Locatie Zoetermeer In de jaren dat wij hier hebben gezwommen vonden we het fijn dat er extra aandacht was voor angst. Onze zoon had nl. moeite met wisselingen van leerkrachten en in het diepe zwemm... Vis mer
Se hva andre synes
Onze dochters zwemmen hier en we zijn superblij met deze zwemschool! De oudste heeft haar ABC al gehaald en de jongste is nu enthousiast bezig. De juffen en meesters zijn lief, geduldig en z... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Kontaktopplysninger
Locatie Zoetermeer
Locatie Zoetermeer
In de jaren dat wij hier hebben gezwommen vonden we het fijn dat er extra aandacht was voor angst. Onze zoon had nl. moeite met wisselingen van leerkrachten en in het diepe zwemmen. Er werd gezorgd voor 1 op 1 begeleiding. Dit was erg fijn.
In het begin merkten we veel wisselingen in leerkrachten waardoor we het gevoel kregen dat er minder oog was voor de voortgang (wat ook best een logisch gevolg was). De laatste tijd zien we dat er een stabiel team is van leerkrachten en dat er meer rust is ontstaan en ook beter zicht is op voortgang. Ga zo door!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Geweldig!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ik ben ontzettend tevreden over de zwemlessen bij het Zweminstituut in Rotterdam. Mijn zoon gaat elke week met heel veel plezier naar de les en voelt zich echt op zijn gemak bij de zwemdocenten. Dat vind ik als ouder misschien wel het allerbelangrijkste.
Wat voor mij ook echt het verschil maakt, is de betrokkenheid van locatiemanager Margot. Zij is altijd vrolijk, vriendelijk en denkt echt met je mee. Daarnaast is ze super goed bereikbaar, wat het contact heel prettig maakt. Ook haar collega Joris wil ik zeker benoemen: hij is altijd aardig en behulpzaam.
Tijdens de lessen merk ik dat er gewerkt wordt met kleine groepen, waardoor er veel persoonlijke aandacht is voor mijn kind. Dat vind ik erg belangrijk. Wat ik ook heel fijn vind, is dat er altijd iemand vanaf de kant meekijkt. Dat geeft een extra gevoel van veiligheid en betrokkenheid.
De juffen en meesters doen zichtbaar hun uiterste best om de kinderen de juiste technieken aan te leren, en dat doen ze op een hele leuke en fijne manier.
Kortom, ik ben enorm blij met deze zwemschool. Echt chapeau voor dit geweldige team in Rotterdam. Groet, Gaytrie Meghoe
Goede zwemschool
Goede zwemschool. Mijn dochter en ik hebben goeie ervaringen gehad. Ervaren zwem instructeurs en een hele goeie manager Janet! Ze geeft goed aan wanneer je kind naar de volgende badje kan en waar ze aan moet werken. Top zwem school
Zweminstituut Rotterdam
Zweminstituut Rotterdam Margot en de badmeesters en juffen zo tevreden
Persoonlijke aandacht voor de kinderen kleine groepjes ideaal als je kind prikkelbaar is bij het zwemmen met te veel kinderen!
Leuke team!
Wij zijn erg tevreden
Zweminstituut Rotterdam!
Echt top zwemmeesters en juffen
Kleine groepen heel veel aandacht per kind
Mijn zoon kan niet wachten om iedere zondag te zwemmen
Zeer tevreden
De afgelopen tien jaar hebben onze drie kinderen opeenvolgend hun zwemdiploma’s gehaald. Het zweminstituut in Zoetermeer heeft in die tijd veel veranderingen gezien, maar er waren altijd voldoende instructeurs die de kinderen op een goede manier les konden geven. Ook als de kinderen het wel eens zelf niet meer zagen zitten. Ze kijken mee als het wat langer duurt dan zou moeten. Wanneer je als ouders je twijfel uit over de voortgang, denken ze met je mee en andersom geven ze aan als ze iets opvallends zien. Het duurde lang voordat mijn kinderen hun B diploma’s hadden gehaald, maar doordat er goed wordt aangegeven welke onderdelen ze nog niet goed beheersen, heb ik er vertrouwen in dat ze pas overgaan op diploma zwemmen als je kind écht aan de eisen voldoet.
3 kinderen met veel plezier les in Zoetermeer en Leidschenveen
Onze oudste 2 hebben hun A, B en C gehaald bij Silvester in Leidschenveen en Zoetermeer. Onze oudste zat eerst bij een andere zwemschool in Leidschenveen maar die hebben we na 1,5 jaar daar weggehaald (nauwelijks vooruitgang en slechte communicatie). Bij Silvester paste het door de kleine groepen met veel begeleiding veel beter bij haar (ADHD) en had ze binnen no time haar diploma's. Onze 2e heeft er ook met veel plezier zijn diploma's gehaald. Onze jongste is afgelopen zomer begonnen in Leidschenveen en dat gaat ook super. Tussen de oudste en jongste zit 5 jaar qua zwemlessen en de kwaliteit van de zwemlessen, begeleiding, communicatie etc is nog even goed, zo niet beter.
Onze oudste gaat nu starten met zwemvaardigheid bij Silvester in Zoetermeer.
Wij ervaren de lessen hier als zeer goed!
Wij ervaren de lessen hier als zeer goed (ZOETERMEER). Zitten hier al een tijdje met onze zoon, Hij had op bepaalde vlakken wat moeite om mee te komen met de rest van de kinderen, De zwemleraren was dat opgevallen en hebben hem toen gelijk de juiste support gegeven waardoor hij nu wel lekker mee komt. Goed advies, en eerlijke scores. Vind het een topkeuze!
Top zwemschool met fijne sfeer!
Onze dochters zwemmen hier en we zijn superblij met deze zwemschool!
De oudste heeft haar ABC al gehaald en de jongste is nu enthousiast bezig.
De juffen en meesters zijn lief, geduldig en zorgen dat elk kind zich op zijn gemak voelt.
Alles is goed geregeld en de communicatie is altijd duidelijk.
Onze meiden gaan met plezier naar zwemles, en dat zegt eigenlijk alles.
Echt een aanrader!
Zwemles toppers met aandacht en vakkennis
Wauw wauw wauw toppers in het les geven
Wat een aandacht voor de kinderen
Normale groepjes zwemleraren team wat oprecht lacht als ze hun vak uitoefenen dit is zo anders dan de volle zwemschool waar we vandaan komen,
Dat dit nog bestaat is echt een uniek iets.
GA ZO DOOR
zweminstituut Zoetermeer
Mijn kleindochter gaat met plezier naar zwemles. Ze heeft net haar A diploma gehaald. Wat is ze trots. Sinds we weer in de Veur zwemmen en Jannet de leiding heeft is de structuur verbeterd.
Michelle die ons elke les welkom heet gaf als we vragen hadden waarom ze soms lang in een badje bleef hangen door. Dan nam Jannet haar apart om op een net wat andere manier duidelijk te maken hoe ze de zwemslag kon leren, keek ze mee met het scoren en gaf een terug koppeling. Dit vond ik erg fijn. Nu op naar diploma B
Mijn ervaring met Zweminstituut Zoetermeer
Mijn ervaring met Zweminstituut Zoetermeer is ontzettend positief. Je kunt wel veel zure reviews lezen over het zweminstituut en de docenten, maar ik denk niet dat degenen die deze reviews hebben geplaatst ooit contact hebben gezocht met de locatiemanager, Jannet. Zij heeft altijd een luisterend oor, werkt écht vanuit haar hart en kent zelfs elk kind bij naam.
Jannet zet zich volledig in om ervoor te zorgen dat elk kind optimaal begeleid wordt tijdens de zwemlessen. Wanneer een kind extra ondersteuning nodig heeft om een bepaald leerdoel te behalen, zorgt zij ervoor dat dit op maat gebeurt: ofwel via een aparte les door een zwemdocent, of soms geeft zij zelf extra begeleiding. Hierdoor kan het kind zich goed ontwikkelen en vooruitgang boeken in zijn of haar zwemvaardigheid.
Mijn zoon zwemt nu voor zijn A-diploma, en zolang Jannet er is, laat ik hem zeker ook zijn B- en C-diploma daar halen.
Wat mij vooral opvalt, is dat Jannet overal helpt waar nodig en oog heeft voor de ontwikkeling van elk kind. Deze persoonlijke aanpak en betrokkenheid geven mij het vertrouwen om Zweminstituut Zoetermeer de hoogste score te geven: een 5 sterren, een 10/10.
Tevreden over zweminstituut Zoetermeer
In het begin was de organisatie rondom de zwemlessen niet helemaal goed geregeld, maar dat is inmiddels positief veranderd. Alles verloopt nu veel beter en overzichtelijker. De lessen zijn leuk en afwisselend, waardoor mijn zoontje met plezier gaat en elke week meer zelfvertrouwen krijgt in het water. Ook heel prettig is dat we lessen makkelijk kunnen afmelden als hij ziek is en dat we losse lessen kunnen bijkopen en inplannen om extra te oefenen. De juffen en meesters zijn lief en betrokken, een echt leuk en enthousiast team. De dagverantwoordelijke (Jannet) is bovendien heel actief en betrokken met de kinderen en zorgt dat ze extra aandacht krijgen wanneer dat nodig is. Kinderen worden indien nodig zelfs apart genomen om bepaalde onderdelen extra te oefenen. Wij zijn nu erg tevreden!
Verschikelijke zwemschool kind zit 4…
Verschikelijke zwemschool kind zit 4 jaar op zwemles heeft net der A beloven je kind van alles maar niemand komt wat na!! Ze geven enkel elkaar de schuld.
Mijn kinderen hebben het erg naar hun zin gehad bij het zweminstituut
Mijn zoon en dochter hebben allebei bij het zweminstituut gezwommen en hebben het erg naar hun zin gehad. Ze hadden altijd een vaste meester of juf bij elk badje waar ze op dat moment zwommen. Als ze een dagje niet konden komen, dan melde ik hun af en liet ik ze een inhaalles zwemmen. Ik hoefde alleen te kijken naar de dag en tijd. Want ze vonden allebei dat er geen meesters of juffen waren waar ze niet bij wilden zwemmen. Ze vonden ze allemaal lief. Als ze iets niet konden dan werden ze apart genomen, zodat ze het goed konden leren. Met die extra aandacht zijn ze allebei doorgegaan met zwemmen en hebben het nog steeds naar hun zin.
Zweminstituut Zoetermeer
Super fijne zwemschool! Mijn dochter begon hier nadat ze al 1,5 jaar elders had gezwommen en maar niet vooruit kwam. Ze had daar continue andere juffen/meesters waardoor ze steeds 2 stappen terug deed. Uiteindelijk de keuze gemaakt om over te stappen naar Zweminstituut Zoetermeer. Hier ging ze met sprongen vooruit! Toen ze nog 1 obstakel had, het welbekende gat, kreeg ze extra begeleiding om hier wel doorheen te komen. Echt super fijn! Ondertussen heeft ze haar diploma’s behaald en zit onze zoon ook bij Zweminstituut Zoetermeer. Hij vloog door zijn A diploma heen en zit nu in het B bad. Ook hij heeft nu veel moeite met het gat, aangezien dit bij B een stuk verder is. Dit aangegeven en hierdoor heeft hij extra begeleiding gehad bij het gat en guess what, hij kan nu door het gat zwemmen!
Ik ben dik dik tevreden over deze zwemschool met allemaal lieve juffen en meesters die echt de tijd nemen voor je kind. Kleine groepen of meerdere juffen/meesters per groep. Onze 2 volgende kindjes zullen hier ook absoluut weer ingeschreven worden als de tijd daar is!
Leukste zwemschool ooit
Mijn zoontje jan heeft het hier ontzettend naar zijn zin , super leuke zwemleraren maar een nog leukere receptioniste . Iedereen die wij kennen brengt zijn kind hiernaartoe en ze leren het allemaal super goed .
Kundige en vriendelijke mensen
Kundige en vriendelijke mensen in de vestiging van Zoetermeer! Denken met je mee als je het vraagt.
Disappointed with Inconsistent Teaching and Broken Facilities
I'm writing this review because I'm completely fed up with the experience.
Showers don't work — It's basic facility maintenance and yet they haven't managed to get this right.
Scores and progress tracking are a mess — My score was last updated in March. When I followed up in April, they told me “you’re not swimming enough to get a score.” I asked whether it's not the teacher’s responsibility to help track and guide progress. Esther told me it's not the teacher’s responsibility. That just doesn’t make sense to me — shouldn't it be a shared responsibility between teacher and student?
How is a student supposed to improve when there’s no regular tracking, and the teacher doesn't know what to focus on each day? To make matters worse, the instructors keep changing constantly, so there’s no consistency or proper handover either.
Zweminstituut Zoetermeer
Mijn jongste zwemt nu hier na jaren bij een andere zwemschool gezwommen te hebben waar hij niet bepaald vorderingen maakte, maar bij zweminstituut Zoetermeer gaat ie als een raket en nu ein-de-lijk in het A bad.
Er wordt mee gedacht en oplossingen gezocht als je ideeën hebt en vind het vooral fijn dat er hier weinig tot geen ouders aan de kant zitten, wat mijns inziens veel onrust gaf in het vorige zwembad..
De dame bij de receptie/ingang is erg gastvrij en de zwem instructeurs zijn allemaal even kundig.
Ik vind de lessen wel prijzig, maar heb daar geen problemen mee, aangezien alles hier goed en naar wens verloopt.
Aanrader dus !
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.