XLBlinds.nlAnmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kwalitatief en mooie hor! Het in elkaar zetten wat heel gemakkelijk; click and play, met duidelijke instructievideo. Hij sluit goed af, schuift soepel en licht, en daardoor voel je de kwal... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Valse beloftes! Zeggen dat je binnen de 5 - 10 werkdagen je bestelling binnen krijgt! Ja dikke 0! Krijg je het excuus : sommige “dinge” heb je niet in handen! Belachelijke service

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Contact na bestelling was snel, vriendelijk en duidelijk. We zijn erg tevreden over zowel het product als de service vooraf. Heel veel succes met uw bedrijf! 👍

Informasjon om virksomheten

1. Forhandler av vindusbehandlingsprodukter
  2. Persiennebutikk
  3. Gardinbutikk
  4. Interiørbutikk

Skrevet av virksomheten

Bij XLBlinds.nl draait alles om de perfecte balans tussen sfeer, privacy en functionaliteit in uw interieur. Als gepassioneerd familiebedrijf leveren wij al jaren topkwaliteit raamdecoratie op maat, rechtstreeks vanuit onze fabriek. Dit betekent dat u niet alleen profiteert van de scherpste prijzen, maar ook van oplossingen die écht passen, zelfs voor de meest uitdagende raamformaten. Van stijlvolle duo rolgordijnen op maat tot rolgordijnen voor de grootste ramen: bij ons vindt u de maatwerk oplossing die uw huis compleet maakt.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

29 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Valse beloftes

3. juli 2026

Beste Mitch,

U bent heel netjes van uw bestelling en levering op de hoogte gehouden. Wij hebben uw hordeur binnen 10 werkdagen aangemeld voor verzending en op al uw vragen hebben wij per direct gereageerd.

Als een transporteur door omstandigheden 2 dagen later aankomt, is dat inderdaad niet in onze handen. Onze medewerker is gedurende het hele contact vriendelijk en respectvol gebleven, ook nadat u hem zonder aanleiding op WhatsApp had geblokkeerd. Wij vragen u dan ook met dezelfde respectvolle toon te blijven communiceren als die wij u hebben geboden.

Ondanks uw 1-sterrenrecensie hopen wij alsnog dat u tevreden bent met uw hordeur.

Kwalitatief en mooie hor

Kwalitatief en mooie hor!

Hij sluit goed af, schuift soepel en licht, en daardoor voel je de kwaliteit.

Ook de gekozen kleur is heel netjes waardoor de hor mooi in het kozijn wegvalt.

Wij kozen deze hor omdat hij super ‘dun’ systeem heeft.

Om blij van te worden!

2. juli 2026

Beste,

Wat ontzettend leuk om te lezen, en helemaal fijn dat u dit spontaan met ons wilde delen! We zijn heel blij dat u zo tevreden bent met uw hordeur en dat alles precies is geworden zoals u had gehoopt.
Heel veel woonplezier gewenst, en u weet ons te vinden mocht u in de toekomst nog eens iets nodig hebben. 🧡

Prima product

Prima product, werden goed op de hoogte gehouden van de voortgang productie en verzending

10. april 2026

Beste Bart,

Hartelijk dank voor deze fijne review.
Wij wensen u veel woonplezier met uw raamdecoratie. 🧡

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Contact na bestelling was snel

Heel veel succes met uw bedrijf! 👍

20. juni 2026

Beste Hans,

Bedankt voor het achterlaten van uw positieve review en uw vertrouwen in ons bedrijf.
Fijn om te horen dat alles naar wens was 🧡

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mooie inzethorren besteld voor alle…

Mooie inzethorren besteld voor alle slaapkamers. Op vragen werd er vrij snel gereageerd. Tot slot alles is naar wens!

4. juni 2026

Beste Ahmet,

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Geen levering en reactie, opgelost

Op 16 mei besteld en betaald. Tot op heden nog geen reactie gehad. Ook op de chat wordt niet gereageerd

Uiteindelijk alles naar wens opgelost. Ik heb zelfs een tweede bestelling gedaan. Het is superkwaliteit

3. juni 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle levering en het het ziet super…

Snelle levering en het het ziet super mooi uit. Prima kwaliteit. Wij zijn zeer tevreden.

24. april 2026

Beste Ida,

Hartelijk dank voor deze fijne review. Het doet ons goed om te horen dat de kwaliteit bevalt. Veel plezier met de aankoop en hopelijk tot een volgende keer!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle levering, goede service! Ik had verkeerde kleur besteld en XLBlinds hebben zonder probleem retour gedaan, staaltjes opgestuurd en zo heb ik de juiste kleur kunnen bestellen!

14. november 2025

Beste Tamara,

Bedankt voor de mooie woorden!
Fijn dat we je zo goed konden helpen met de staaltjes en dat de juiste kleur nu hangt.
Veel plezier met je nieuwe raamdecoratie! 🤩

Goed product

Goed product, goede meetinstructies. Gordijn komt geheel overeen met de verwachting.
Kleine tip: mocht het langer duren om het gordijn te maken, laat dit dan even weten...

23. mars 2026

Beste Esther,

Bedankt voor je complimenten! We wensen je ontzettend veel woonplezier en een sfeervol huis toe. 🏠

Vurdert til 4 av 5 stjerner

De telefonische ondersteuning was…

De telefonische ondersteuning was prima, maar een Nederlandse duidelijke handleiding is aan te bevelen

10. mars 2026

Beste Han,

Bedankt voor de positieve feedback. We zijn blij dat het contact/product bevalt. Goed punt over de handleiding; we nemen dit advies serieus mee om onze service te optimaliseren. Veel plezier met je aankoop!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Keurig mooie duo rolgordijn ontvangen…

Keurig mooie duo rolgordijn ontvangen kwalitatief goed product ik zal hier zeker weer terug komen.

20. mars 2026

Beste Reinier,

Fijn om te horen dat de Duo Rolgordijnen naar wens zijn.
Dank u wel voor uw positieve feedback!

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Op 06-02-2026 een duo rolgordijn…

Op 06-02-2026 een duo rolgordijn besteld.
Tot op heden nog niet mogen ontvangen.
Telkens wel netjes antwoord op de mails, echter wordt er elke keer iets anders verteld.
Eerst onderdelen niet op voorraad, dan door verhuizing achterstand in de productie.
16-03-2026 weer gemaild, krijgt ik te horen "u krijgt voorrang bij de productie", en je raad het al, niets meer gehoord.
Eindelijk, na 9 weken ons rolgordijn ontvangen.
Aan het rolgordijn is niets op of aan te merken, prima in orde.
Als met betrekking tot de levertijd beter en eerlijker gecommuniceerd werd was dit een 5 sterren review.

25. mars 2026

Beste Berry,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat er onduidelijkheid was over de levering van uw bestelling.

Inmiddels heeft mijn collega gisteren per e-mail contact met u gehad over de status van de zending. Als het goed is, bent u hiermee volledig geïnformeerd en kunt u de levering zeer binnenkort in ontvangst nemen.

Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, dan horen wij dat uiteraard graag.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Toch nog gekregen en blij mee

De bestelling heeft lang opzich laten wachten....
Moet wel zeggen lang wachten wordt wel beloond

16. mars 2026

Beste Henri,

Zoals wij u aangaven per mail was uw bestelling al onderweg voor bezorging op het moment dat u uw beoordeling had geplaatst.
Hetzelfde middag heeft u uw bestelling ontvangen.

Wij hopen dat u tevreden bent met uw raamdecoratie.

Elektrische duo rolgordijnen

Voor een goede prijs erg mooie duo rolgordijnen gekregen, heb voor de elektrische bediening gekozen en dit werkt echt heel mooi, stopt automatisch een dan valt het ook echt netjes. Heel erg tevreden over. Communicatie gaat ook netjes en snel

14. mars 2026

Beste Edwin,

Wat een topbericht! Super om te horen dat de elektrische bediening precies doet wat het moet doen. Bedankt voor de complimenten over onze service en heel veel plezier met je nieuwe duo rolgordijnen!

Goede communicatie

Goede communicatie, goed product en snelle levering

24. februar 2026

Beste Richard,

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Levert niet en geeft geen antwoordt op bericht.

Op 15 februari 1 duo rolgordijn in de kleur tranciet voor het keukenraam besteld en betaald. 15 Dagen later nog steeds geen bericht ontvangen wanneer deze wordt geleverd. Op 3 maart een bericht op hun site achtergelaten wanneer ik het rolgordijn kan verwachten. Het is inmiddels 3 dagen leter en nog geen levertijd ontvangen. Wel betalen maar niets ontvangen ! Als ik binnen 3 dagen nog niets vab XLBlinds.nl heb vernomen dan ga ik naar het vestigingsadres om mijn duo rolgordijn te halen of mijn geld terug.

6. mars 2026

Beste Gemma,

Bedankt voor je feedback. We hebben inmiddels op 6 maart uitgebreid contact met je gehad via e-mail met alle details over de status van je bestelling. We gaan ervan uit dat alles hiermee is opgehelderd en dat je de levering tegemoet ziet. Mocht je toch nog vragen hebben, reageer dan gerust op onze laatste mail.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snel bezorgd binnen een week en ziet er…

Snel bezorgd binnen een week en ziet er fantastisch uit.

23. februar 2026

Beste Yusuf,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Produkt ziet er heel goed uit .Correcte…

Produkt ziet er heel goed uit .Correcte levering en heel mooie prijs.

26. november 2025

Beste Leo,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback!
Fijn dat u tevreden bent met de raamdecoratie.
We wensen u er veel woonplezier mee.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goed product, snelle goede service!

Na wat korte vragen op de mail die binnen 24 uur beantwoord waren een bestelling geplaatst, deze kregen we binnen 10 dagen geleverd, netjes verpakt en in zeer goede staat! We zijn super tevreden met het resultaat!
De kwaliteit is beter dan we voorheen hadden bij een concurrent en goedkoper.. Nogmaals bedankt voor de super service en de hulp!

28. november 2025

Beste Remco,

Bedankt voor het achterlaten van uw positieve review.
Fijn om te horen dat alles naar wens is met uw bestelling.
Wij wensen u enorm veel woonplezier met uw nieuwe raamdecoratie.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goed bedrijf reageert snel.

Alles perfect afgeleverd er was een klein probleempje maar dat heeft Tufan en zijn team goed opgelost.

14. november 2025

Hartelijk dank, René!

Wat een compliment dat al drie van uw bestellingen naar volle tevredenheid zijn! We horen graag dat de rolgordijnen de verwachtingen waarmaken.

Uw positieve feedback is een enorme boost voor ons hele team.

Met vriendelijjke groet,
Team XLBlinds.nl

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv