Yoova

Hier moet je nooooooit iets kopen. Service is 0,0. Ze verzenden troep en als je wil retourneren dan willen ze korting geven. Wanneer je daar niet mee akkoord, dan gaat hoor je niks meer. Geld k... Vis mer

De levering duurde ongeveer twee weken, wat ik wel wat lang vond. Maar toen de shorts eenmaal binnen waren, zaten ze heel comfortabel en flatterend. Ik zou hier zeker nog eens bestellen, al hoop ik da... Vis mer

Product op de website is zeker niet t product wat je krijgt. Lijkt er niet op en voelt goedkoop. Levertijd was daarnaast zeer lang- bijna 4 weken. Ik zou dit bedrijf afraden. Nb negatieve review... Vis mer

SCAM! Ik dacht een Koala knuffel met Neuromotion technologie te bestellen, zoals beschreven op de website. Na bijna twee maanden wachten op het product ontving ik vandaag niks meer dan een (lelijke)... Vis mer

Alle anmeldelser

42 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Niets gekregen wel betaald 1 ster is…

Niets gekregen wel betaald 1 ster is nog teveel voor dit shit bedrijf!l
Geld teruggevorderd en na een maand ja kwam t alsnog! Het was niet 100 % ok maar terugsturen en iets anders bestellen durf ik niet meer!!

9. juli 2025

Waardeloos!

Ik heb er een korte broek besteld. Valt 2 maten te klein. Ik vroeg hoe ik moest retourneren, toen kreeg ik een mail dat ik het ook voor een ander product kon omruilen. Daarop heb ik geantwoord en van hun nooit meer een reactie ontvangen! Nu ben ik dus mijn geld kwijt, waardeloze site! Nooit iets bestellen!

24. mai 2025

Bestelde broeken bleken te groot zijn

Bestelde broeken bleken te groot zijn. Kan ze niet omruilen of terugsturen omdat de broeken in de sale zijn gekocht. Volgens mij is het wettelijk herroepingsrecht hierop van toepassing. Trekken zich niets van de wet aan. Niets daar kopen.

29. juni 2025

Hele slechte service

Hele slechte service. Twee broeken besteld. Duurde lang voor ze bezorgd werden. Ze bleken te groot. Het is onmogelijk om ze terug te sturen. Af en toe email contact gehad met ene Maria, telkens met een tussenpauze van weken. Eerste mailcontact 17 mei 2025. Het beloofde retourformulier nooit gekregen. Ben m'n geld kwijt. KOOP NOOIT BIJ YOVAA .

17. april 2025

OPLICHTERS

Broek besteld duurde eeuwig toen hij binnen was klopte de maat niet wou hem retour doen of ruilen ruilen kon duurde ook weer 10 dagen daarna maar eens gemaild waar het bleef .. kreeg te horen dat er niet geruild kon worden kreeg 3.50 10% terug op mijn bestelling broek mocht ik houden .. kosten van de broek 35 euro NOOIT HIER IETS KOPEN ZIJN GEWOON OPLICHTERS.

20. juni 2025

Waardeloos

Waardeloos, broeken komen absoluut niet overeen met wat op Facebook getoond wordt. Weken moeten wachten op levering.

10. juni 2025

Zeer slechte ervaring!

Ik heb weken op mijn bestelling moeten wachten. Uiteindelijk kreeg ik een broek die niet echt leek op die ik besteld had. Veel te groot en zeer slechte kwaliteit. Via de klantenservice kreeg ik te horen dat ik mijn geld niet terug kon krijgen, maar dat ik wel kon ruilen. Aangegeven dat ik dan een kleinere maat wilde ontvangen, maar nooit ontvangen. Op mijn e-mails werd niet meer gereageerd. Wat een oplichters zijn dit! Bestel hier zeker geen producten!

20. mai 2025

Bestelling gedaan voor rok en betaald

Bestelling gedaan voor rok en betaald, na 1 maand niets ontvangen. 4 mails gedaan wordt afgescheept duurt wat langer. Vervolgens gemaild dat ik product niet meer hoef maar mijn geld terug wil ontvangen. Hoor Vervolgens niks meer!!! NIETS BESTELLEN BIJ HEN!!!!!

17. juni 2025

Misleidend

Product op de website is zeker niet t product wat je krijgt.
Ik zou dit bedrijf afraden.

Nb negatieve review geschreven inclusief foto’s op hun verkooppagina, doch die wordt (verassend genoeg) niet gepost :(

13. juni 2025

Wat een waardeloos bedrijf

Wat een waardeloos bedrijf. ik had me laten misleiden door een Facebookadvertentie en had een broek besteld. Het leek een Nederlands bedrijf met Nederlandse website waarop ook hun retourbeleid stond, dus ik dacht `dat zit wel goed'. Mooi niet dus. Ik moest weken wachten op mijn bestelling, toen kreeg ik al een vermoeden dat het uit China zou komen. Het was een vreselijke kwealiteit en slechte pasvorm, dus ik wilde het retour sturen. Toen kreeg ik de melding dat ik een tegoedbon kon krijgen of een ander artikel. Aangegeven dat ik gewoon mijn geld terug wil, maar toen kreeg ik geen reactie meer......
Koop hier niks mensen, je bent je geld kwijt.

12. juni 2025

Teleurstellende service

Teleurstellende service, geen retour mogelijk
Ik heb een broekje besteld dat helaas niet paste. Toen ik contact opnam voor een retour, kreeg ik te horen dat retourneren “niet mogelijk” is — ondanks dat het gewoon om kleding gaat. Pas na aandringen boden ze 40% van het aankoopbedrag terug, maar alleen als ik het product zelf hield.

Het voelt alsof dit bedrijf werkt met dropshipping (rechtstreeks uit China) en daarom geen retouradres biedt. De levertijd was lang, en toen het er eindelijk was, kon ik dus niets meer terugsturen.

Ik heb uiteindelijk mijn creditcardmaatschappij ingeschakeld om het volledige bedrag terug te eisen. Erg jammer — ik bestel hier nooit meer en raad het ook zeker niet aan.

14. mai 2025

Een dropshipping bedrijf

Een dropshipping bedrijf
Geld kwijt
Goedkoop dun ali express broekje gekregen na 3 weken , ik dacht eerst niks te krijgen.
De kwaliteit was 10 x bagger
Misleidend bedrijf en retour kost 10 euro voor eigen kost, ik neem het verlies dan liever
35 euro kwijt en gelukkig maar 1 besteld

12. mai 2025