Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Geweldig mooie vloerstickers. Ze zijn heel aantrekkelijk om meteen erop te gaan springen, dit doen de kinderen dan ook meteen. Goede service van Yibbo!

Informasjon om virksomheten

1. Forhandler av skole- og utdanningsmateriell
  2. Klistremerkeprodusent

Skrevet av virksomheten

Aangenaam, wij zijn Yibbo! Met ons ga je van bank naar beweegpad. Van stoel naar springen. Van eentonig naar enerverend. Onze bewegend leren materialen maken van iedere lesdag een feestje: gezonder, slimmer én vrolijker!

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

4,1

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Super trappen op Fontys Hogeschool Stappegoor

De samenwerking met Falco was heel goed, hij is eerst langsgekomen om alles door te spreken en de trappen op te meten. Op de dag van het plaatsen van de trapstickers verliep ook alles goed. De foutjes die nog in de stickers zaten werden binnen een week hersteld. Kortom een aanbeveling voor dit bedrijf!! Groet Rolf Touwen

17. oktober 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wat een gave beweegmatten!

Wat een gave beweegmatten! De kinderen kunnen zelf het parcour maken, of de leerkracht kan passend bij de les één ontwerpen met de vele soorten matjes die we hebben.
Ze blijven mooi liggen en zijn kleurrijk, echt een verrijking in je school!

4. september 2023

Kleurrijke en educatieve producten

Duidelijke site. Aantrekkelijke producten voor scholen, leerzaam en leuk om te zien. De stickers bleken na een paar weken echter al los te laten, onze vloer is daar toch niet geschikt voor. Jammer! Yibbo heeft dit prima opgelost met vergoedingen en kortingen voor aanschaf van de educatieve matjes. Een goed alternatief. Ook de matjes zijn kleurrijk en van degelijke kwaliteit.

1. juni 2023

Geweldige vloerstickers

Geweldige vloerstickers voor in school besteld. Vlot geleverd. Duidelijke handleiding hoe de stickers te bevestigen. Ook na de grote zomerschoonmaak zitten de stickers er nog en zien ze er perfect uit.

29. august 2022

Leerzame vloerstickers

Het zijn mooie, kleurrijke vloerstickers. De kinderen zijn enthousiast en beginnen meteen te bewegen en te leren. Het geeft kleur aan de vloeren in de school. De vloerstickers worden in overleg geplakt, dus geheel op de wensen van de school afgestemd.

9. juni 2022

Geweldig!

Wat een geweldige vloerstickers hebben wij mogen ontvangen! Heel erg blij mee.

De mensen van Yibbo dachten erg goed mee en maakte de vloerstickers helemaal naar wens. Daarbij werden de stickers erg snel opgestuurd en waren ze heel makkelijk op te plakken. De kinderen vinden de stickers geweldig!!! Dank je wel Yibbo.

21. april 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wat zijn we blij met de vloerstickers

Wat zijn we blij met de vloerstickers! Ze zijn heel makkelijk op te plakken en staan vrolijk op de vloer.
De volgende ochtend sprongen er allemaal enthousiaste groep 3 kids door de gang!( we hadden in de klas al letters met boeklon op de vloer geplakt, dus de werkwijze was bekend). We hopen dat we er lang plezier van gaan beleven.
Want met boeklon was armoe.

18. april 2022

Uitstekend

Voor onze school hebben wij zowel trapstickers als vloerstickers besteld. Super tevreden over het resultaat! Nog meer tevreden over de service. Er werd goed meegedacht over de ontwerpen. Ze hebben veel geduld met ons gehad. Snelle en goeie communicatie en terugkoppeling. Al met al top!!

14. april 2022

Zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden met de snelle service en de communicatie van Yibbo. Een duidelijke offerte, en een fijn gesprek waarin ruimte werd gelaten voor onze eigen ideeën maar ook goede tips vanuit de ervaring van Yibbo zelf werden gegeven. De trapstickers en vloerstickers zijn een verrijking voor ons schoolgebouw. Kortom, wij zijn er superblij mee!

13. april 2022

Basisschool de Waterhof

Wij zijn zeer tevreden over Yibbo. Ze zijn klantvriendelijk en komen afspraken na. De vloerstickers zien er goed uit!
Na beschadiging van wat stickers kregen we zonder moeite nieuwe stickers geleverd. Echt een aanrader.

31. mars 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wat een gave vloerstickers!

Wat een gave vloerstickers! We hebben het lettertype laten aanpassen en al gauw waren de vloerstickers binnen. De communicatie verliep soepel en het plakken van de stickers ging makkelijk. De stickers hebben een mooie grootte en zien er heel vrolijk uit. Wij zijn er blij mee!

10. februar 2022

Mooi tafelsommen vloerstickers

Ik heb prima vloerstickers gekregen. Ze blijven ook na langere tijd mooi en zijn voor de kinderen een feestje om de tafels te oefenen. Eenvoudig op linoleum aan te brengen.

9. februar 2022

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk. Komt afspraken na, goede ideeën en suggesties. Prima werk afgeleverd. Onze ‘buurschool’ is bij ons naar het resultaat komen kijken en hebben gelijk een offerte aangevraagd.

20. januar 2022

Mooie vloerstickers

30. november 2021
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv