Se hva andre synes
Jag har alltid haft små, korta fransar som jag ogillar skrapat. Började med serumet och tog länge innan jag faktiskt såg en skillnad. Tog 2-3 månader. Jag tycker att jag ser tydlig skillnad, nu ser... Vis mer
Informasjon om virksomheten
- Kosmetikkbutikk
- Leverandør av skjønnhetsprodukter
- Engrossalg av skjønnhetsprodukter
- Kosmetikkforretning
- Kosmetikk
- Helse- og velværebutikk
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Xlash Ögonfransserum - Sveriges med sålda Ögonfransserum, ger dig längre och tjockare ögonfransar inom 30 dagar. Fri frakt och nöjd kund garanti!
Kontaktopplysninger
Me parece muy triste que una firma como…
Me parece muy triste que una firma como Xlash, con la suprema calidad de todos y cada uno de sus productos, use como mensajería para entregar sus pedidos a Correos. Lo comento porque solo entregan hasta las 15.00, y si llaman es un milagro. Hay personas que vivimos solas y trabajamos en ese horario. Con lo cual implica recibir el pedido 5 días más tarde y tenerte que desplazar a una oficina de correos.
Waste of money
Have used eyelash and eyebrow serum for 2months, don’t see any difference. Have used different and way cheaper products before and have had longer thicker lashes, now absolutely nothing except occasional burning in my eyes. Waste of money
Fel produkt
Fått fel produkter. Beställde det nya paket dem lansera. Få två eyelash serum och nått man lägger under ögonen. Fick en eyelash och en browlash. Hur svårt kan det vara att skicka rätt paket? Det kostar trots allt en del. Tänker inte handla mer därifrån. Hoppas man tåler produkterna nu och det ger resultat.
Förstört mitt ansikte alldeles
Även jag, såsom så många andra här i recensionerna, har fått stora problem med svullnad, klåda, sveda och irriterad hud som blir galet torr och flagar av. Det har även växt ut små hudflikar runt båda ögonen som irriterar och är fula. Trots att jag slutade med produkten nästan direkt så har problemen kommit tilllbaka i många omgångar under tre års tid. Utslagen har brett ut sig mot örat, ner på näsa, kinder och hals. Har varit hos läkare tre gånger, behövt köpa dyra mediciner och krämer för att få bukt med eländet. Jag har aldrig tidigare haft ett enda hudproblem. Jag ser minst 10 år äldre ut pga skrynklig hud runt ögonen och stora påsar.
Sluta sälja skiten!!!
Blev lovad gratis beauty kit vid mitt…
Blev lovad gratis beauty kit vid mitt senaste köp. Mottog inte det som lovades. Jag har även mejlat 2 gånger, men inte fått något svar. Känns inte pålitligt.
Vaglar från helvetet
Vaglar från helvetet! Jag rekomenderar dock wowbrow istället
Handla inte ifrån dem
Jag köpte deras ögonbrynsserumet, sensitive men fy vad den stinker, var tvungen å tvätta bort den. Försökte kontakta dem men har ej fått nåt svar…skrivit på deras sida om bedömning av produkten men den lades aldrig upp, får ej tag på kundtjänst heller så dålig stil av den, Så synd, för dem har en mascara som var så bra, men nu är det sluthandlat från dem 😠
Noll resultat med Xlash sensitive
Fick absolut inget resultat med Xlash sensitive. Jag fick inga biverkningar, vilket såklart var skönt, men ögonfransarna är precis lika korta efter att ha använt produkten morgon och kväll i 2,5 månad. Bortkastade pengar.
XLash vill inte ge dig bonusen
Nu är det andra gången jag inte kan ta ut mina bonuspoäng. Har 1600 och när jag använder koden så kommer produkten inte upp vid utcheckning endast det jag beställer samt såklart betalar för. Första gången satte de tbaka min bonuspoäng INTE den här gången, detta trots att jag påtalat att de bara tog dem. Xlash tycker att jag ska maila när jag gör en beställning så att de kan ordna med bonusgåva i efterhand! VARNING!
Har blivit lovad gratis gåva vid mina…
Har blivit lovad gratis gåva vid mina två senaste beställningar men aldrig fått något. Nyss kom ett likadant erbjudande från Xlash i mejlen men det känns som en bluff. Försökte skicka ett mejl om detta direkt till dem men det funkar inte.
Har fått utslag av serumet
Har fått utslag av serumet, röd runt ögonen som svider/kliar/rinner. Även fått en vagel av det och blivit svullen. Ser dessutom ingen skillnad alls på fransarna. Rekommenderar inte detta företag!
Riktigt tråkiga bieffekter!
Har använt Xlash under ett par dagar och de två första dagarna märkte jag ingenting. Lätt att applicera. Inga konstigheter.
Tredje dagen började det svida, bli rött och svullet. Tvättade av det och tänkte att jag provar igen imorgon. Samma sak då. Röda, svullna, svidande och kliande ögonlock. Kan tillägga att jag inte har några allergier.
Känns jätte tråkigt att lägga pengar på en dyr produkt som ger sådana bieffekter.
It actually does the job
I had my doubts about eye lash serums, but this thing actually works! Xlash was one of the most affordable products with high scores I could find (I was disappointed to notice the price was now higher than with my first purchase). The first bottle (3 ml) really made my lasher longer, I'd say I saw some results after few weeks of use. Some of my lashes even grew too long and I had to cut them with scissors so that they'd not look weird :) And now I've noticed my lashes are starting to bend because they hit my glasses, perhaps I need to stop using it for a while...
I think it’s clearly said in their web sites that the product includes prostaglanddin, it's not like they're trying to hide it. My eyes hurt only if I add the product carelessly, and it goes straight into my eye.
Även jag har fått vaglar och irriterade…
Även jag har fått vaglar och irriterade ögonlock efter användning av Xlash.
Rekommenderar därför inte. Producenten bör se över innehållet baserat på hur många som får problem.
Älskar Xlash produkter
Älskar Xlash produkter, funkat jättebra på mina fransar!
Osäker på produkten!
Använt i bara 2 dagar och redan fått röda streck på ögonlocken närmast fransraden, och lite sveda. Produkten kan säkert få en att få längre fransar men baserat på fler omdömen här så är det på bekostnad av ögonhälsan. Önskar jag läste allt detta innan jag köpte!
Ögonlocksinflamation och bölder
Haft Xlash i omgångar i flera år. Startade för 4 veckor sedan efter ett uppehåll på 2 år. Efter ca 2,5 veckas användning så började få stickningar i ögonlocken. Fortsatte två dagar till innan jag slutade helt. Nu har jag haft ögonlocksinflamation i 4 dagar och varit tvungen att uppsöka läkare. Kan inte ens öppna ögonen på morgonen pga svullet… ALDRIG mer xlash. Och är tydligen inte ensam!
Resultat med konsekvens av vagel/infektion
Såg resultat med längre och fylligare fransar efter typ 1 månad. Men sen jag har använt xlash har jag fått 6 infektioner/ vaglar i båda ögonen under 4 månaders tid jag använt serumet. Det ger röda hudförändringar runt ögonen och efter alla vaglar så har jag små bölder kvar på ögonlocken. Jätte jobbigt och dåligt att sånt här kan säljas. Så för att få fina långa fylligare fransar lär man alltså lida och gå runt med vaglar som sväller upp hela ögat, gör ont och är återkommande flera gånger
Inte värd biverkningar
Jag använde detta ögonfransserum en gång i början av sommaren och fick en kraftig allergisk reaktion på båda ögonlocken, trots att jag normalt sett inte har några allergier. Eftersom ögonlocken kliade extremt mycket på grund av serumet, råkade jag klia på dem, vilket ledde till en utbredd bakteriell infektion. Båda ögonen svullnade upp så pass mycket att jag inte kunde öppna dem.
Jag kontaktade en läkare och fick antibiotika utskrivet, vilket hjälpte till att få bort infektionen efter några dagar. Tyvärr har infektionen orsakat förändringar på mina övre ögonlock, och nu behöver jag operera bort dessa förändringar. Detta inträffade i början av sommaren, och jag väntar fortfarande på min operation. Jag mår väldigt dåligt över detta.
Jag skulle verkligen avråda andra från att använda detta serum, eller åtminstone uppmana till att informera om de risker som detta kan medföra!
Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.