Met name degene die ons geholpen heeft, Marc (X²O Breda), was uiterst behulpzaam, geduldig, meedenkend, geen moeite teveel. Vriendelijk, niet opdringerig, duidelijk alles uitleggend. Daarbij was de... Vis mer

Se hva andre synes
Informasjon om virksomheten
Waarom X²O Badkamers?
Skrevet av virksomheten
- Ga voor méér korting op je badkamer
- Van een badkamer van X²O word je pas écht blij, want dankzij onze aanpak – zonder tussenpartijen en dankzij efficiënte processen – kunnen we je het hele jaar door héél voordelige prijzen bieden. In al onze showrooms én in onze webshop.
- Ga voor méér keuze
- In onze showrooms vind je zo’n 70 inspirerende voorbeeldbadkamers op realistische grootte. Bij ons geen gesjoemel, maar een vrijblijvende en transparante offerte én een laagste prijsgarantie zodat je nooit te veel betaalt.
- Ga voor méér service
- Daar bovenop ontvang je tot 10 jaar garantie. Wist je al dat wij 95% van ons assortiment uit voorraad kunnen leveren. Zo kun jij snel aan de slag met jouw project! Niet zoveel haast maar wel profiteren van de beste prijzen? Wij kunnen jouw bestelling tot wel 12 maanden gratis opslag. Dat geeft een goed en georganiseerd gevoel. Jij blij, wij blij.
Kontaktopplysninger
Iabc 5101C, 4814 RN, Breda, Nederland
- 0767200976
Ga voor méér badkamer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
wij kregen duidelijke informatie,
wij kregen duidelijke informatie,
en werden goed geholpen met onze vragen.
De prijzen van jullie artiekelen zijn…
De prijzen van jullie artiekelen zijn echt veel duurder dan andere winkels , personeel is wel eerlijk en zeer behulpzaam
Frontje van de lade van het…
Frontje van de lade van het badkamermeubel zat los. Deze wordt in zijn geheel vervangen en een compleet nieuwe kast wordt bezorgd. Goede service
Geweldig klantvriendelijk
x2o is een geweldig klantvriendelijke zaak. Zeer servicegericht en gaan ver met je te helpen, ongeacht garantie of niet. Echt top!
Bij x2o in Breda zijn wij zeer goed…
Bij x2o in Breda zijn wij zeer goed geslaagd voor onze prachtige badkamer. Een warm welkom in de showroom in Breda, zeer deskundig advies en een ruime collectie. Onze badkamer is deze week geplaatst. De mooie spiegelkast bleek “te robuust” voor onze badkamer, na contact te hebben gelegd met x2o Breda werd gelijk met ons meegedacht. De nieuwe spiegel werd zelfs de volgende ochtend al geleverd. Wat een Service!! x2o Breda bedankt👍
vriendelijk ontvangen en goede uitleg…
vriendelijk ontvangen en goede uitleg gekregen in verband met onze wensen
Heel goed advies van medewerker Boy
Heel goed advies van medewerker Boy! Professioneel, goed luisteren, creatief.
Een goede ervaring gehad
We hebben onze spullen via de site besteld, maar eerst in Breda gaan kijken. We werden vriendelijk en vakkundig geholpen. Er is ruime keuze en hebben ook goede kwaliteit met lange garantie. In de winkel gelijk een account aangemaakt zodat ik thuis nog eens alles op mijn gemak kunt bekijken en eventueel dingen kon wijzigingen. Alles was op voorraad en binnen een week geleverd.
Super service in Breda!!!
Onlangs een volledige badkamer bij X2o uitgezocht. Helaas een probleem met al het kraanwerk waarvan we niet zeker zijn of dit de fout is van de leverancier. Desondanks is alles keurig opgelost door het personeel van het filliaal Breda (bedankt Boy en Tom)! We krijgen kosteloos nieuwe onderdelen toegestuurd, super service!
Vriendelijk personeel
Bruker kanskje KI til å svareVis mer
3 x vrij genomen voor bezorgen en 3x laten ze het afweten
3 x vrij genomen voor bezorgen. 3x komen ze niet!eerste smoes fout in de planning,tweede x sorteerfout,derde x schade geconstateerd. Wij geloven er niet meer in. Ze komen ook niet met een goede oplossing,schadevergoeding,korting o.i.d. bizar gewoon. Nu willen we ons geld terug.

Svar fra X²O Badkamers - X²O - Breda
Tom heeft ons erg goed geholpen in…
Tom heeft ons erg goed geholpen in Breda. Fijne begeleiding en samen gekeken naar de beste match in prijs en wensen. Erg fijn!!
Fijn meedenkende medewerkers.
Duidelijk en vriendelijk uitgelegd, neemt alle tijd voor de klant
Duidelijk en vriendelijk
Heel goede service!
Daarbij was de keuze groot, de prijs aanlokkelijk.
Maar dit was ons eerste bezoek aan een badkamerzaak, dus we gaan nog voor een tweede offerte.
Grote keuze
Grote keuze in diverse prijsklassen. Maar in iedere klasse een goede kwaliteit en deskundige medewerkers
netjes en zeer veel keus
netjes en zeer veel keus
als we niet niet slagen dat weten we het niet meer
bijzonder vriendelijk geholpen.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.