Yabie AB Anmeldelser 295

4,4

Jag vill ge ett stort tack till Mohsen på Yabie! Efter flera problem och mycket frustration fick jag äntligen riktig hjälp. Mohsen var väldigt professionell, lugn och lätt att kommunicera med. Ha... Vis mer

Hej 👋🏻 på er☺️ Jag har en service butik 🏬 på Drakegatan 4 och tidigt på morgonen öppnar men när finns problem på Data och stängt alla jag har mycket rädd 🤭🫣 Vilken råd kan du ger mig?

Bra och enkel setup. Trevliga. Lite strul med att importera mina produkter men får hjälp så det löser sig nog. Säljaren hävdade dock att det fanns stöd för hekto vilket är 90% av min försäljning men d... Vis mer

Jag har haft en mycket positiv upplevelse av Yabie. Supporten har varit utmärkt från första installationen av kassaapparaten och fortsatt fungera mycket bra under den dagliga användningen. Systemet ä... Vis mer

1. Betalingstjeneste

At Yabie, we know how demanding it is to run a business. That's why we make reliable and easy-to-use POS systems that reduce your stress and allow you focus on running your company, and not on the technology around it. That means you can spend more time selling and developing your business and less time on reporting, administration and support calls.

4,4

Enestående

Har svart på 60 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Stort tack till Mohsen…

Jag vill ge ett stort tack till Mohsen på Yabie!

Efter flera problem och mycket frustration fick jag äntligen riktig hjälp. Mohsen var väldigt professionell, lugn och lätt att kommunicera med. Han tog sig tid att förstå problemet och hjälpte mig på ett sätt som verkligen gjorde skillnad.

Tyvärr kan jag inte säga samma sak om tidigare support jag fått, där responsen har varit bristfällig. Därför uppskattar jag extra mycket den hjälp jag fick av Mohsen.

13. april 2026

Hej 👋🏻 på er☺️

Hej 👋🏻 på er☺️

6. april 2026

Unfortunately our experience with Yabie…

Unfortunately our experience with Yabie has been very disappointing. Before signing the contract, we specifically asked if the POS terminal we already had would be supported by their system, and we were assured that it would not be a problem.

After starting to use the system, we discovered that there is actually no way to generate a tips report when using an external POS terminal. This is a serious issue for us when it comes to managing staff tips and accounting.

When we contacted support, the only solutions offered were either to enter the tips manually or to switch to their own POS terminal. That’s not what we were told before becoming customers.

My advice to anyone considering Yabie is to be very careful before signing and make sure you check every detail and limitation of the system first. It would have been much more honest to be transparent about this limitation from the beginning.

9. mars 2026

Fantastiskt kassasystem!

Fantastiskt kassasystem!
Nyligen bytt från loomispay till yabie.
Vilken skillnad. Så himla nöjd

1. mars 2026

Svar fra Yabie AB

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Vad roligt att höra att du är så nöjd och att bytet gjorde skillnad. Varmt välkommen till oss!

Vänligt bemötande

Vänligt bemötande. Dock blev det mycket jobb för något som inte var vårt fel. Transaktioner som inte blivit överförda på två månader. Sedan när ni blev kontaktade blev det överfört x3. Men till slut så blev det rätt med en hel del manuellt jobb.

12. februar 2026

Svar fra Yabie AB

Tack för din feedback och för att du lyfter detta. Vad bra att höra att du upplevde bemötandet som vänligt.

Vi förstår att situationen med transaktionerna innebar extra arbete för er, vilket såklart inte är optimalt. Vi är glada att höra att det till slut blev korrekt, och vi tar med oss din feedback i vårt fortsatta förbättringsarbete.

Om det skulle dyka upp något liknande framöver är du alltid välkommen att kontakta oss direkt, så hjälper vi till att reda ut det så smidigt som möjligt!

Bästa servicen och trevligaste personal…

Bästa servicen och trevligaste personal ❤️🌹❤️🌹
Det finns inget annat att säga om er och vi rekommenderar starkt er för alla som vi känner som har företag.

9. februar 2026

Svar fra Yabie AB

Wow – stort tack för de fantastiska orden! Det värmer verkligen att höra att ni uppskattar både servicen och vårt team.

Och extra tack för att ni rekommenderar oss vidare – det är det finaste betyget vi kan få. Kika in https://yabie.com/tipsa/ också så kan ni tjäna en slant på att tipsa om oss!