Informasjon om virksomheten

1. Utdanningssenter
  2. Tegnekurs
  3. Forhandler av skole- og utdanningsmateriell

Skrevet av virksomheten

Zapi je online platforma za obitelji koje žele više od klasičnog obrazovanja. Dovodimo Montessori i kreativnost u tvoj dom – na jednostavan, primjenjiv i suvremen način. Naš cilj nije samo ponuditi materijale, već pomoći ti stvoriti okruženje u kojem dijete razvija fokus, samostalnost, inicijativu i karakter. Djeci donosimo stvaranje bez ekrana – kroz audio priče, likovne radionice, ručni rad i Montessori aktivnosti koje potiču koncentraciju i unutarnju motivaciju. Školarcima nudimo poduzetništvo, inicijativu, financijsku pismenost i STEM – uz odgoj za vrline kao temelj zdrave obitelji. Platforma funkcionira poput osobne digitalne knjižnice – na svom korisničkom računu imaš pristup svim kupljenim i preuzetim materijalima, dostupnima kad god ti zatrebaju. Zapi je tim ljudi koji vjeruju da obrazovanje mijenja svijet – i da promjena počinje u obitelji. Odaberi svoju pretplatu i iskoristi niže cijene do 25. 3. Posjeti nas na zapi-edu.hr i saznaj više. 💛

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Prezadovoljna sa Zapi platformom

Prezadovoljna sa Zapi platformom! Iako sam se u početku premišljala treba li nam Zapi i stignem li uopće to implementirati u bogat raspored velike obitelji, ipak sam odlučila pokušati i nismo požalili! Iznenađena sam koliko je ponuda bogata i raznovrsna, te u svakom trenutku dostupna za razliku od aktivnosti na koje moramo djecu odvoziti i dovoziti te uvijek sa sobom nose stres i za roditelja i za dijete... Za svako dijete mogu naći nešto zanimljivo, poticajno i povezujuće, a u većini aktivnosti žele svi sudjelovati (od 2 do 9 god.)! Najdraže su nam audio priče i pipo radionice i veselimo se svakoj novoj! Audio priče su nam izvrsna zamjena kad smo umorni za čitanje prije spavanja ili kasnimo s odlaskom u krevet :) djeca ih jako vole i uvijek se umire uz omiljeni glas zapi prijateljice! Hvala Carli i cijelom timu na ovako divnim sadržajima za nove generacije!

17. april 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nakon punoooo traženja i kopanja

Nakon punoooo traženja i kopanja, od instagrama, pinteresta, raznih blogova, kako uopće započeti montessori put napokon dobila sve, ali apsolutno sve u paketu. Zapi je 🔝, imam sve na jednom mjestu, od ideja, usmjeravanja, materijala, super edukacija, ma svega. Vrijedi svakog centa, a najviše vrijedi uložiti truda za krenuti i baciti se u avanturu sa zapijem.💪❤️

5. mars 2026
Logoen til Zapi platforma

Svar fra Zapi platforma

Ana hvala na svim ovim divnim riječima, nadamo se da će i tako ostati! Puno pozdrava

Sve preporuke

Zapi platforma je izuzetno bogato i vrijedno mjesto na kojem svaki roditelj može pronaći barem jednu Montessori aktivnost, (barem jednu!), koju će moći implementirati u svome domu sa svojim djetetom.

Kao majka puno sam naučila putem Zapi webinara koji su tematski pun uvijek pogodak i u kojem možemo vidjeti osobe kojima je stalo do toga da djeca zaista procvjetaju u svome razvoju ALI i mi roditelji, učitelji i ostali u tom njihovom rastu imamo prilike proći taj period lagano, bez napetosti.

Velika hvala Carli i ekipi koja zaista daje svoje srce u cijeli ovaj projekt ❤️

8. desember 2025
Logoen til Zapi platforma

Svar fra Zapi platforma

Hvala Andreja na ovakvim divnim riječima. Veselimo se skipa s vama svemu što dolazi 🥰

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv