Stang/Vollby afvalbak. Plotseling en bij normaal gebruik zwiepte het deksel te ver door, waardoor het plastic aan de achterzijde afbrak. Ik nam contact op met de klantenservice van Zindoo, compleet met foto van wat er stuk was. Zindoo had momenteel geen reserve-onderdelen en ik kreeg een compleet nieuwe afvalbak. Hulde voor zulke fantastische service!
Prima.
Via Bol.com een afvalbak met sensor gekocht.
Bij levering, bleek dat de ring niet aanwezig was.
Bij Bol.com gereclameerd en in contact gebracht met zindoo.
Deze hebben op een vakkundige en zeer vriendelijke manier alles porfesioneel opgelost.
Dikke 10.
Homra vuilnisbak met sensor
Homra vuilnisbak met sensor was na 17 maanden kapot. Sensor werkte niet naar behoren. Binnen 10 dagen een nieuwe gekregen onder garantie.
Keurige service
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Levert niet, belooft steeds te leveren. Nooit zo een onbetrouwbare leverancier meegemaakt. Zelfs geen 1 ster waard
Waardeloze service afdeling / bedrijf
Wat een slechte service. 2.5 jaar geleden een vuinisemmer gekocht. Begin dit jaar ging de bewegingssensor stuk. Ik gemaild. Kreeg te horen dat de deksels op het moment niet op voorraad waren. Ondanks dat mijn garantie al verstreken was vertelde ze mij dat zodra de deksels weer voorradig , ik er alsnog één uit coulance opgestuurd zou krijgen. 6 maanden later nog niets gehoord, dus weer gemaild. Wederom aankoop bewijs gemaild en toen toen kreeg ik te horen dat de garantieperiode voorbij was en dat ze niets kunnen betekenen. Vokgens mij is het in NL zo dat wanneer iets na de garantietermijn defect gaat , je altijd aanspraak kan maken zodra het om een product gaat waarvan je mag verwachten dat het langer mee gaat dan de garantietermijn. De klantenservice van dit bedrijf is waardeloos, mails worden eerst beantwoord door een engelstalig systeem, en vervolgens duurt het vele dagen tot een week voordat er dan eigenlijk iemand reageert. Op deze manier duurt mailverkeer veels te lang zonder dat ze ook maar iets voor je doen. Ook op mijn vraag of ik dat tegen betaling een deksel kon ontvangen werd niet positief beantwoord. Kortom, dit is zo een bedrijf waar je nooit meer een product van aanschaft. Nieuwe artikelen prima, maar daarna houdt de servive op.
Slechte service en slechte communicatie
Wat een slechte communicatie bij dit bedrijf,
Een vuilnisbak gekocht met sensor , nu is de bak kapot.
Netjes gemaild en kreeg in eerste instantie ook netjes antwoord terug, maar er wordt niet gelezen wat mijn klacht is want t betreft de bak en niet de deksel.
De oplossing van hun was eerst dat ik er duracell oplaadbare batterijen in moest doen. Wat al onzin is, maar nogmaals t betreft de bak en niet de deksel.
De tweede oplossing was me een nieuwe deksel op te sturen, maar nogmaals t betreft de bak en niet de deksel maar ze willen t maar niet begrijpen en nu totaal geen reactie meer.
Ik bestel wel bij een ander bedrijf met een betere service en communicatie een nieuwe maar nooit meer bij dit bedrijf
3-07 hebben ze beloofd een nieuwe op te sturen maar ze hebben een nieuwe zending aangemaakt maar geen track & trace code die kunnen ze pas later sturen en uiteraard weer geen reactie
Blijf hier weg
Blijf hier weg. Leugenaars en bedriegers. Oorspronkelijk ging ik mijn bestelling krijgen 22/23 maart. Er werd mij een track and trace bezorgd die enkel een retour zending betrof. Heb nog niets ontvangen. Gezien de bestelling recent is vraag ik een annulering en terugbetaling. Ze weigeren omdat het, volgens hen, verzonden is. Ik vraag dan een track and trace als bewijs. Het blijft stil. Dit zijn leugenaars en bedriegers.
Beste 'medeklanten'.
Beste 'medeklanten'.
Recentelijk bleek de klep van mijn prullenbak zomaar niet meer te werken, hierop stuurde ik een mailtje naar het bedrijf. Eenlang verhaal, kort....binnen 3 dagen had ik een geheel nieuwe prullenbak van hetzelfde soort in huis!
Ik ben gewoon blij te weten dat er tóch nog bedrijven bestaan die service naar de klant heel hoog hebben staan. Ik raadt iedereen dan ook van harte aan om in de toekomst een mogelijke aankoop van het e.o.a. bij dit bedrijf te doen!
Ik zeg, een 10 met een gouden griffel op het gebied van klantenservice!!
Moest een paar keer bellen duurde vrij…
Moest een paar keer bellen duurde vrij lang dat er opgenomen werd.
Maar uiteindelijk wel netjes te woord gestaan door zindoo. En hoop dat de nieuwe deksel er snel is al met al goede ervaring.
Mvg Ramon
Nieuwe vuilnis bak
Onze deksel van de automatische vuilnis bak ging na 14 maanden kapot. Het bedrijf beloofde een nieuwe deksel op te sturen. Maar omdat dit te lang ging duren hebben ze een complete nieuwe vuilnisbak opgestuurd. Dat is wat je noemt een top service

Svar fra Zindoo
TOPsevice van Zindoo
Na 3 maanden begaf de klepsensor van de Homraa afvalbak het. Zindoo heeft dit vlot en professioneel opgelost door, geheel kosteloos, een nieuwe afvalbak toe te sturen. TOP service !!

Svar fra Zindoo
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.