1. Leverandør av mobilitetsutstyr

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

YourBoots er en danskejet virksomhed beliggende i Farum, der producerer og sælger Recovery Boots til private og profesionelle. Recovery Boots er støvler, som dækker begge ben og fødder og fyldes med luft ved hjælp af en luftpumpe. Luften skiftevis fyldes op og tømmes ud, så blodcirkulationen øges, og overskydende væske i vævet drænes. Samtidigt øges lymfesystemets flow, så affaldsstoffer udskilles hurtigere, og du får en hurtigere restitution. Hos YourBoots finder du Danmarks største udvalg af Recovery Boots. Køb dine Recovery Boots online eller book en tid i vores showroom i Farum og få en grundig og kompetent vejledning i, hvilke boots, der er bedst til dit behov.

4,7

Enestående

et dårligt produkt og en elendig…

et dårligt produkt og en elendig kundeservice. jeg anbefaler konkurrenter i stedet.

23. juni 2023

Hej Mikkel

Det lyder da ikke godt - har du ikke lyst til at fortælle os om hvad det handler om?

Med venlig hilsen

Pia Maria - Team YourBoots

Maskinerne er helt fantastiske

Maskinerne er helt fantastiske, og verdensklasse service - bude kunne give 10 stjerner her.

14. mai 2024

Kære Bjarne

1000 tak for din flotte anmeldelse, som gør vores dag endnu bedre ❤️

Team YourBoots

Beste som har skjedd.

Har nå hatt mine Boots i en mnd. ca. og kunne ikke vært mere fornøyd.Sliter med hovne ankler etter mye gåing/ståing i jobben. Tar 90 min. sammen med strikketøy,tv og kaffe så kommer beina ut som nye helt uten hevelser. Har nå bestilt travel modellen og gleder meg til å bruke den på lengre flyreiser og ellers på ferien. Skjønner ikke hva jeg har gjort før. Kan absolutt anbefale Your Boots.

25. april 2023

Kjære Irene

Tusen takk for den fine omtalen. Det setter vi veldig stor pris på. Det er så kjekt å høre at du får akkurat den hjelpen som du håpet på med YourBoots❤️

Mvh
Helle - Team YourBoots

kjøp av recovery boots hos YourBoots

Er strålende fornøyd med mitt kjøp hos your Boots.
anbefaler dette produktet på det sterkeste.
vi bruker dette produktet til recovery etter trening hos fotballspillere samt til privat bruk. Dette er et produkt alle idrettsutøvere burde anskaffet seg.

Kjetil knarvik

29. januar 2023

Kjære Kjetil!
Tusen takk for din anmeldelse, vi setter stor pris på at du tog deg tid til det. Veldig kjekt å høre at du er strålende fornøyd. Ønsker deg en fin dag!

Mvh Helle - Team YourBoots

Hej Connie og Carsten
Tusind tak for den fine anmeldelse :-)
Skønt at høre at I fik jeres bestilling hurtig.
Jeg håber I bliver rigtig glade for jeres køb.

Dorte - YourBoots ApS

Jeg har en langt bedre og rolig…

Jeg har en langt bedre og rolig nattesøvn med yourBoots arm (har lymfodem)

11. august 2020

Hej Gitte
Tusind tak for din anmeldelse :-)
Skønt at høre at du allerede har fået glæde af dit køb og at de hjælper dig.

Dorte - YourBoots ApS

Vis anmeldelser på alle språk. (506 anmeldelser)