Se hva andre synes
Jurken na 6 weken wachten binnen gekregen. Jurken zijn qua maat helemaal niet goed. Wil ze retouren maar er word geen gehoor gegeven aan mijn verzoek. 15% korting op m’n aankoop nu 30% korting.... Vis mer
Tussentijdse mails dat pakket er aan komt op een beleefde manier. Mooie jas. Precies zoals omschreven. Het bedrijf lijkt Nederlands maar toen ik in de voorwaarden keek las ik dat hun magazijn in Chi... Vis mer
Selskapet har svart
k heb tevoor wel onderzoek gedaan naar betrouwbaarheid e.d. en zag ook n aantal reviews maar contact met de klantenservice was snel en vriendelijk. Ik heb het bruine suede leren jack besteld, mooi gev... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Xalviere Fashion – Waar stijl en klasse samenkomen Bij Xalviere Fashion vind je mode voor zowel dames als heren die stijl, comfort en kwaliteit perfect combineert. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld om elke persoonlijkheid en gelegenheid te weerspiegelen: van tijdloze basics tot trendy statement pieces. Voor dames bieden wij elegante jurken, chique blouses, comfortabele broeken en stijlvolle accessoires die elke look compleet maken. Voor heren hebben we moderne, stoere en verfijnde kleding, van casual outfits tot nette combinaties voor bijzondere gelegenheden. Bij Xalviere Fashion geloven we dat kleding meer is dan een outfit – het is een manier om jezelf uit te drukken en zelfvertrouwen uit te stralen. Daarom zorgen we voor hoogwaardige materialen, perfecte pasvormen en designs die bij elke stijl passen. Ontdek de wereld van Xalviere Fashion en laat je inspireren door mode die je uniek maakt, elke dag opnieuw.
Kontaktopplysninger
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Bestelling nooit ontvangen…
Bestelling nooit ontvangen (22-11-2025)! Volgens hen is het wel afgeleverd, nooit TTC code gehad.Na veel mails gestuurd zonder reactie alsnog bij de 4e mail pas reactie als ik vermoed dat ik opgelicht wordt, reageren ze eindelijk! Krijg mijn volledige bedrag niet terug! Dus bestel hier geen kleding!! Telefonisch niet te bereiken! Onbekend nummer! Dat zegt eigenlijk al genoeg!!
Oplichting eerste klas!
Jurken na 6 weken wachten binnen gekregen.
Jurken zijn qua maat helemaal niet goed.
Wil ze retouren maar er word geen gehoor gegeven aan mijn verzoek.
15% korting op m’n aankoop nu 30% korting. Kan nog steeds niet m’n pakket retour sturen en mn geld terug krijgen. Ze blijven je bezig houden.
Heb dan nu ook juridisch advies geraadpleegd want dit is oplichting eerste klas!
oPLICHTERS!
Kwaliteit van jas was superslecht. Terugzenden moest naar China, was 35 euro. Met track en trace kon je pakket volgen, maar ineens geen updates meer. Bedrijf gemaild, je krijgt geen reactie. Jas was 60 euro plus retourkosten 35 euro, alles kwijt. geen geld terug en geen jas. Het zijn gewoon oplichters!!
DUS HIER NIET KOPEN!!!!!
Ik heb een flink bedrag tegoed van dit…
Ik heb een flink bedrag tegoed van Xalviere. Ze vroegen mij om een track en trace voor de retourzending. Ik heb allerlei bewijzen opgestuurd, maar krijg een bericht dat het pakket nooit is aangekomen.
Het valt me hier ook op dat ze alleen op positieve reviews reageren...?
Product ontvangen wat zeker niet is…
Product ontvangen wat zeker niet is zoals ze laten zien. Retour binnen 30 dagen. Uiteindelijk kan er niets retour en krijg je 15% van het aankoop bedrag terug. Ben zeer ontevreden. Zal hier nooit meer wat bestellen en zeker niet aanraden.
Voor mijn vriendin de Isabelle Maxi…
Voor mijn vriendin de Isabelle Maxi Jurk besteld en ze was er enorm blij mee. Levertijd was prima en zeer behulpzame klantenservice die me goed op de hoogte hield van mijn bestelling.

Svar fra Xalvierefashion
Levering duurde ontzettend lang en de…
Levering duurde ontzettend lang en de jas is super dun en veel te klein. Ondanks dat ik een maat groter had besteld. Nooit meer!
Die jas niet zelfde ook
Die jas niet zelfde bij die foto
staand en die maat ook , kwaliteit ook
Met kerst twee jassen besteld voor m’n…
Met kerst twee jassen besteld voor m’n vriendin. Erg tevreden. Goede kwaliteit .Ze was er erg blij mee.

Svar fra Xalvierefashion
Aan jullie retourbeleid zie ik dat…
Aan jullie retourbeleid zie ik dat jullie dropshippers en dus oplichters zijn.
Let op mensen koop daar niet.
GROTE OPLICHTERIJ
Ga niet in zee met deze persoon is een OPLICHTSTER 🤬
Doet zich voor als Nederlandse website maar is gewoon een dropshipper uit China
Jas zag ik later op Temu voor €36
Ook nog van slechte kwaliteit
Wil jas terugsturen, krijg je email dat je de jas met 15% korting kunt houden
Ik wil gewoon mijn geld terug
OPLICHTSER NIKS BIJ BESTELLEN 🤬🤬🤬
Slecht slecht slecht niks
Slecht slecht slecht niks. Kopen daar
Goede service jas te klein keurig weer…
Goede service jas te klein keurig weer een grotere gehad bedankt

Goede communicatie
Tussentijdse mails dat pakket er aan komt op een beleefde manier.
Mooie jas. Precies zoals omschreven. Het bedrijf lijkt Nederlands maar toen ik in de voorwaarden keek las ik dat hun magazijn in China zit en dat het retourneren voor eigen rekening is. Voor € 45,- wil ik dat risico wel nemen maar ik zou niet snel iets boven de € 50,- kopen want terugsturen is kostbaar en ingewikkeld.

Ugly,cheep,bad quality stuff
I have ordered a jacket which looked amazing in the picture, the fake picture what they use on their social media Facebook and Instagram. So,after I waited more then 2 weeks, when the parcel arrived I was shocked from the quality ,it looks cheep and so thin for a winter jacket .in one word big scam,the company looks like its in Holland but the cheap and horrible quality stuff comes from China! Never again,and from now one i will be extra careful specially on Facebook and Instagram.
Bestelling niet binnen gekregen
Ik heb 1,5 maand terug een bestelling geplaatst en heb mijn bestelling nog steeds niet binnen. Ook heb ik geen order bevestiging gekregen. Iedere keer hebben ze een ander smoes. Trap er niet.
Ik heb deze jas gekocht voor 47 euro
Ik heb deze jas gekocht voor 47 euro, ik weet dat je niet en top jas zou krijgen maar dit is echt bagger!!
Super dun en het goedkoopste stof wat er bestaat!! De rits gaat niet eens soepel dicht, die moet je eerst vetten voordat hij een beetje dicht gaat. DUS ZEKER NIET KOPEN!!!!!
Want terug sturen kost je tussen de 30 euro en 50 euro!!!!!
OPLICHTING!!!!
Vorige week de Sara trui bundel…
Vorige week de Sara trui bundel gekocht. Erg blij mee! Zal hier zeker nog een keer bestellen.
Het zijn dikke oplichters
Het zijn dikke oplichters
Maten kloppen niet , het retourneren kost veel geld 35 euro en je krijgt je geld niet terug...
Het is geen Nederlandse site zoals ze zich voordoen maar Chinees ze krijgen van mij niet meer dan een 1 zelfs dat is teveel...
Wil mensen hiervoor waarschuwen trap hier niet ni!!!!!!!!!
Echt een goede ervaring gehad
Echt een goede ervaring gehad, want had besteld en er klopte iets niet aan de maat. Hierdoor gelijk goede communicatie met de klantenservice en werd snel opgelost.

Svar fra Xalvierefashion
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.