1. Låsleverandør
  2. Låsesmed
  3. Sikkerhetsutstyrsbutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Med digitala låset Yale Doorman och hemlarmet Yale Easy Fit får du ett säkert hem. Vi har även elektroniska dörrögon, hänglås och värdeskåp.

1,3

Dårlig

Gidder ikke å hjelpe

Først virker de veldig hjelpsom og ber meg feilsøke kabler, batteri og kretskort, skru opp låsen, ta bilder og sende inn til de. Når jeg så gjør alt dette arbeidet og sender tilbake til de så får jeg svar av at "Vi har i det här fallet ingen möjlighet att komma längre i felsökningen som gjorts".

Så nevner de at de ikke tar imot klager og ber meg kontakte forhandler (som flere andre her har nevnt også). Jeg husker ikke hvor den er kjøpt. Helt inkompetent kundeservice.

Låsen er 4 år gammel, fortsatt under 5 års reklamasjonsrett men må nå gå i søppelet fordi de ikke gidder å hjelpe.. Blir aldri Yale igjen ihvertfall!

27. oktober 2025

1mnd ventetid hos kundeservice

1mnd ventetid hos kundeservice. Ustabil bridge og får til svar at bluetooth på mobil på skrues av og på igjen. Jo takk for informativt svar. Bridge virker ikke lengre og levert den til forhandler. Kjøper nok en annen lås neste gang. Bare pga kundeservicen

20. september 2025

Dårlig produkt kvalitet og den verste…

Dårlig produkt kvalitet og den verste kundeservice jeg har opplevd noen gang.
Det gjelder Yale wifi bridge som er umulig å legge til i Yale Home appen på en brukbar møte. Umulig å kontakte kundeservice på telefon og kontakt på epost/kontaktskjema er bare tull. De har tilgang til systemer for å sjekke akkurat hvor problemene ligger men vil heller bære gi sideveis av generiske veiledning og forventer at kunder skal bruke tid på den.
Når de ble utfordret til å komme med konkret løsningsforslag så ble jeg bedt om å kontakte forhandler istedet. Og de vil heller ikke bekrefte at det er produktfeup eller ikke. Forhandler mener at det er Yale som må hjelpe /bekrefte produktfeil.

13. august 2025

Yale Support

Har Yale Doorman L3 og er veldig fornøyd.
Ble ett lite issue med batteridekselet etter 2.5 år.
Yale Support svarte raskt på telefonen og innen 2 dager fikk jeg nytt deksel levert på døren. Stor takk til Johan for super håndtering. Veldig fornøyd kunde her og kan trygt anbefale Yale til andre.

17. juli 2025

Mine søte barn mistet dusinvis med…

Mine søte barn mistet dusinvis med nøkler så det ble jeg lei av. Vi var i tvil på hvilken lås sin skulle velges men valget falt på yale l3 elektronisk dørlås. Denne kunne integreres med smarthus og låste opp når vi kom hjem. Perfekt ingen nøkler som kan mistes. Etter litt knotete installasjon var lykken himmelhøyt og stoltheten bruste i årene. Suksess. Når jeg kommer 5 m ifra huset låser den opp. Litt mer trøblete med Android oppsett så kona fikk aldri dette til.
Så gikk tiden, 1 uke. Ingen kontakt med lås. Rart, sikkert gamle eller brukte batterier jeg har brukt. Nye batterier. Stor lukke i en uke, batterier tomme. Hva er det med denne matchen av batterier skal ikke sønnen være god kvalitet ?
Og slik gikk , 1 uke til 10 dager uansett hva jeg gjorde nye batterier. Lenge lever miljøet.
Flere ganger når vi kommer hjem ifra ferie er seff låsen tom for strøm. Reserve løsning er et 9v batteri på utsiden. Jeg har en delt opplevelse av dette. Ja det virker men fa… sp lang tid. Når låsen er tom så kan du ikke åpne fra innsiden. Kjekt ved Brann.
Til slutt gir jeg opp og kontakter yale. De sier bla, feil batterier, feil plassering av inndel, feil montering. Alt ble tilbakevist, jeg brukte de anbefalte batterier, inndel var langt med skøyteledning 20cm ofra lås, lås kasse fungerte fint i minst en ule så jeg tror ikke noe på feil her heller. Tale fortsetter med det jeg opplever som trussel. Hvis vi må sende teknikker og han finner den minste feil må du betale xxx kr + kjøring. Mattelærer min blir stolt av at jeg klarer sammenligne yale sitt store tall med innkjøps pris og aviser yale sitt forslag. Jeg har må levert tilbake de…. Låsen og vil aldri bruke noe ifra yale igjen. Support som truer, lås som er en mandags lås som de burde sagt «vi sender deg ny, retur den gamle»
I ettertid viser det seg at yale har et kjent problem med denne versjon av låser. De bruker Bluetooth og dette sluker batterier.
Min anbefaling om du ikke liker å bruke tid på diskutere med tale og bytte batterier.
IKKE KJØP YALE

1. april 2024

Heilt Topp Support av Yale

Fekk noe problemer med apen yale i dag sente problemet til tekninsk hjelp på mail og etter 5-10 minuter ringte dei meg opp.og ho hjalp meg masse og 5 minut var alt løst takk så mye

1. mai 2024

Yale support må være tidenes mest…

Yale support må være tidenes mest ubrukelige tafatte support som noen gang har eksistert. De svarer bare tull og vrir seg rundt grøten for å komme med enda mere tull. ALDRI kjøp yale doorman med wifi bridge da denne er gammeldags og klarer ikke å følge med i et nyere nettverk med mesh hvor kameraer videoringeklokker og annet utstyr fungerer smertefritt.

20. august 2023

Dårlig support og hjelp

Kjøpte Yale Doorman L3 med alle funksjoner og gledet meg til å oppgradere inngangsdøren med lekkert design. Etter over 12 timer med fikling og installasjon feilet noe i håndtaket og jeg tok kontakt med Yale kundesupport for å feilsøke dette. En Carlos svarte med henvisning til manualen og ga ikke et svar på problemet. Yale reklamerer med at det er enkel installasjon; det stemmer ikke. 15 forskjellige ting kan gå galt, og det finnes ingen verktøy man kan benytte for å feilsøke. Anbefales ikke!

10. juli 2023
Vis anmeldelser på alle språk. (119 anmeldelser)

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis