Murder at the mansion gespeeld met 2 mensen. We vonden het een leuke ervaring, maar waren helaas te veel tijd kwijt aan uitvogelen hoe het spel nou precies werkt en misten echt een tutorial. Hierdoor... Vis mer
Se hva andre synes
Uitdagend spel (Mansion) maar doordat er een feest aan de gang was naast de X-Cube was dit erg storend en deed de concentratie niet ten goede. Spel had wat meer uitleg nodig, soms te verwarrend om het... Vis mer
Selskapet har svart
Super leuk zeker als je het programma ook leuk vind! Alleen erg warm en we wisten niet dat je een uur lang moet staan zeker als er ook familie erbij is die slecht ter been was!
Selskapet har svart
Vandaag met 3 kids (9-12) de spytraining en agent 8008 gedaan. Eerder al een ander spel maar dit net niet helemaal goed gegaan. Als oplossing mochten wij van de heren van x-corp deze nog een keertje d... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Escape Reality. Enter the X-Cube. Welcome to the future of immersive entertainment! Combining the thrill of an escape room with the excitement of a video game. Adventure awaits as you step into a 16-square meter room packed with the latest technology. We offer a wide range of games to engage audiences of all ages, from kids to adults. Prepare to be captivated by the X-Cube's innovative features. Five high-definition screens, including a giant 4K 98-inch touchscreen, let you fully immerse yourself in the action. X-Cube creates an unparalleled visual experience that transports you to another world.
Kontaktopplysninger
Industrieweg 50, 3144 CH , Maassluis, Nederland
- +31 010 599 91 11
- info@x-corp.nl
- x-cube.nl
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Multifunctioneel activiteiten centrum
Het bedrijf is mooi bedrijf met veel spellen en activiteiten.
Wij hebben alleen hun escape room gedaan, het was leuk maar het is meer een computer spel dan een escape room.

Halfuurtje xcube gespeeld
Halfuurtje xcube gespeeld, de gameshow in Gent. Halfuurtje was ook wel genoeg, vond het best overprikkelend en sommige spelletjes had ik als volwassene gewoon niet door. (Kind van 11 wel dus het zal vast aan mij liggen). Leuk dus dat je het met zo’n verschillende leeftijden kunt spelen en misschien wel voor herhaling vatbaar. Niet iets voor elke week te doen, en best duur op zich.
Bij ons geen vertraging in het beeld waargenomen zoals ik bij andere reviews lees.

Svar fra X-Cube
We played a few different games
We played a few different games. Murder mystery was a lot of fun, with the multiple steps involved. Spytraining was a series of tasks and was fun too.

Super toffe ervaring
Super toffe ervaring ! Zat goed in elkaar.

Geweldige ervaring!
Het spel De Verraders gespeeld in X-Cube Rotterdam. Geweldige ervaring! Echte beelden en geluid uit de tv serie. Bij de laatste stemronde hadden de kastjes met knopjes error, maar gelukkig konden we ze resetten. Echt een aanrader!

Leuk en interactief
Snelle leuke interactieve escaperoom. Snelle bewegingen op de schermen maken je een beetje duizelig

Très belle expérience
Très belle expérience
A faire

Svar fra X-Cube
Erg leuk maar wat weinig tijd voor…
Erg leuk maar wat weinig tijd voor alle opdrachten in Murder in the mansion. Het beeld werkt niet altijd even lekker mee helaas.

Top spel!😉
Top spel!
Afgelopen weekend de Verraders gespeeld met de familie. Erg leuk spel! De spellen waren ook van goed niveau (niet te makkelijk, maar ook niet te moeilijk). Iedereen had het enorm naar hun zin en de tijd vloog voorbij. Ook spannend om steeds weer opnieuw te stemmen, wie wordt er ‘s nachts vermoord en wie overleefd de nacht. Leuk in elkaar gezet.

Svar fra X-Cube
Valt heel precies, maar super escaperoom!
Een ontzettend leuke interactieve Escaperoom. Het verhaal was leuk en duidelijk in elkaar gezet. Waarom dan 3 sterren?
Na het spelen van het spel krijg je de mogelijkheid om de puzzel oplossingen te bekijken via een linkje. Hieruit bleek dat wij, zoals verwacht, 2 van de 6 puzzels WEL goed hadden gedaan, maar het systeem ze niet goed rekende. Dit is het enige puntje van kritiek.
Wij speelden het spel 'Murder at the Mansion' en het niveau van deze kamer zou het allermoeilijkst moeten zijn, maar dit vonden wij flink meevallen.
EDIT:
Na een mail gesprek waar uitleg gegeven is over de spellen toch aangepast naar 4 sterren. Hoewel ik het al mega tof vind dat er zo snel gereageerd wordt, vind ik dat de spellen iets minder nauw mogen vallen. Vooral bij iets wat op een scherm gebeurd, is millimeter werk echt onmogelijk (of ik ben de enige)
Al met al echt een leuke escaperoom om te spelen en zeker aan te raden. Bereid je alleen voor op irritaties op millimeter werk en alles op de nanometer recht neer leggen ;)

Super leuke ervaring
Super leuke ervaring , de verraders , duidelijke uitleg , net zoals op tv , leuke locatie en vriendelijk personeel , 1 min puntje het wordt wel warm in de x cube dus lichte kledij is aan te raden

Leuke ervaring!
Het was een leuke ervaring, maar soms bleef het beeld een beetje hangen en konden we niet snel verder terwijl de tijd wel doorliep. Verder een leuk spel. Jammer dat de virtuele stemmen erg duidelijk door AI waren ingesproken.

Zeer fijne ervaring
Zeer fijne ervaring, leuk om een spannend moordverhaal op te lossen. Het was wel heel warm in de x-cube.

Svar fra X-Cube
Super leuke ervaring gehad bij FEC…
Super leuke ervaring gehad bij FEC Sevenum! We hebben 2 verschillende spellen gedaan, agent 8008 en de spy-training (moeilijke uitvoering). Beide waren erg leuk! Wij gaan zeker vaker terug.

Svar fra X-Cube
Spel werkte niet goed ook geen airco 19…
Spel werkte niet goed ook geen airco 19 euro pp echt te veel voor een 1 uurtje.Eten was redelijk biefstuk veelste dik.
Dessert besteld moesten we 2 keer om vragen.

Wat een leuk uitje!
We hadden online een XCube gereserveerd voor ‘The submarine’. We wisten niet zo goed wat we konden verwachten, maar wat hebben we het leuk gehad! Met z’n 2e echt al heel erg leuk, ik denk met een grotere groep wat moeilijker maar nog net zo leuk. Uitdagende opdrachten, leuke opdrachten, doordenkers! Na een uurtje waren we ‘klaar’ maar besloten we ter plaatse ook de ‘Murder in the mansion’ te boeken. Ook ontzettend leuk, net weer anders na denken. Het grote scherm reageerde soms wel wat traag, maar buiten dat was het echt top!! Als er meer escape room achtige dingen komen, gaan wij zeker terug!

Svar fra X-Cube
4 meiden van 11 zijn er samen…
4 meiden van 11 zijn er samen ingeweest. Ze vonden het fantastisch. Er waren makkelijke opdrachten, maar ook moeilijke waarbij ze hints hebben gekocht. Ze vonden het zo leuk dat ze nog wel een keer zoiets willen doen.

Svar fra X-Cube
Het viel uiteindelijk wel tegen, zonde geld
Ik en mijn 2 kids keken uit naar de Submerged. Bij het begin waren we aan het wachten tot hij starten maar je moest op het scherm klikken om te starten. Ook de spellen zijn niet duidelijk en hierdoor verloren we veel tijd en punten. Ik zou dit spel niet aanbevelen aan vrienden want het is best veel geld wat je hiervoor betaald. Heel erg jammer.
Reactie op Q-Cube reactie: voor volwassenen? Waarom staat er dan vanaf 9 jaar?

Verraders! Top spel!
Xcube spytraining kids
Voor een kinderfeestje hebben we Spytraining kids geboekt bij de xcube. Kinderen vonden het leuk, spel ziet er leuk uit en de opdrachten waren goed te doen. Duurde een half uur, dus prima vermaakt!

Svar fra X-Cube
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.