Een geweldige goede service. Geweldig goed geholpen. Er was een product niet aanwezig en na 1 telefoontje (waar ik heel netjes te woord ben gestaan) werd het verder fantastisch opgelost, en de v... Vis mer
Vanaf het eerste klant contact, werd de vraagstelling direct goed en adequaat opgepakt door de Sales & Marketing Director, Marc Mulder. Ik had een kit nodig die toegepast kan worden in een 100% natte... Vis mer
Ich hatte den Support kontaktiert, mehrfach(!), da ich ein technisches Problem zur Verklebung meiner EPDM-Folie mit dem Klber WB46 hatte. Mein Rauhspund war leider unwissend von mir vorbehandelt... Vis mer
De bestelde packing sealer zat helaas niet in de doos, wel de cleaner. Dit probleem werd vlot en met zeer nette communicatie opgelost door Per Krijgsman van sales. Daarnaast tevreden over het aanbod v... Vis mer
Uw internationale producent en leverancier van lijmen, kitten en technische spuitbussen
Leerlooierij 6, 4651 SM, Steenbergen, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
De prijs in netjes, de levering snel.
Bij vragen snel een goed en duidelijk antwoord.

Svar fra Zettex Shop
Na anderhalve week nog niet geleverd, bestel de volgende keer wel elders, waarschijnlijk

Svar fra Zettex Shop
Op tijd en goed verpakt.
Product werkt ook echt.

Svar fra Zettex Shop
Afspraken nagekomen. Snelle levering.

Svar fra Zettex Shop
Goed product , werk al jaren met Zettex MS Polymeer voor scheepsdekken .
Snelle levering , goede communicatie

Tevreden
Kit en lijm besteld helaas was de lijm kapot gegaan tijdens transport maar zonder problemen een nieuwe gekregen, top bedrijf en als je het mij vraagt de beste kit op de markt
Plug timmerwerken

Svar fra Zettex Shop
Snelle levering, goed verpakt en product fijn te verwerken.

Svar fra Zettex Shop
Eerste bestelling volledig verkeerd gegaan. Hierop gebeld en de volgende dag gelijk de juiste bestelling binnen gekregen. Alsnog vlot geregeld.

goede prijs/kwaliteit verhouding
snelle en correcte levering

Svar fra Zettex Shop
Voor het eerst hier besteld, maar zeker niet voor het laatst! Het contact verliep goed; want ik wist niet precies welke producten ik in huis moest halen en was zo geholpen. Ik denk dat er voor iedereen wel een geschikt product tussen zit.

Svar fra Zettex Shop
Super snelle service! Goede prijs kwaliteitverhouding!
Vriendelijk personeel

Svar fra Zettex Shop
Goede klantenservice en echt super snel
Bestelling geplaatst 13:29
Werd gelijk verwerkt en opgestuurd
Volgende dag stonden ze om 9:30 al voor de deur.
Super snel dus
dikke 10 voor de zettexshop! k

Svar fra Zettex Shop
Goed product, en makkelijk om online te bestellen. Snel geleverd gekregen! In het vervolg bestel ik hier weer.

Svar fra Zettex Shop
Snel geleverd en ook het product zelf is prima.

Svar fra Zettex Shop
Ik koop al jaren MS Polymeerkit van Zettex. Fijn dat er nu ook een webshop is met een snelle en duidelijke service. Binnen een dag mijn kit geleverd gekregen!

Svar fra Zettex Shop
Ik was op zoek naar specifieke lijm middelen voor een complexe klus. Uiteindelijk na wat Google werk bij Zettex uitgekomen. Contact gehad en na goed overleg kreeg ik de juiste spullen geleverd. Top service!

Svar fra Zettex Shop
Was op zoek naar een oplossing voor een ingewikkelde lijmklus , zeer snelle reactie , degelijk advies opgevolgd door een snelle correcte levering voor een eerlijke prijs
ga hier zeker meer gebruik van maken !