Banner for Zappie

Zappie Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mijn kleinzonen vonden de Zappiebox fantastisch. Jammer dat het jaar erop zit en geen vervolg is. 1 keer was een box niet compleet en is direct opgelost. Aanrader voor alle kinderen

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nadat ik een pakket niet had ontvangen maar volgens de bezorger wel bezorgd kreeg ik een ander pakket toegestuurd met de vraag als de eerste boven water zou komen, of ik het dan terug wil sturen I... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer leuke ervaring, mijn kleinzoon kan net lezen en leest de handleiding hardop, hij leert gestructureerd werken ( kijkt eerst na of alles er wel correct in zit. Maakt met onze hulp (supervisie) het... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Levering eerst niet ontvangen (11 dagen na bevestiging bestelling). Maar wat een service na mijn eerste mail van hey, waar blijft mijn bestelling, enkele dagen later pakket gewoon netjes ontvangen. Da... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Lekebutikk
  2. også i
  3. Lekeprodusent

Skrevet av virksomheten

Bij Zappie geloven we dat elk kind een maker is. Daarom bezorgen we elke maand een verrassingsbox vol duurzaam en educatief speelgoed waarmee kinderen zelf hun eigen speelgoed bouwen. Van een coole vliegtuigschieter tot de draaikunst met verf, elke box combineert spel, wetenschap en techniek op een manier die kinderen uitdaagt én echt leuk vinden. Zappie is er voor ouders (en grootouders) die hun kinderen willen stimuleren om nieuwsgierig, creatief en zelfverzekerd te worden, zonder uren zelf iets te hoeven bedenken of materialen bij elkaar te zoeken. Alles wat je nodig hebt zit in de box: duurzame materialen, duidelijke stap-voor-stap instructies en leuke verhalen over onze wetenschap en techniek. Onze missie? Kinderen inspireren om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te ontdekken met hun handen. Zelf bouwen, experimenteren en spelen. Sluit je aan bij honderden ouders die maandelijks kiezen voor gemak, kwaliteit en plezier. Ontdek Zappie en maak van jouw kind een échte maker!

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

197 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ik heb nog geen box ontvangen, is oogelost!

Ik heb nog geen box ontvangen, alleen de aankondiging dat jullie hem gaan versturen.
Na dit bericht is alles meteen goed geregeld! De nieuwe Zappiebox was snel binnen, zoals ik gewend was!

28. februar 2026

2e reactie:
Fijn om te horen dat het goed is opgelost!

1e reactie:
Hey Mevr Kulk,

Wat vervelend om te horen. Ik zorg ervoor dat het wordt opgelost en dat je daar een mail over ontvangt. Daar moet iets niet helemaal goed zijn gegaan. Excuus voor het ongemak!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Heel leuk alleen volgends me zoontje…

Heel leuk alleen volgends me zoontje was hij niet compleet.

24. februar 2026

Svar fra Zappie

Hey Revelino, Bedankt voor je positieve review. Wat vervelend om te horen dat er iets miste. Dit kan heel soms gebeuren en uiteraard lossen we dat ook heel graag weer voor je op. Je ontvangt een mail van ons, dan zorgen we ervoor dat het missende onderdeel naar je wordt opgestuurd.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mijn zoontje kan niet wachten op de volgende box

Ik wist niet zeker of dit wat was voor mijn zoontje, omdat hij alleen bouwen nog spannend vindt. Dus ik nam een proefbox waarmee hij vrijwel snel, makkelijk en met plezier aan de slag ging. Hij kijkt al uit naar de volgende box.

26. februar 2026

Svar fra Zappie

Wat leuk om te horen, bedankt!

Leerzaam en leuk! Goede klantenservice

Elke maand een feestje voor onze zoon. Leerzaam en leuk. Zeker een aanrader!

Communicatie met de klantenservice is ook top. De robot deed het bij ons niet. Het pakketje hadden we een tijdje achter gehouden, zodat onze zoon het op een regenachtige dag kon maken. Weken later na ontvangst kwamen we dus pas achter het defect. We kregen direct en kosteloos een nieuw onderdeel opgestuurd, zodat de robot toch afgemaakt kon worden. Top service!

6. februar 2026

Svar fra Zappie

Wat fijn dat je onze service waardeert. Dankjewel!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

My daughter really enjoyed building the…

My daughter really enjoyed building the rocket launcher with lot of questions on how it works and we enjoyed playing with it.

23. februar 2026

Svar fra Zappie

That is exactly why we do it! It’s wonderful to hear your daughter was so curious about the mechanics of her Rocket Launcher. Turning those 'how' questions into hands-on fun is the heart of Zappie.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

We hadden een Zappiebox met 50% korting…

We hadden een Zappiebox met 50% korting besteld om het te proberen. Maar de vliegtuigschieter was het niet waard, het is een vrij eenvoudig pakket en zeker niet waard voor de volle prijs.

19. februar 2026

Svar fra Zappie

Bedankt voor je eerlijke feedback! Jammer dat de Vliegtuigschieter niet helemaal was wat je ervan verwachtte.

We willen juist dat elk kind zich een echte uitvinder voelt bij het openen van een Zappiebox.

We nemen je feedback mee naar ons ontwerpteam om te zorgen dat elke box een echte 'wauw-ervaring' geeft. Hopelijk hebben jullie alsnog een leuk moment gehad tijdens het bouwen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mijn kleinzoon was erg blij

Mijn kleinzoon was erg blij met de boxen
In het begin was het nog een beetje moeilijk, maar inmiddels kan hij zelfstandig werken.
De leveringen kwamen keurig op tijd en er werd telkens een aankondiging gedaan als de box eraan kwam.

20. februar 2026

Hoi Erica,
Wat een leuke review, hartelijk bedankt!

Super

Super
Zoontje kan niet wachten om het volgende box te ontvangen.

6. februar 2026

Hey Amanine,

Wat leuk om te horen! Bedankt voor deze toffe review. Veel plezier met de volgende boxen!

Super leuk Stem speelgoed

Super leuk Stem speelgoed. Als moeder alleen, die niet technisch onderlegd is, zou ik mijn meiden dit nooit hebben kunnen bieden. Wij hebben inmiddels twee abonnementen omdat de jongste het ook wel heel erg leuk vindt.
Mijn meiden vragen ieder maand of de nieuwe Zappiebox alweer bijna komt. Voor ons dus echt een groot succes!

5. februar 2026

Svar fra Zappie

Wat een ontzettend leuk bericht! Fijn om te horen dat de boxen zo goed in de smaak vallen bij de meiden en dat het voor jullie zo goed werkt. Daar doen we het voor! Veel plezier met de volgende pakketjes.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Heel leuk voor mijn jongens

Heel leuk voor mijn jongens. Ze kunnen het zelf al goed in elkaar zetten, ze zijn 5 en 6 jaar. Ze zijn benieuwd naar het volgende doosje!

3. februar 2026

Svar fra Zappie

Hey Marcha, Bedankt voor de positieve review! Veel plezier met de volgende boxen.

Leuke boxen

Leuke boxen, fijn om samen met de kinderen te bouwen. Een keer was de box wel bij postnl aangekomen maar daar ergens vertraagd geraakt, toen is er kosteloos een tweede box gestuurd. Toen de eerste uiteindelijk ook kwam mocht ik die houden (weggegeven aan een vriendje). Perfecte service dus ook!

7. januar 2026

Svar fra Zappie

Wat een mooi compliment, Jeroen! Goed om te horen dat jullie zo lekker aan het bouwen zijn en dat de service goed is bevallen.

Bedankt voor je geduld en de 5 sterren. Tot de volgende box!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wat een super leuk idee en wat een top…

Wat een super leuk idee en wat een top service. Het pakket was precies zoals beloofd binnen 2 werkdagen bezorgd en zo precies op tijd dat opa en oma de 1e box cadeau konden doen. Onze zoon heeft direct de eerste box met zoveel liefde in elkaar gezet en speelt bijna iedere dag wel even met het door hem zelf zo trots in elkaar gezette vliegtuigjes schieter..
Hij word in mei 6 en kon dit helemaal zelf in elkaar zetten wat de prestatie voor hem nog "groter" maakte.

27. januar 2026

Svar fra Zappie

Bedankt voor je enthousiaste review!

Wat leuk om te horen dat jullie zoon de vliegtuigschieter helemaal zelf heeft gebouwd. Dat is precies waar Zappie voor staat: die enorme boost in zelfvertrouwen als een kind ontdekt dat ze zelf iets kunnen creëren wat ook echt werkt.

Heel leuk en leerzaam

Heel leuk en leerzaam. Ons zoontje van 6 jaar zet ze nu zelf in elkaar.

6. januar 2026

Svar fra Zappie

Goed om te horen dat hij het zelf heeft kunnen bouwen! Bedankt voor je positieve review.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Bonjour Siham,

Merci pour votre commentaire. Nous sommes désolés d'apprendre qu'une pièce est arrivée cassée. Ce n'est certainement pas l'intention et nous voulons bien sûr résoudre ce problème.

Comme nous avons toutes les pièces en stock, je vais vous contacter par e-mail afin que vous receviez la pièce de rechange par la poste. Veuillez nous excuser pour ce désagrément, nous serons ravis de trouver une solution pour vous !

Hoi Siham,

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat er een onderdeel stuk is aangekomen. Dat is zeker niet de bedoeling en we willen dit uiteraard oplossen!

We hebben alle onderdelen op voorraad, dus ik neem contact met je op via de mail zodat je gewoon netjes het juiste onderdeel met de post ontvangt. Excuus voor het ongemak, we lossen het graag voor je op!

Fijne ervaring met Zappiebox

Voor onze eerste Zappiebox hebben we de robot gekozen. Het was heel leuk om samen te maken. Het bouwen ging vrij makkelijk met een beetje hulp, en mn zoontje was vooral trots toen de robot het eenmaal deed. De materialen voelen prima aan en alles zat netjes in de doos. Al met al een leuk en leerzaam project, vooral voor kinderen die van bouwen en knutselen houden.

22. januar 2026

Svar fra Zappie

Hoi! Wat ontzettend leuk om te lezen dat de robot een schot in de roos was. Dat trotse moment als hij het eenmaal doet, is voor ons ook het allermooiste! Fijn dat jullie er samen met zoveel plezier aan hebben gebouwd. Bedankt voor het delen en veel speelplezier nog!

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv