Yoursportshop Anmeldelser 24

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Top service!

Top service! Ik had een voetbal besteld voor mijn zoon. Bij opening bleek het ventiel beschadigd te zijn. Na contact met de medewerker is er direct een nieuwe bal geleverd inclusief een gratis bidon. Ik zou deze website bij iedereen aanbevelen.

20. juni 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Top service en zeer klantvriendelijk

Ik had kleding besteld maar was door ziekte veel afgevallen, ondanks dat mijn omruiltermijn was verlopen heeft yoursportshop mij alsnog een maat kleiner gegeven. Kleding is allemaal keurig op tijd bezorgt geworden voor mijn vakantie, dus ik geef yoursportshop een 10 voor de service ben uitermate tevreden en kan iedereen yoursportshop aanraden.

30. mai 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Eigen bedrukking helemaal naar wens gemaakt

Telefonisch besproken wat onze wensen waren voor een eigen sportshirt. Zij hebben dit helemaal voor ons vormgegeven en precies naar wens uitgevoerd. Binnen 2 weken hebben we de 25 shirts ontvangen, de snelste en beste service die ik kon vinden.

7. desember 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ontzettend snelle service na kapot product

Ik had een stopwatch besteld die niet werkte. Na een mailtje te hebben gestuurd kreeg ik ontzettend snel reactie en werd meteen het nieuwe werkende product opgestuurd zonder dat ik iets hoefde te retourneren of moeilijk te doen. 24 uur na de reactie, het product al binnen, dat noem je service!

28. september 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prima Webshop netjes geleverd.

Voor mij de eerste keer een bestelling gedaan. Je moet even geduld hebben want ieder merk heeft zo zijn levertijd. Prachtige mooie Jako trainingsjacks ontvangen goed en netjes verpakt. Keurig op een Postnl punt afgeleverd. Jacks zijn van mooie stevige kwaliteit. Zou zo weer een bestelling doen. Dank aan deze webshop.

12. september 2023

Eens maar nooit meer

Produkt besteld via website. Later bleek deze niet meer leverbaar te zijn. Pakket met alternatief was verstuurd maar er bleek volgens hun bij PostNL iets mis te zijn gegaan waardoor pakket momenteel nog niet is aangekomen. PostNL had pakket echter nooit ontvangen.

16. august 2023
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Levertijden, bekend van internet

Zaterdag plaatste ik een bestelling. Op de website staat onder het bestelde product “Levertijd 3 tot 7 werkdagen”.

Vandaag kreeg ik deze mail binnen:

Uw bestelling #00001234 werd geupdate met volgende status betaald in behandeling.

Dank je wel voor je bestelling bij Yoursportshop.nl
Wij hebben de order van status gewijzigd.

Nog even een reminder voor de levertijden zoals ook vermeld op onze website:

2-3 werkdagen voor de merken:
Stanno
Hummel
Reece
Derbystar

4-7 werkdagen voor de merken (Dit is tijdelijk door enorme drukte bij de merken)
Jako

7-14 werkdagen voor de merken
Craft

8 tot 10 weken
Aanmaak kleding Albert Heijn

Zodra de order bij ons vertrekt, krijg je hierover een verzendbevestiging in de mail met daarbij de Track & Trace voor het volgen van je pakketje.

Mocht er een langere levertijd op een artikel zitten, krijg je hierover van ons een bericht.

Met sportieve groet,

Team Yoursportshop.nl

U kunt de status van uw bestelling controleren door in te loggen op uw account.

Indien u vragen heeft over uw bestelling kunt u ons e-mailen op info of telefonisch op 0543 534 938.

Het betreft een product van het merk Craft en heeft nu ineens een levertijd van 7 tot 14 WERKDAGEN!

Ik heb direct gebeld en gevraagd waar dit op de website staat en daar kon men geen antwoord op geven. En na het afspeuren vd website heb ik het ook niet kunnen vinden, behalve de tekst “Levertijd binnen 1 tot 7 werkdagen”.

Uiteindelijk ben ik vriendelijk geholpen en heb ik de bestelling direct geannuleerd. Zoals zichtbaar is op internet heeft dit bedrijf geen goede naam als het om Levertijd gaat.

Binnen 5 minuten had ik de creditnota keurig in mijn mailbox en hoop ik het geld op korte termijn teruggestort te krijgen.

Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat mij aan de telefoon verteld werd dat het product Vrijdag bij hen binnen zou komen en dat het vervolgens naar mij zou worden verzonden. Maar door de bekende status van dit bedrijf op internet heb ik daar geen vertrouwen in.

Samengevat: Let op, dit is een “dozenschuiver” bedrijf. Wees je bewust van de soms lange Levertijden. Is dit een probleem voor je, kijk dan verder. Er zijn genoeg bedrijven die allemaal hetzelfde pakket aanbieden.

19. februar 2023

Koop. Hier. Niet!

Ik schrijf nooit een review maar mijn ervaring met dit bedrijf is echt zorgwekkend. Ik had twee artikelen besteld, beide met een prijs waarbij je ook een aardige kwaliteit verwacht. Dit was niet het geval, hele dunne stof voor kleding en rafels aan alle kanten. Ik wilde toen beide artikelen terugzenden, maar door mijn vakantie was ik net een dag over de 2 weken retourtermijn. Wat me toen aangeboden werd was om wel beide artikelen terug te sturen maar het aankoopbedrag maar van 1 artikel terug te krijgen (?). Vervolgens toch maar gedaan, en inmiddels wacht ik al 2 maanden op mijn geld zonder teken van leven aan de andere kant...

25. november 2022

NOOIT meer yoursportshop!

Deze zaak biedt producten aan die ze niet op stock hebben. Je besteld 5 verschillende producten, na 3 dagen krijg je mail dat er 3 niet op stock van zijn. Daags erna nog een artikel niet op stock. Komen dan wel snel met een uitleg maar die trekt op niks. Heb uiteindelijk heel de bestelling geannuleerd. Ik deed trouwens een proefbestelling voor mij privé maar als test voor een grote bestelling van tegen de 300 stuks voor onze sportclub. Chance dat we tijdig ondervonden dat je beter nooit besteld bij yoursportshop! Concurrentie genoeg. Hopelijk wordt mijn geld snel teruggestort...

9. juli 2022

Totaal onbetrouwbaar bedrijf

Totaal onbetrouwbaar bedrijf. Maken er en rommeltje van. Na mijn bestelling bleek artikel niet op voorraad meer. Men zou artikel in andere kleur sturen maar daar zit ik nog steeds op te wachten. Toezegging over leverdatum niet nagekomen. Maar weer een mailtje gestuurd. Ben het zo zat met dit bedrijf dat ik maar deze review schrijf om anderen te waarschuwen.

16. oktober 2021
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik heb bij deze winkel 2 artikelen…

Ik heb bij deze winkel 2 artikelen besteld. 1 artikel was een maat te groot, dus teruggestuurd. Retour verzendkosten (7,95) zelf betaald, dat is nog logisch. Bij de terugbetaling storten ze echter niet het aankoopbedrag terug, maar brengen ze een bedrag aan “crediteringskosten” in rekening (4,95). Het artikel kostte 26,25. Dit heb ik nog nooit meegemaakt bij een aankoop.

27. juli 2021

Afschuwelijke service

Iets op 6 mei besteld en kreeg onmiddellijk een mailtje dat er 7 werkdagen vertraging is. Inmiddels 9 werkdagen verstreken, zelf even een mailtje gestuurd om een update te krijgen waarmee ik te horen krijg dat er een verschil zat in de voorraad en ze deze nooit konden uitzenden. Nu lekker waarschijnlijk nog twee weken op een restitutie wachten die ook nooit verwerkt zal worden.

19. mai 2021

moeizaam leveren

Na goed te hebben rondgekeken leek yoursportshop de beste oplossing. Recencies op eigen site goed. De werkelijkheid is anders. Een simpele bestelling die overal de volgende dag op de deurmat ligt duurt gewoon veel te lang. Langer als de maximale levertijd die ze zelf aangeven. Wel een track en trace code sturen maar niets verzenden. Een bedrijf dat zo slecht omgaat met de nieuwe economie gaat het niet redden.

17. juli 2020
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Hoe een balletje kan rollen?

Hoe een balletje kan rollen?
We schrijven 1 mei 2020, dag van de arbeid. Ik bestel een voetbal van Nike voor mijn kleinzoon. Die van hem is lek gegaan. Ik heb een site gevonden en daar staat aangegeven dat hij tussen 3 en 7 werkdagen geleverd wordt. Hij is ook op voorraad. Yoursportshop stuurt mij ook een bevestiging en dan is het afwachten, natuurlijk.
Op 13 mei probeer ik het bedrijf telefonisch te bereiken. Tot 4 keer toe maar krijg ze niet te pakken. Totaal geen gehoor. Op 14 mei dan maar weer geprobeerd. Kreeg wel contact en er zou het een en ander uitgezocht worden en ik zou teruggebeld worden. Aan het eind van de middag maar zelf gebeld. En ik kreeg te horen dat het allemaal moeizaam was. De voorraad zou zich in Antwerpen bevinden. De bestelling was gelijk die eerste mei ook al gelijk doorgegeven maar er was nog niets geleverd. Men zou het verder uitzoeken en dan kon ik morgen bellen om meer info.
15 mei dan ook aan het eind van de middag gebeld. De levering was niet aangekomen van Nike en er zou gemaild worden naar Nike. Telefonisch zouden zij namelijk niet bereikbaar zijn. 20 mei maar weer eens gebeld, want mijn kleinzoon had nog niets ontvangen. En dat was gek, want ik vond in mijn mail account een track en trace code van Post.nl. Rara hoe kan dat?
In dat telefoongesprek kreeg ik te horen dat er nog steeds geen bal geleverd was, dat Nike sowieso slecht leverde, terwijl ze wel zeiden dat er van alles onderweg was. Op mijn vraag waar dan die track en trace code vandaan kwam, kreeg ik te horen dat Yoursportshop die alvast aangemaakt had. Een soort lekkermakertje zeg maar. Ze begrepen wel dat ik dit alles gek vond zoals het liep en gaven aan dat ik of mijn geld terug kon krijgen, maar ik wilde die gifbeker gewoon helemaal leegdrinken, of gewoon kon wachten. Kijken waar het zou eindigen.
Na 20 mei komt 27 mei. Mijn wekelijks telefoontje met Yoursportshop en ook nu weer nul op rekest. Weinig tot geen beweging. Bestellijsten die aangeven dat er het een en ander onderweg is maar dan niet aankomt. Nike reageert ook niet in eerste instantie op mail en verder is het gewoon afwachten. Ook proef ik een beetje angst bij de shop om Nike tegen de haren in te strijken anders zou die wellicht de shop nog meer benadelen met de levertijd. Zo werkt dat dus blijkbaar.
Maar ook goed nieuws want Nike had een lijst aangeleverd en de bestelling was gechipt als ik het goed zeg. Dus gaat helemaal goed komen dan is de bestelling er de volgende dag bij de shop. Euh … niet dus.
Het moge duidelijk zijn dat ik ook daarna nog ettelijke keren aan de telefoon heb gehangen bij Yoursportshop.
Zelf had ik ook een mail gestuurd naar Nike en ook daar had ik geen antwoord op gekregen. Toen maar de telefoon gepakt om te kijken of ik Nike wel te pakken kon krijgen.
En na 15 minuten in de wacht gestaan te hebben kreeg ik ene Maud aan de lijn. Ik kon mijn naam nog vertellen en daarna werd de verbinding verbroken!! Euh. Was dit toeval of foutief gebruik van de toetsen bij de persoon ik kwestie, slechte verbinding ineens of iets anders? Dus opnieuw gebeld en inderdaad na 15 minuten in de wacht gestaan te hebben kreeg ik iemand anders aan de lijn. Ik kon mijn naam nog vertellen en toen werd de verbinding verbroken. Waar heb ik dat eerder gehad??
Zo werkt Nike dus zijn klantcontacten af!! Goed voor het behalen van de targets, denk ik dan maar.
Uiteindelijk is de bal geleverd op 6 juni aan mijn kleinzoon en hij speelt er heerlijk mee. En als hij dorst krijgt van het spelen dan kan hij wat drinken uit de bidon die Yoursportshop er als coulance bij heeft gedaan. Of ik daar nog vaker wat ga bestellen betwijfel ik en Nike.. Nike heeft een zware nederlaag geleden.

26. juni 2020
Vurdert til 5 av 5 stjerner

na een mislukte eerste twee orders waar…

na een mislukte eerste twee orders waar zo ongeveer alles fout is gegaan wat er fout kon gaan heb ik het toch aangedurfd om een derde order te plaatsen. Deze order is vlekkeloos verlopen: keurig binnen 2 werkdagen geleverd.

2. januar 2019
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv