Ik vind de prep meals echt oprecht lekker. De Adana is echt een aanrader! Ook de communicatie tijdens de bezorging was heel fijn. Ik was namelijk niet thuis, maar dit was zo goed geregeld. Echt supert... Vis mer
Se hva andre synes
Ik bestel nu al een tijdje bij YesMeals en ik ben echt ontzettend tevreden. Het eten is altijd supervers, smaakvol en de porties zijn precies goed. Voor mij is het de ideale oplossing voor drukke da... Vis mer
Selskapet har svart
De enige smaakvolle mealprep bedrijf met bewuste gezonde ingrediënten zonder alle troep( e-nummers en zaadoliën). Was lange tijd opzoek naar zo een bedrijf in NL
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Bij YesMeals bereiden we verse, gezonde en smaakvolle prep meals voor iedereen die tijd wil besparen en toch goed wil eten. Onze maaltijden worden met zorg bereid, zijn direct klaar om te eten en helpen je om een gezonde leefstijl makkelijker vol te houden. Gezond eten, zonder gedoe!
Kontaktopplysninger
Zuid-Afrikaweg 3, 1432DA, Aalsmeer, Nederland
- +31 6 84 53 20 01
- info@yes-meals.nl
- yes-meals.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Andre kikket også på
I really enjoyed the food from Yesmeal
I really enjoyed the food from Yesmeal. Super fast delivery service and i love the way how they wrapped up the meals to keep them colder until reaches the customers. I would highly recommend YesMeal to people who are too busy to make their own food and looking after their health.
Prijs kwaliteit verhouding is goed.
Duidelijke site. Prijzen zijn laag vergeleken met andere sites. Eten smaakt heerlijk! Contact met yesmeal gaat ook soepel. Bezorging gaat zoals afgesproken optijd. Ben tevreden. Ik denk dat ik ook hier blijf bestellen.

Loved it
Loved it! Voldoende verschillende maaltijden, met andere smaken ook en meer dan voldoende proteine. Goed op smaak, geen flauwe hap!! Enige verbeterpunt dat puur voorkeur is, iets droog - mag meer saus hebben. Service was ook snel. Gaat in het adresboekje en binnenkort weer bestelling :)

De maaltijden zijn geweldig
De maaltijden zijn geweldig, gezond en goed gekruid!
De bezorging vond ik wat onduidelijk.

Heerlijk avondmaal met yesmeals
Heerlijk avondmaal met yesmeals
Ik ben Yesmeals erg dankbaar voor het…
Ik ben Yesmeals erg dankbaar voor het helpen met mijn eetschema, door hun heb ik het resultaat behaald wat ik wou. Top!!
Heerlijk eten en supervers
Heerlijk eten en supervers! Altijd netjes verpakt en halal. Ideaal voor drukke dagen, en de porties zijn perfect. Echt een aanrader!
YesMeals heeft me eerlijk gezegd gewoon verslaafd gemaakt
Ik had nooit gedacht dat ik fan zou worden van kant en klare maaltijden, maar YesMeals heeft het gewoon voor elkaar gekregen.
Als je het eet, lijkt het niet eens kant en klaar. Het voelt alsof iemand thuis voor je heeft gekookt. Warm, goed gekruid, en gewoon alles klopt.
Surinaamse bami met kip en broccoli… dat is mijn favoriet. Staat standaard bovenaan bij m’n bestellingen haha. Echt smaakvol en vult goed.
Even opwarmen, eten, en je kan weer door. Geen afwas, geen gezeik, geen stress. Ideaal als je veel sport, druk bent of gewoon geen zin hebt om te koken.
Voor de mensen die moeite hebben met aan hun calorieën komen, of juist willen afvallen. ik zou zeggen: neem een kijkje bij YesMeals. Je hoeft geen honger te lijden tijdens het afvallen. En je hoeft ook niet moeilijk te doen over wat je moet eten als je gaat bulken. Dit maakt het gewoon makkelijk. Aanrader!!!
Snelle bezorging en kwalitatief goed…
Snelle bezorging en kwalitatief goed bereide maaltijden
De smaak is goed .
De smaak is goed .
ik vind het vaak wat aan de droge kant en ik vind het fijnals er meer groente dorzit en minder rijst
De bestelling kwam op tijd en het eten…
De bestelling kwam op tijd en het eten is heerlijk.
Ik zou het iedereen aanraden super binnenkort ga ik weer bij jullie bestellen

Echt kekker maaltijden
Echt kekker maaltijden. Ik verwacht nooit zulke kwaliteit en smaak. Ik ga altijd bestellen

Heerlijke maaltijden
Heerlijke maaltijden! De bezorging is elke keer super snel echt een aanrader als je serieus wilt werken aan je doelen, maar zelf weinig tijd hebt om te koken.
Goed en betaalbare maaltijden
Ik heb Yesmeals een paar weken uitgeprobeerd en ben onder de indruk. Het bestelproces is eenvoudig, en de maaltijden zijn vers en smaakvol, met een goede balans van ingrediënten. De porties zijn goed, al vond ik sommige hoofdgerechten iets aan de grote kant. Voor wie gezonder wil eten zonder veel tijd te besteden aan koken, is Yesmeals een uitstekende keuze.
Top maaltijden
Lekker gevarieerde voeding voor een gezonde lifestyle

Svar fra YesMeals
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.