Se hva andre synes
Zeer slecht bereikbaarheid is 0 bijna 3 weken aan het bellen appen mailen geen enkele reactie app werkt niet en ik moet een api file hebben beloven te reageren binnen 7 werkdagen nu in middels al... Vis mer
Het gesprek vooraf was buitengewoon goed: -genoeg tijd en ruimte voor persoonlijke vragen -deskundige antwoorden -geen haastwerk, maar rustige voortgang -samen werd ook gekeken waar en h... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Samen op weg naar een duurzaam Nederland. Fossielvrij is onze missie. Energie die je zelf opwekt is goedkoper dan grijze stroom, duurzamer en makkelijk. Zelfstroom wil samen met jou een versnelling maken op weg naar een duurzamere wereld.
Kontaktopplysninger
Statenlaan 14, 5223 LA, 's-Hertogenbosch, Nederland
- 085 201 0160
- www.zelfstroom.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 27 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Optimizer van 1 paneel stuk
Optimizer van 1 paneel stuk. Zelfstroom brengt belachelijk kosten in rekening om de Optimizer te vervangen. Aan de telefoon een onbehoorlijke medewerker die de boel bagatelliseert. Mails wordt niet op gereageerd. Ondanks dat ik de panelen heb gekocht blijft Zelfstroom als beheerder bij Solaredge staan over mijn systeem. Wat mij absoluut tegen de borst stuit. Antwoord zelfsteoom hierop als de beheerdersrol naar mij zou gaan komt verdere garantie te vervallen.
Als ik binnenkort tijd hebt ga ik de ACM de AP, Kassa en de consumentenbond aanschrijven.
Dit is de korte versie overigens.
Zeer slecht bereikbaarheid is 0 bijna 3…
beloven te reageren binnen 7 werkdagen nu in middels al ruim 2,5 week diverse mails geen enkele reactie
als ik me aanmeld als nieuwe klant krijg ik binnen een paar minuten gelijk iemand aan de lijn maar die kan niks betekenen
geef ze nog 3 dagen dan zet ik de betaling stop tot alles is opgelost
Lange wachttijden
Lange wachttijden, en als je dan je informatie heb gedeeld vanwege overname zonnepanelen beloven ze je een nieuwe code en inlognaam voor de app.
Vervolgens hoor je niks meer van ze, e mail reageren ze niet op, via msn ook niet.
2 sterren is eigenlijk nog teveel sterren
Probleem met communicatie
Best teleurgesteld over het bedrijf. Ons huurcontract loopt af in september, en we willen de zonnepanelen niet overnemen. Heb al 4 contactformulieren verzonden met de vraag wat er verwijderd wordt, en opgave van een datum. Krijg een overname-formulier toegezonden.......
Jammer. De panelen en omvormer hebben het goed gedaan. Goed product. Slechte service.
Slechte service
Lange wachttijden klantenservice, slechte service als het om afspraak voor tijdelijke verwijdering panelen ivm reparatie dak, normaal 600 voor eraf halen en terug, maar nu 600 voor terug legen
Echt een slecht bedrijf
Echt een slecht bedrijf, bel je de klantenservice krijg je niemand te pakken, op mail wordt niet gereageerd. Belachelijk hoe zo een bedrijf nog kan bestaan.
Ben nu al dagen het proberen iemand te…
Ben nu al dagen het proberen iemand te spreken maar helaas,het is een slechte zaak.je word niet terug gebeld.
Het bedrijf is niet bereikbaar
Het bedrijf is niet bereikbaar, de app werkt niet en de zonnepanelen werken niet.
Zeer slecht ervaringen, ben benieuwd of het opgelost gaat worden, maar ben nu al meer dan een week bezig ze te bereiken ......
Wij hebben nu 4 jaar zonnepanelen van…
Wij hebben nu 4 jaar zonnepanelen van Zelfstroom. Tot voor kort tevreden tot dat er een optimizer kapot ging. Ik heb in februari 2026 gebeld. Deze moest besteld worden en ging 6 weken duren! Na die 6 weken hoorde ik maar niks dus er weer achteraan. Na 8 weken werd er eindelijk gebeld dat er een afspraak ingepland ging worden (weer 2 weken wachten!). Afspraak was bevestigd maar op de dag zelf kwam er niemand opdagen! Ongelooflijk! Zit je dan de hele dag thuis te wachten op iemand die nooit komt opdagen. Toen ik belde kreeg ik nauwelijks excuses. Alleen het verhaal dat het bedrijf wat de optimizer moet vervangen failliet was gegaan. Ze zouden een nieuwe afspraak gaan inplannen maar dit kon niet nu direct. Na 4 weken wachten werd er eindelijk een afspraak in gepland. Op 8 mei! Ook deze dag heb ik de HELE dag thuis zitten te wachten maar er kwam weer niemand opdagen! :-( Na bellen wordt je weer afgescheept met dat ze de boodschap door zullen geven aan de casemanager. Dus weer wachten....Ik ben helemaal klaar met dit bedrijf! Ga hier vooral niet mee in zee!
Klantenservice zonder service voor klanten
Vanwege nieuwe ramen in het dak moet er tijdelijk een paneel vanaf gehaald worden.. na mijn goedkeuring per mail op de prijs daar op ben ik dus al vanaf 8 april een afspraak aan het proberen te maken. Als je al iemand aan de lijn krijgt steevast hetzelfde verhaal. We bellen u terug en degene die erover gaat is er vandaag niet. Ondertussen al ettelijke keren aan het bellen geweest maar nog altijd zonder resultaat. Wat een enorm slechte service ,zeg maar geen service.. maar je zit er maar mooi mee! Update! Eindelijk paneel van het dak gehaald door een alleraardigste monteur. Maar als het zo druk is laat dat dan gewoon weten aan de telefoon. Als men daar open over is begrijp ik dat dingen langer duren dan gewenst, open communiceren is het key word.
Mijn schoonouders hebben zonnepanelen…
Mijn schoonouders hebben zonnepanelen aangeschaft in 2022. Nu sinds maanden werkt het al niet. Ze zijn niet bereikbaar, reageren niet en de panelen leveren niet terug. Zeer slechte service!
Zelfstroom zeer teleurstellend
Ik ben klant bij Zelfstroom voor het huren van zonnepanelen, maar mijn ervaring is ronduit slecht. Afspraken worden keer op keer niet nagekomen en het systeem functioneert allesbehalve betrouwbaar. Storingen lijken eerder regel dan uitzondering.
Wat het nog erger maakt, is de communicatie. Op e-mails wordt nauwelijks gereageerd en zodra je een probleem meldt, wordt het simpelweg van tafel geveegd alsof het jouw probleem is. Er wordt totaal geen verantwoordelijkheid genomen.
De manier waarop hier met klanten wordt omgegaan is echt onder de maat en buitengewoon frustrerend. Je wordt niet serieus genomen en staat volledig in de kou. Dit is geen service, dit is gewoon slechte bedrijfsvoering. Ik zou dit bedrijf absoluut niet aanraden.
Probleem met Solar edge word niet op gelost
Zelfstroom is wel heel snel als je zonnepannelen bij hun koopt.
Helaas werkt onze omvormer niet meer vanaf januari 2026 en leverd geen stroom terug naar de slimme meter tot 2 keer toe geprobeerd met klanten service voor een oplossing en of er een monteur kan komen maar hun zeggen alleen maar het is druk en er gebeurt niks geen mail je word niet terug gebeld wat word belooft wie gaat ons de verloren niet opgewekte stroom betalen zijn nu al 5 maanden geen stroom aan het opwekken op de Solar edge omvormer zit 12 jaar garantie dus repareren of vervangen maar Zelfstroom reageerd niet en doet niks zeer teleurgeseld in de Service van Zelfstroom van hun kant
De app werkt al sinds Januari niet meer
De app werkt al sinds Januari niet meer
In de voorwaarden staat dat dit een verplichting is
Ik heb via het contact formulier 1 keer gevraagd hoe dat zit. Ze zijn ermee bezig.
5 maanden is wel heel erg lang en getuigt niet van doorpakkennen het probleem op te willen lossen
Nog maar eens contact gezocht.
En ja daar zegik weer dat de app het nog niet doet.
Maar er zijn andere mogelijkheden geef ik aan. Wat ik dan nodig heb is de installateurscode van het bedrijf die het geinstalleerd heeft. Dat is naar mijn weten niet in het chinees gevraagd. Maar die vraag wordt volledig genegeerd.
Daar schiet ik niets mee op.
Ik betaal gewoon netjes per maand. Wellicht een idee om minder te fasn betalen want het totale product vokdoet niet meer aan de voorwaarden.
Het antwoord op mijn vraag staat niet in casenummer 251212
Tot 26 maart tevreden omdat alles naar…
Tot 26 maart tevreden omdat alles naar behoren werkte. Sindsdien geen gegevens meer in de app, is mijn omvormer op fout gesprongen en word er geen actie ondernomen. Het enige excuus dat je krijgt is dat het heel druk is...
Jammer dit...
Het zou fijn zijn als je een reactie zou krijgen want zo te lezen zijn er nog veel meer mensen ontevreden.
De app is al tijden niet beschikbaar…
De app is al tijden niet beschikbaar wel dik geld cashen maar iets aan het probleem doen ho maar het is dat ik de zonnepanelen moet nemen met overname anders had ik het echt niet gedaan en als je het over wil kopen krijg je een mega bedrag wat als nog niet met de huidige prijzen van nu
Wanneer werkt de zelfstroom app weer
Wanneer werkt de zelfstroom app weer ? Vanaf januari tot nu geen gegevens beschikbaar wel bij mijn energie leverancier toch vreemd.
Nooit problemen
Wij hebben al een jaar of 10 32 panelen. Eerste 4 jaar gehuurd. Toen tegen gereduceerd tarief gekocht. Nooit problemen gehad. Jammer hoor al de slechte reviews
Al maanden werkt de app niet
Sinds maanden kun je in de app geen verbruikers gegevens zien. Gebeld met klantenservice, ze hebben geen partij die dit voor hen wil doen, lekker dan
Veel te hoge kosten voor een…
Veel te hoge kosten voor een betaalplan. Slechte service
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.