XLMOTO Norge Anmeldelser

10 101

4,3

Varene var akkurat som forventet, men leveransen kom en uke senere enn først varslet, og jeg fikk ingen oppdateringer underveis om forsinkelsen. Det var først når varen ble levert til transportøren at... Vis mer

Jeg synes opplevelsen var magisk. Leveringen var fin og ikke tok så lang tid. Ting jeg likte 1: du fikk vite datoen med engang etter kjøpet og det sto øverst på order mailen som jeg likte ex... Vis mer

Kjempefornøyd med alt! Tok kontakt med kundeservice etter jeg fant en liten feil på en vare. De strakk seg over all forventning og erstatter den. Leveringen gikk også kjempefort på tross av 'forsinkel... Vis mer

Alltid vært godt fornøyd gjennom mange år og kjøp for sikkert 30-40000kr, MEN etter å ha kjøpt det dyreste Road 6 GT, og dere sender et Pilot Power i stedet OG nekter å svare meg på reklamasjon og å s... Vis mer

1. Nr. 1 av de 2 beste virksomhetene i kategorien Motorsykkelbutikk
  2. Nr. 2 av de 3 beste virksomhetene i kategorien Dekkservice

XLMOTO er et selskap som forsøker å gi utstyr og deler til motocross, enduro, motorsykler og pit bike miljøet. Vi tar sikte på å gi et helt nytt nivå når du handler, samt et utmerket produktsortiment til utrolige priser.

XLMOTO

Fraktfritt over 2000kr*
Alle bestillinger over 2000kr leveres gratis innen Norge.*Gjelder ikke pakker som som inneholder store og tunge varer.

Enestående

10k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

(10 101)

1 158 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Elendig kundeservice

Jeg bestilte en vare som var på tilbud, betalte og fikk bekreftelse på ordren. Jeg stilte så et spm ang min ordre, da ble hele ordren kansellert.. da jeg kontaktet kundeservice sa de, «beklager bare bestill varen på nytt du»
Men da var allerede varen satt opp til fullpris igjen. Jeg fikk forklart at prisene er dynamiske og han kunne da ikke gi meg varen til den prisen jeg opprinnelig hadde kjøpt den den til! Han la til « det var dumt for deg at vi kansellerte ordren, men du kan få avslag på noe annet i stedet»

30. juni 2026