Zenxstore Anmeldelser 39

4,1

They are a scammer store. I paid for an order and nothing showed up. Never provided tracking or anything originally. The emails on their website wouldn't work. Finally got a response through a... Vis mer

Ik heb haar styling powder besteld en de levering was op tijd. Het product werkt goed en voldoet aan mijn verwachtingen. Zeker een aanrader!

Heb een elektrische step besteld en deze is perfect en in ongeschonden staat op het afgesproken tijdstip geleverd. Product uitgepakt en uitgeprobeerd. alles werkte zoals de bedoeling was. De prijs (... Vis mer

4,1

Bra

Har ikke svart på negative anmeldelser

hair styling powder

1. april 2026

They are a scammer store

Finally got a response through a different email on the order, they kept claiming they would organise the order or refund.

Claimed to have sent the order and then completely ignored me after asking for tracking and haven't responded since and its been three months.

Complete scam- do not buy from them.

10. januar 2026

Peima ervaring mee zowel als met met…

Peima ervaring mee zowel als met met IDEAL als handmatig overmaken (wat erbij staat voor korting) werkt beiden top en komt altijd binnen. Zowel de kleine bestellingen van 5 a 10 stuks en laatst die van 150 stuks.
Top service, eigenlijk oprecht niks op aan te merken. Wel verwacht tho, maar nee prima

31. januar 2026

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitstekende service en razendsnelle levering!

Zenxstore is wat mij betreft een voorbeeld van hoe een webshop hoort te zijn. Geen dropshipping, maar gewoon eigen voorraad en daardoor super snelle levering. Alles wat ik heb besteld was de volgende dag al in huis, netjes verpakt en volledig volgens de beschrijving.

De communicatie is vlot en duidelijk, en de klantenservice reageert snel en professioneel. Het geeft veel vertrouwen om te weten dat je bij vragen of problemen altijd iemand kunt bereiken die echt met je meedenkt.

Ik heb inmiddels meerdere keren besteld en ben elke keer zeer tevreden. Zenxstore is betrouwbaar, levert kwaliteit en komt zijn beloftes na. Een aanrader!

16. juni 2025

Een compleet stapelbed met leuke extras

Ik kwam voor een compleet stapelbed en ging weg met leuke extras zoals shampoo en een knuffel voor mijn dochters.

Ik moest een goed stapelbed hebben voor een vakantiehuis, het liefst compleet met matrassen en kussens. Via deze winkel vond ik wat ik zocht, voor een zeer scherpe prijs. Toen ik het op kwam halen werd ik zeer vriendelijk geholpen. Ik kreeg gratis shampoo mee en een Fatboy knuffel voor mijn dochters. Iedereen blij 😊

30. juni 2024

Een niet functionerend artikel…

Een niet functionerend artikel ontvangen. Steeds is mij verteld via de mail dat ik een nieuwe zou krijgen maar deze heb ik nog steeds niet ontvangen. Het is inmiddels 23 april 2024. Ik ben al sinds juni 2023 bezig..

15. juni 2023

I received the wrong products and apart…

I received the wrong products and apart from NUMEROUS contacts (via email, chat), I never got an answer to my question about the exchange. So I cannot recommend this company to anyone, because my contacts were not answered and I think it is very impolite and unreliable.

12. juni 2023