Het is een zeer fijn bedrijf .
Het is een zeer fijn bedrijf.
Klantvriendelijk
Behulpzaam
En vakmanschap.
Geweldig tevreden over de kwaliteit en levering.
Van der duyn van maasdam straat 4, 5463BR, Veghel, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Het is een zeer fijn bedrijf.
Klantvriendelijk
Behulpzaam
En vakmanschap.
Geweldig tevreden over de kwaliteit en levering.
Snelle levering en verwerking van mijn producten. Je kan veel orginele cadeaus geven. Echt een aanrader!
Fijn contact, duidelijke omschrijving.
Goed advies.
Erg mooie glazen en goed gegraveerd.
Wij zijn erg tevreden

Svar fra prosecurealarms
Ik heb 2 glazen besteld, ik ben super blij met hoe ze zijn geworden, mijn dochter heeft de 2 glazen vandaag voor haar verjaardag ontvangen, ze is super blij!!! Hartelijk bedankt !!!

Svar fra prosecurealarms
Verkoper dacht goed mee over mogelijkheden. Offerte was heel scherp. En de levertijd was bof scheepers. Leverde erg snel de glazen uit. Waren goed verpakt en zagen er goed uit.
Zeker een aanrader

Svar fra prosecurealarms
Ze hebben veel leuke producten om als cadeau te geven

Svar fra prosecurealarms
Cas is zeer attent en zorgt ervoor dat je een mooi product krijgt, ik had hem benaderd via Facebook en een dag later kon ik al met mijn eigen product dat ik gegraveerd wilde hebben bij hem langs komen, samen hebben we een mooi ontwerp gemaakt en is het resultaat echt super geworden, echt een aanrader, ik laat vaker door hem producten voor mij graveren in de toekomst.Cas bedankt

Het probleem is netjes Opgelost

Svar fra prosecurealarms
Hier nooit iets bestellen! Half november een bestelling gedaan. Allerlei vage excuses waarom het pakket niet komt, Corona, druk bij de post, kwijt geraakt. Nooit een oplossing geboden of geld terug gehad. Inmiddels zijn ze met het laseren gestopt en starten ze nieuwe activiteiten aldus de website. Een gewaarschuwd mens … Omdat 0 sterren geen optie was 1 ster, maar dat is nog teveel eer!