Ideno B.V. (YoungBookies) Anmeldelser 45

4,8

Top service. Wij kunnen alles vragen, telefonisch of via de whatsapp. Serginho komt concreet, kwalitatief op hoog niveau en kan mee denken in al je plannen die je hebt liggen. Communicatief uitermate... Vis mer

Ik heb voor YoungBookies gekozen aangezien het mij een behoorlijk aantal uren per maand bespaart om hen in te huren. Door de boekhouding uit te besteden heb ik meer tijd om te focussen op andere zaken... Vis mer

Mijn oude boekhouder kostte 80 euro per maand en deed alleen mijn aangiftes, deze moest ik ook nog is zelf bijhouden. Youngbookies doet letterlijk voor 20 euro alles voor je bij houden, advies geven e... Vis mer

Ik kan Ideno van 100% aanbevelen. Ze communiceren transparant en eerlijk, en beschikken over uitgebreide vakkennis in diverse sectoren. Of het nu gaat om eenvoudige of complexe boekhoudkundige vraa... Vis mer

1. Finanskonsulent
  2. Regnskapsfirma
  3. Bokføringstjeneste
  4. Advokattjenester
  5. Skatteadvokat

YoungBookies biedt ondernemers een eerlijke en transparante oplossing voor het uitbesteden van hun administratie. Wij begrijpen dat e-commerce ondernemers zich willen focussen op groei, marketing en sales, zonder zich druk te hoeven maken over de complexiteit van boekhouding en belastingen. Daarom nemen wij deze zorg volledig uit handen met een efficiënte, digitale en klantgerichte aanpak. 🚀 Meer weten? Neem contact op en ontdek hoe wij jouw administratie slimmer en eenvoudiger kunnen maken!

4,8

Enestående

Fijn en professioneel contact gehad

Fijn en professioneel contact gehad. Duidelijke uitleg en snelle reactie op mijn vragen. Uiteindelijk voor een andere oplossing gekozen, maar de service was prettig.

16. mars 2026

Ideno is super

Ideno is super, heel eerlijk en vragen niet overal geld voor. Echt super gasten, kunnen ook alles regelen

8. desember 2025

Topservice!!

Ideno is snel, duidelijk en professioneel. Ze denken mee, geven goed advies en nemen alle zorgen rond administratie uit handen. Absoluut een aanrader voor elke ondernemer!

11. juni 2025

Ik kan Ideno van 100% aanbevelen.

Ik kan Ideno van 100% aanbevelen.
Ze communiceren transparant en eerlijk, en beschikken over uitgebreide vakkennis in diverse sectoren. Of het nu gaat om eenvoudige of complexe boekhoudkundige vraagstukken, ze staan altijd klaar om te helpen.

Ideno begeleidt je van A tot Z en zorgt ervoor dat je administratie volledig inzichtelijk en op orde is. Oprecht de beste partner voor je boekhouding en ander financiële taken.

2. mai 2025

Zeer fijne samenwerking

Zeer fijne samenwerking, reageert snel en denkt altijd in oplossingen. Transparant in wat hij doet en verzorgt alles tot in de puntjes. Absoluut een aanrader voor ondernemers!

25. februar 2025

Perfecte Ecom boekhouder

Beste boekhouder met wie ik heb gewerkt reageert snel
Heeft overal solotions voor
Laat zien wat die doet en
Verzorgd alles prima! Zeker een aanrader voor ondernemers!

Top boekhouder

Goede boekhouder voor mijn ecommerce bedrijf! Heeft verstand van zaken en alles is op orde. Duidelijk en handig programma zorgt voor veel overzicht.

Aanrader

Als je vragen heb snelle reactie.
Boekenhouding is overzichtelijk ook voor jezelf.
En vragen of uitleg is bellen ook mogelijk.

Zeker een aanrader!