Eindelijk een USB stick gevonden om mijn foto's en andere bestanden van mijn telefoon te halen. Vanmiddag ontvangen en zojuist gelijk gebruikt. Verplaatsen gaat erg eenvoudig en snel, er is ook gee... Vis mer
Se hva andre synes
Ziet er degelijk uit. Vlot geleverd in mooi doosje. Eerste ervaring zijn zoals omschreven: vlot in gebruik, haalt deftige snelheden. Verder gebruik is nog nodig om long-term kwaliteit te bepalen.
Prima usb stick genoeg ruimte voor al mijn foto's en videos voor een aardig prijsje. Ik had namelijk te veel bestanden op mijn telefoon maar dankzij deze usb ben ik van die last af.
Top product (USB-C Dockingstation XR-Dockr-100) & top service. Product doet wat die moet doen en een degelijk product. Snel geleverd en ook snel gereageerd op de extra vragen die ik had.
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Wij bieden via onze webshop kwalitatieve producten aan tegen een scherpe prijs
Kontaktopplysninger
van Beekstraat 89a, 1121NH, Landsmeer, Nederland
- info@xedor.nl
- xedor.com
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goede snelheid en werkte meteen…
Goede snelheid en werkte meteen perfect, ook nog redelijk geprijst voor wat het kan.
Snelle bezorging
Snelle bezorging. De verpakking straalde al vertrouwen in. Ligt lekker in de hand. Het zou handig zijn als er een link bijgevoegd zou zijn van de handleiding. Dat voorkomt zoeken.
Werkt prima en snelle levering.
Snelle levering, mooie verpakking. Aangesloten en het werkt direct. Zeer tevreden tot nu toe.
Handige stick waar mijn bestanden snel…
Handige stick waar mijn bestanden snel opstonden! Onderin mijn telefoon en even later stonden ze er al op. Ook handig dat hij ook een aansluiting voor de laptop heeft en er een handig bewaardoos bij zit. Super blij met deze aankoop!
Zeer tevreden over de bestelling
Zeer tevreden over de bestelling, de levering, de handleiding met uitleg en de gebruiksvriendelijkheid. Ik raad het bedrijf zeker aan en zou hier vaker een product aanschaffen.
Snelle levering …
Snelle levering en produkt goed verpakt en makkelijk in het gebruik
2 USB varianten
2 USB varianten, mooie degelijke uitvoering
Heel tevreden
Top product
Volgens de reviews was deze leverancier en zijn product top. Het was de dag erna geleverd in een mooi doosje. Werkt zowel op Android als Ois.
Top product & top service
USB stick is van goede kwaliteit en…
USB stick is van goede kwaliteit en doet wat het moet doen.
Prijs valt mee.
Ik had via bol.com de Xedor Base 1120…
Ik had via bol.com de Xedor Base 1120 512 GB USB gekocht, hij kwam los in de doos en het moederbordje viel spontaan uit de behuizing. Ik ben hierdoor zeer teleurgesteld in de productkwaliteit dat dit bedrijf leverd. USB is momenteel op retour en ik ga ergens anders een USB kopen.

Svar fra Xedor
Zeer nette levering van usb drive
Zeer nette levering van usb drive, kwam op tijd en in elegant metalen doosje. Zeer professioneel uiterlijk en genoeg ruimte om bestanden makkelijk op te slaan.
Snel
Snel
Usb A en C aansluiting
Mooie verpakking
Snel geleverd. Mooie verpakking, leuk om de stick hierin kado te geven. Snelle overdracht van g,egevens. Fijn dat hij ook op een mobiel kan worden aangesloten. Erg blij mee!
Geweldig ding
Geweldig ding, mijn vrienden willen er nu ook een. Hij ziet er mooi en solide uit en hij is zeer gemakkelijk en logisch in het gebruik. Gewoon in je mobiel steken en je ziet in de bestanden app wat er op de xedor staat. Een video afspelen kan direct vanaf de xedor via de vcl app. Wel even wachten tot de video geladen is.
Ik heb voor de eerste keer een usb…
Ik heb voor de eerste keer een usb gekocht en het is amazing doet een betere job dan dat ik heb verwacht en is heel erg snel top!
Net usb ontvangen
Net usb ontvangen. Ziet er netjes uit. Degelijk verpakt. Best premium zelfs.
Voor zover blij mee!
Super service
Super service, product en software.
Zie review bij BOL.com
De levering gebeurde snel en correct
De levering gebeurde snel en correct, met voorafgaand een duidelijke mail met de handleiding en uitleg ovet de verschillende mogelijkheden. Zeer tevreden.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.