Informasjon om virksomheten

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

3,3

Alle anmeldelser

12 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Geen goede service

Ydolo is een goede brok voor mijn hond dat zeker heb ik niets slechts van te zeggen.
Maar ik had een brokje met een hard stukje plastiek in dit werd mooi opgelost en mocht een nieuwe zak bestellen.
Nu kreeg ik de nieuwe zak aan en voelde al meteen een verschil met mijn andere zak de brokken zijn echt hard en niet moist kreeg ze nog niet kapot mijn mini chihuahua eet geen harde brokken daarom dat ik naar ydolo ben gegaan dit zou blijkbaar normaal moeten zijn volgende hun iets met productie.
Wel ik vind dat als je een moist brok verkoopt deze ook moist moet zijn.

5. august 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Goede brokken, met kans op plastic

Ik geef mijn hond al meer dan twee jaar Ydolo brokken en had vertrouwen in het merk vanwege hun kwaliteitsimago. Dat vertrouwen is nu weg.

Ik vond twee verschillende stukjes plastic in een zak: een wit folie-achtig stukje en een klein, felgeel stukje. Ik heb dit direct gemeld met foto's. Het duurde dagen voordat ik een reactie kreeg, en daarin werd het witte stukje verklaard als onderdeel van de verpakking die gebruikt wordt voor het transport van vers vlees. Het gele stukje werd echter nooit goed toegelicht. Ik vond ook een melding van een andere klant over blauw plastic in een andere smaak, dus dit is duidelijk niet zo zeldzaam als mij werd verteld.

De oplossing die mij werd aangeboden was het opsturen van een vervangende zak. Ik gaf aan dat ik nog een ongeopende zak uit dezelfde bestelling had en vroeg of beide zakken vervangen konden worden. Pas na een herinnering, na tien dagen stilte, werden de vervangende zakken opgestuurd. Een update over het onderzoek naar het gele stukje heb ik nooit gekregen.

Inmiddels heb ik opnieuw plastic folie gevonden, in een nieuwe zak. Ik heb geen vertrouwen meer dat dit zeldzaam is of onder controle wordt gehouden. Ik ben het beu om elk incident apart te moeten melden en dan weken te moeten wachten op een reactie. Als je dit aan je hond voert, zou ik aanraden om elk brokje te controleren voordat het in de voerbak gaat.

Slechte ervaring op het gebied van voedselveiligheid en een trage, onvolledige opvolging door de klantenservice. Ik heb nog twee ongeopende zakken voer over en weet niet goed wat ik ermee moet doen, waarschijnlijk moet ik ze gewoon weggooien.

7. mai 2026

Meer dan prima product

Onze pup zat op royal canin. Na maanden net te dunnen ontlasting overgestapt op dit voer en zijn ontlasting is nu top! Ook de vacht ziet er mooi uit. Na dit succes ook gestopt met royal canin voor de katten. Ze vindne het heerkijk en...de " roos" die onze kat had is vrij snel verdwenen en hebben ze nu een beter gewicht. En er wordt snel verzonden.

17. juni 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Waardeloze klantenservice en aanpassing van samenstelling

Laat ik voorop stellen dat ik al een jaar of langer de Ydolo Wild Fish brok voer aan mijn boxer met IBD en colitis. Daar ben ik erg tevreden over.
Maar...naast de brok voerde ik ook het natvoer van Ydolo Wild Fish. Ineens ziet dat er super anders uit. Niet een klein beetje kleurverschil, maar er zitten ineens felroze stukjes in. Mijn hond is hier zo ontzettend ziek van geworden dat ze maar wit schuim bleef overgeven. Voorheen at ze dit zonder problemen. Ik heb een mail gestuurd aan Ydolo met de vraag of ze hun receptuur hebben aangepast. Ik heb foto's van het voer en het blik meegestuurd. De mail is van medio maart en ik heb nog steeds geen inhoudelijke reactie ontvangen. De mail die ik ontving ging was een reactie op een donkere/groenige plek in het voer. Dat is nooit mijn vraag geweest. Zie hier:
Na het bekijken van de afbeelding en de specifieke samenstelling van deze batch willen we u volledige gemoedsrust bieden. De donkere/groenachtige plek die je in het midden van het product hebt waargenomen, is geen teken van bederf, maar eerder een natuurlijke concentratie van de botanische ingrediënten en superfoods die in ons recept zitten.
Natuurlijk heb ik hier weer achteraan gemaild omdat het voor mijn hond die IBD en colitis heeft erg belangrijk is om te weten of de receptuur is aangepast. Waarom wordt ze ineens zo ziek van het voer? Dat was 11 mei, herinnering gestuurd op 27 mei. Wederom geen reactie. Waardeloze klantenservice. Het is dat mijn hond het goed doet op de brok, anders was ik overgestapt naar een ander merk. Maar met een hond met zulke gevoelige darmen, is overstappen niet vanzelfsprekend. Ik heb nog 10 blikken voer staan en ik wil hier graag voor gecompenseerd worden.

6. juni 2026

Lekkere nat hondenvoer, 4,5 sterren

Mijn kaninchen teckel eet dolgraag het nat hondenvoer puppy, kip en vis.
Ook de droog hondenvoer heeft ze een 6-tal maanden gegeten maar deze zijn voor erg kleine honden van amper 4,5kg gewicht iets te groot.
Als ze ook een kleinere korrel op de markt brengen voor kleine hondenrassen dan overweeg ik voor mijn droog voor terug te gaan naar Ydolo.
Normaal een 4,5 sterren maar dit is niet mogelijk.

14. mai 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Eindelijk een brok gevonden waar onze…

Eindelijk een brok gevonden waar onze hond het goed op doet. We hadden alles al geprobeerd en toen wees onze dierenarts op Ydolo. Ze vindt het superlekker en zit letterlijk beter in haar vel. Ze krabt niet meer en haar huid en vacht begint weer te genezen. We zijn er erg blij mee, dikke 5 sterren voor Ydolo

1. mai 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Eerste bestelling ging prima

Eerste bestelling ging prima. Daarna was product uitverkocht. Zij gaven toen aan dat het in de eerste week van april weer leverbaar zou zijn. Daarna weer contact opgenomen. Nog steeds niet leverbaar. Kan gebeuren. Vervolgens is het leverbaar dus ik bestel. Na 4 dagen krijg ik bericht dat het product niet leverbaar is. Vervolgens stel ik de vraag hoe het kan. Krijg alleen een bericht terug dat mijn geld retour wordt gestort.

15. april 2026

Efficace !

Service client qui répond tout de suite et qui traite efficacement la demande ( petit bug sur leur site). Commandé à 9h, expédié à 11h avec suivi reçu par mail. Rapide, cordial, efficace. Produit de qualité recommandé par les éleveurs. ( Croquettes pour chat de la marque Dibaq- sense)

7. januar 2026

2de incident nu met runderkophuid van het merk YDOLO

Mijn hond kreeg runderkophuid van het merk YDOLO. Eind maart 2025 brak daarbij een van zijn premolaren, die operatief verwijderd moest worden. Na de operatie zijn röntgenfoto’s gemaakt; daarop was te zien dat zijn gebit verder volledig gezond was. Onlangs (eind oktober 2025) brak zijn tweede premolaar op dezelfde kauwsnack (runderkophuid), die opnieuw operatief moest worden verwijderd. Totale dierenartskosten: €1.242,30.

Voor mij is duidelijk dat deze runderkophuid te hard is en risico’s geeft. YDOLO neemt hiervoor geen enkele verantwoordelijkheid, het probleem zou liggen aan het gebit en/of wijze van kauwen van mijn hond. Ik geef dit product niet meer en wil andere eigenaren adviseren voorzichtig te zijn.

6. november 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kwalitatief een zeer goede brok

Kwalitatief een zeer goede brok!
Wordt ook aanbevolen door, onafhankelijke, sites.

Prima service. Doos werd beschadigd geleverd, waardoor ook een producten beschadigd waren. Meteen een terugbetaling gekregen.

Bij een bestelling was mijn gratis cadeau niet goed doorgekomen. Kreeg meteen een kortingscode voor bij de volgende bestelling.

1. oktober 2025

Koop hier niet.

Slechte klantenservice die niet mee wil denken. Voor onze pup diverse dingen aangeschaft( voer en snacks) hij lust er niets van en dit aangegeven. Geen medewerking of betaling.

Slecht bedrijf al dit niet aanraden op de Hondenschool.

9. september 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv