Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

W lipcu 2023 roku kupiłem pierwszą maszynę, teraz mamy końcówkę kwietnia 2024 roku i mam już 4 😉 a w planach kolejne ! Świetna firma, wspaniali ludzie z doświadczeniem a przede wszystkim z ogromn... Vis mer

Informasjon om virksomheten

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jako klient firmy ŻET Technologies…

Jako klient firmy ŻET Technologies korzystałem z ich usług, pomocy technicznej, serwisowej przez wiele naprawdę wiele lat, ogromne doświadczenie, pomoc w rozwiązywaniu problemów, po wielu latach posprzedażowa pomoc po dziś dzień, ślicznie dziękuję.

10. desember 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Za każdym razem ,problem rozwiązany…

Za każdym razem ,problem rozwiązany ,Tim działa wspópracyje idęalnie. Marcin rozwiązuje problem odrazu, doradzi inne rozwiązania które owocują,a Dawid to jak Jezus ,ilekroć przyjeżdżam na serwis to tylko dotknie a sprzęt rusza .Już miałem kilka taki przypadków,znają się obaj na robocie.
Polecam z pełnym ich naprawdę robią kawał dobrej roboty

9. januar 2025

Fachowe doradztwo

Fachowe doradztwo, profesjonalne podejście, sympatyczni ludzie. Polecam współpracę. Darek

6. desember 2024

Pozytywne doświadczenia !

Pozytywne doświadczenia !! Pomogli, podpowiedzieli w doborze sprzętu początkującemu. Cierpliwie odpowiadali na moje upierdliwe pytania - a do łatwych klientów nie należę.
Zakup realizowany w sierpniu 2024.

31. august 2024

Znają się na rzeczy

Byłem osobiście przy konfiguracji koparki, fachowe wytłumaczenie tematu, widać Pan zna się na rzeczy i siedzi w biznesie nie od dziś. Wsparcie po również dobre - zgłoszenia najlepiej pisać na e-mail.

1. januar 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Żet Technologies świetnie dba o…

Żet Technologies świetnie dba o klientów. Zawsze szybko odpowiadają, jasno wyjaśniają i pomagają w każdej sprawie. Obsługa jest miła, profesjonalna i naprawdę zależy im na zadowoleniu klienta. Współpraca przebiega bez problemów i w przyjaznej atmosferze :)

22. november 2024

Opinia

Witam, chciałem się podzielić własną opinią na temat firmy ŻET Technologies - jest to firma, którą znalazłem w Internecie, odkryłem ją dopiero jak zacząłem interesować się kryptowalutami, oraz samymi koparkami, do wydobywania tychże. Zadzwoniłem, pan Marcin poświęcił mi bardzo dużo czasu na wyjaśnienie wszystkich zagadnień związanych z "domowymi" możliwościami wydobycia, doradził mi odpowiednie maszyny, zaproponował pełne wsparcie po zakupie, doradztwo, wyjaśnianie wszystkich wątpliwości. No i tak zaczęliśmy współpracę, zakupiłem w ŻET koparki, które pracują bardzo dobrze i stabilnie. Rzeczywiście pan Marcin odbiera telefony i odpowiada na wszystkie pytania jak obiecał, więc nie było to tylko pustosłowie, dlatego tym bardziej na plus, że dba o mnie jako o klienta i pomaga, pomimo tego, ż jestem raczej z tych mniejszych klientów jak chodzi o ilość posiadanego sprzętu. Ja bardzo polecam tę firmę, zarówno pod względem doradztwa, jak i samych zakupów. Polecam i pozdrawiam, Piotr Tabiś

5. oktober 2024

Svar fra ŻET TECHNOLOGIES

Dziękujemy Piotr za tak wyczerpującą opinię ;-)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

ŻET Technologies rewelacja ;)

ŻET Technologies to firma, dzięki której z laika stałem się osobą wpełni rozumiejącą cały proces oraz umiejącą sama dostosować niezbędny do tego sprzęt. Chłopacy z ŻET cechują sie profesjonalnym podejściem do klienta niedługo montujemy kolejne koparki ;))

26. august 2024

Svar fra ŻET TECHNOLOGIES

Pięknie dziękujemy Dominika. To nasza misja ! :)

ŻET Technologies

ŻET Technologies - to właśnie ten zespół wyjaśnił szczegóły i przekonał mnie do zainwestowania swojego kapitału i rozpoczęcia przygody z kryptowalutami. Cóż mogę powiedzieć. Same pozytywne oceny mówią same za siebie. Pełen profesjonalizm i super doradztwo w ewentualnych upgrade-ach. Miłe osoby, którym nie zależy tylko na odwaleniu roboty, ale także uświadomieniu klienta i przekazaniu wskazówek. Polecam!

23. august 2024

Svar fra ŻET TECHNOLOGIES

Dziękujemy Arkadiusz za tak pozytywny feedback ! :)

Świetni fachowcy

Świetni fachowcy, korzystam z usług ŻET od paru lat i zawsze jestem zadowolony. Kontakt też rewelacja.

26. august 2024

Svar fra ŻET TECHNOLOGIES

Dzięki Michał, zadowolenie naszych klientów to nasz niezmiennie istotnt cel ;-)

Innowacyjność i zaawansowana technologia

Żet Technologies nieustannie wprowadza innowacje w swoich produktach. Ich koparki do kryptowalut są wyposażone w najnowsze technologie, co przekłada się na wyjątkową wydajność i efektywność. To firma, która idzie z duchem czasu i potrafi sprostać nawet najbardziej wymagającym oczekiwaniom, takim jak moje. Dziękuję ;)

7. august 2024

Svar fra ŻET TECHNOLOGIES

Dzięki Dawid za tak wyczerpującą recenzję!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Doświadczenie i niesamowita wiedza.

Super firma! Niesamowita wiedza i doświadczenie ludzi zatrudnionych, którzy służą pomocą o każdej porze dnia a nawet nocy. Wytłumaczą jak rozwiązać problem nawet osobie, która niewiele się na tym zna. Polecam firmę.

26. juli 2024

Svar fra ŻET TECHNOLOGIES

Dzięki Iwona, Przybliżanie mechanik działania to nasz cel nawet dla największych laików technologicznych ;-)

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv