2,8

Middels

Werkt goed op pc, maar slecht op telefoons en tables. Niets maakt deze site speciaal!

Tekst met een hoop bla... bla... bla... "Wat ons speciaal maakt."
Er staat: "Geen advertenties, geen beperkingen."
Op een pc werkt de site goed, maar op telefoons en tablets werkt deze site vreselijk slecht.
Op een telefoon krijg je ELKE KEER een advertentie site te zien die je niet kan wegklikken. Je moet dan teruggaan naar de vorige site.
"Geen advertenties" is dus gelogen.
Verder staat er: "De besfe snelheden - Ons platform converteert YouTube-video's in enkele seconden."
Ook dit is niet waar.
Videos circa langer dan 4 minuten krijg je niet in één keer gedownload. Steeds maar weer opnieuw proberen tot je de hele video stukje voor stukje hebt gedownload.
Speellijsten krijg je niet gedownload. Dus elke korte video stuk voor stuk.
Korte.videos van minder dan 4 minuten doen er soms wel 5 minuten of langer over om down te loaden.
Soms lukt het om een korte video down te loaden, maar vaker niet dan wel. Je kan dan weer opnieuw beginnen.
Ik heb een Samsung Galaxy S22Ultra en glasvezel internet, maar de site werkt alleen goed op een pc.
Dus vergeet die flauwekul maar dat je videos in enkele seconden kan downloaden. Hier is niets van waar!
En dan nog een onnozel verhaal over 1080p. Op YouTube vind je nauwelijks 1080p videos. Ook 720 resolutie is vaak te veel. Dus het heeft geen enkele zin om videos in hoge resolutie van 1080p en 720 te downloaden. Deze hebben alleen maar veel mb's. Je bent dan alleen maar videos met een lage resolutie aan het converteren naar een hoge resolutie. Dat is natuurlijk onzin!
Even googlen naar 'YouTube downloader' en je vindt tientallen gratis sites die hetzelfde doen of beter.
Let op, ga niet naar de betaalde sites want je krijgt precies hetzelfde als op de gratis sites.
Gewoon een aantal gratis sites proberen en de beste bij je favorieten zetten.
Kortom, niks maakt deze site speciaal behalve de onzin tekst "Wat ons speciaal maakt."

29. mars 2025

very useful

It is free and works perfectly for downloading high resolution files. Very useful.
Recommended.

25. januar 2025

werkt goed

werkt goed. pop-ups even dicht klikken en dan download hij prima je bestand. erg blij mee!

31. oktober 2024

try and error

Wenn er funktioniert ist der echt nicht übel nur.... mal kann ich ein Video runterladen das nächste geht dann wieder nicht , wieder alles löschen Handy neu starten und mit Glück kann man ein zweites Video auch noch herunterladen dann die Prozedur wiederholen und so weiter .wenn man die Zeit dazu oder z.B das nötige Kleingeld hat immer up to date in der Hardware zu sein kann ich es empfehlen

17. oktober 2024

GOAT

Simple, Full Free, 340p - 4k and believe, 8K. I tested and yeaaaah! Bro, just paste the link, chose u quality, click on Download, and close the second page (ad). The best Youtube REAL Downloader.

1. juli 2024

GOOD

Chargement un peu long en ayant la fibre.

J'ai eu peur d'avoir des malwares mais je ne peux pas vérifier.

Je constate que la vidéo est bien en 1080p, et complète. Avec le son, oui, parce que la majorité des sites mettent cette option payante.

29. mars 2024

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis